Matu izkrišanai un matu augšani!

Mati, mati, mati. Iesakiet luudzu kautko PRET matu izkrishanu, kaa arii to augshanas veicinaashanai. Paldies!

never_neverever      nu pret matu izkrishanu, it kaa vispirms...cik daudz vinji Tev kriit laukaa... ja ljoti daudz, tad ir jaaiet pie homeopaata aarsteet nevis matus, bet savu organismu.

ingryda      labs frizieris-tas ir wiss kas Tew wajadziigs, jo matu izkrishanai war buut dazjaadi iemesli-stresss, nepareizs uzturs, utt., labs frizieris Tew ieteiks, ko jaadara, wai kaadu aarstu, wai ko tamliidziigu.:D

water_ice      nu nez vai labs frizieris vienmeer ieteiks labu aarstu :) Labaak tad jau uzreiz paarbaudiit veseliibu :)

monnaelisa  1   Dr.Zemīte "Veselības centrs 4" ieteiks vispiemērotāku terapiju tieši Tev. "Alpicort F" ir labs.

_inkognito_      nuu - ja mati uz ziemu vienkaarshi nedaudz pastiprinaati izkriit, tad tas ir daudz maz dabiski. Var nodereet dazhnedazhaadi aarstnieciskie liidzekji (balzaami, shampuuni utt.), ko var dabuut aptiekaas. Diezgan normaali ir arii Dzintara produkti.
:)

Hot Chocolate  1   Skaistums naak no iekshaam, pirmkaart, ziema naak-spalva jaamaina, otrkaart :))) Don`t worry!!!

IQ`      vienmeer peec mazgaashanas izskalo ar apinju teeju - apinjus var nopirkt aptiekaa. Viennigi taa skaloshana gariem matiem taada ilgaaka, bet matu saknes nostiprinaas un tie paliek ljoti spozhi :)

busty      Laba ir Dzintaraa razhota ella matu augshanas stimuleeshanai.
Pareizi piemekleets shampuns+balzams, kaa ari vitamiini matiem, nagiem, aadai (raagiem:)))

tercuks      dzintaram ir matu balzaams matu stimuleeshanai... apmeeram 1.45Ls

avoko      Labs liidzeklis ir tradicionaalaas metodes. Piemeeram matu maskas, kuras var arii pats uztaisiit no olaam, eljljas, tur ir jaapaskataas siikaak!

Mumucis_      Krievu kosmeetikas seerijas siipolu maska, ka snemaz nesmird:)

komtese      Nivejai ir speciaala ellja pret matu izkrizshanu, var nopirkt "Drogaas"

FresiaNr1      ir laba, parbaudita recepte: sajauc uzbriestu raugu (kadus 100 g) pievieno t.k medus ( ja nav medus, es nedaudz pielieku cukuru), sajuc ar olas dzeltenumu, to visu rupigi sajauc un liek matos un matu saknes uz 1/2 st vai 1 st, tad mazgaa ka parasti. Maska nostiprina matu saknes, mati tiek kondicioneti un pec intensivas kures
(to veicot kadas 2 reizes nedelja) pec kada menesa pusotra redzesiet uzlabojumus!

linucis    2 visticamāk ka tev ir nopietna avitaminoze, tb, vitamīnu trūkums organismā. ja esi nopietni nolēmusi cīnīties ar šo problēmu, atsūti man e-pastiņu, un paskatīsimies ko var lietas labā darīt.

Valerijax      Zini, ko šodie izlsaīju delfos, ka kofeīns palīdz pret matu izkrišanu- nopietni... Bet es kafiju nedzeru :)

Ledenes  1   1. Profesionāls frizieris;
2. Ārsts.

Loretta      dermatologa konsultaacija.

SHY      Dzintara" matu maska, nekemmeet slapjus un nelietot feenu(vismaz tad ar auksto gaisu)Man ar katraa kemmeesanas reizee izkrit papraava sauja, bet nepieveersu uzmaniibu. 2005-01-14

ieva987      Pie AMWAY izplatītājiem ir vitamīni matiem. Tie ir tiešām labi. 2005-01-14

Evansa      Ja saakushi krist nesen,tad aizej pie matu aarsta,varbuut hormonaalas probleemas,biezhi saistiibaa ar vairogdziedzeri.Gadaas,ka mats vienkaarshi tik vaajsh un trausls,ka noluuzt pie saknes.Padzer dzelzi,var matu vitamiinus ar cisteiinu un zhelatiinu. 2006-04-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu