Savēlušies mati

Nezinu ko darīt, esmu sabojājusi savus garos matus .... nevaru izķemmēt, ir savēlušies pamatīgi, bet tā negribas griezt visu uz nulli ... būtu frizētava vai frizieris, kas varētu ar to līdzēt?

Lele      Tu nevari izkjemet, jo mata zviinjas ir saceelushas...veselam matam matu zviinjas ir pieglaudushaas un mats is slidens un nepinkjereejas. Ja mata zvinjas nav "staav gaisaa" tad mati pinkjereejas...

Iebliez matu masku, izskalo veesaa uudeni...un pameegini atshkjetinaat.

Nav ko zaudeet..nogriezt vienmeer vareesi...

kreizi  2   Neticēsi,bet labākā maska ir majonēze!!! Paturi 15-20 min,,izskalo,tad izķemmē un tad izmazgā ar šampūnu un ieliec obligāti arī matu balzāmu vai condicionieri.

Neutrogena    2 Majonēzes maska ir laba lieta, bet ja tikai tā, ko pagatavo pats, jo galvas ādai tie pipari un sāls, kas veikala majonēzēs, nu galīgi nav nepieciešami.

Daba mani apveltījusi ar pamatīgu galvas rotu (biezi, sprogaini mati). Pati gatavoju dažādas maskas matiem. Iesaku atveseļot matus ar eļļām, kuras uz nakti atstāju matos. Piemēram, lineļļu, olīveļļu, makadamijas riektu eļļu. Arī Džī sviestu matos smērēju. Laba kombinācija ir medus + olas dzeltenums + Džī sviests. Lieku roku uz sirds - mani mati mirdz, ir mīksti un NAV raupji, kas sprogainiem matiem ir diezgan ierasta lieta.

kreizi      Nezinu par sāli,bet pipari galvas ādai ir pat ļoti vajadzīgi!! Ir pat piparu eļļas matiem,ja kas.

abeleszieds  1   MANS IETEIKUMS.....SĀC LIETOT VISPIRMS MĀRDADŽA TĒJU.KAS ESI MATUS IZMAZGĀJUSI IZSKALO MATUS AR CITRONSKĀBES ŪDENI ....NE PĀRĀK SKĀBU UN NERĪVĒ MATUS AR DVIELI,BET GAN SPAIDOT TOS NOSUSINI UN ĻAUJ IZŽŪT PAŠIEM DABĪGĀ VEIDĀ.

Bellatrixa      Piņķerē tik vaļā ar rokām, ilgi būs, nesāpīgi ar nav, bet, ja ir pacietība, sanāks.

SniegaRoze      cērmes izdzini ?
mati pinkojas ja iekšas nav kārtībā .

VecmeitaARrunci  2   ES nesaprotu,kaa un kas jaadara ar matiem,ka sitaa var sapinkoties.man pasai ir bijusi gari un lokojaas.No kaadas alas izliidusi?

VECA_PIEPE  1 1 Cjigaanmeiteens: "Taas latvietes gan ir pacietiigas pret saapeem, nu apbriinojami pacietiigas- es reizi pusgadaa savas matu pinkas kjemmeedama, no saapeem kliedzu kaa aizkauta,...bet vinjas, ik dienu kjemmeejoties,... shitaadas mokas izciesh, spogulii smaidiidamas!"
:D
[sensena sencju anekdote no vecvecmaaminju puura laades]

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu