Matu krāsa Sirmiem matiem...

Vai laiki tik traki... Vai kā... bet pēdējā laikā krīt acīs Gados Jaunas ap 30... Sievietes ar Sirmiem matiem :( Pirmā iekrita acīs Stāvot rindā pēc kino biļetes, stāvēja priekšā Feins zaķis :) Bet tā kā biju garāks un šī bij man visai Tuvu skatos.. mati krāsoti... atauguši... un tie kas atauguši -visai sirmi... :( Kopš tās reizes neviļus krīt acīs nekrāsotais ataugušais sirmums matos tas ir visur... transportā sēdošām, kasierēm, birojos... Vai Tiešām dzīve tik sūra, ka Sievietes tik ātri nosirmo...??

kokote    1 Vispār kādreiz gudrās grāmatās rakstīja, ka sirmums - tb pigmentācija , tāpāt kā matu izkrišana vīriešiem ir ģenētiski. Nez kāpēc te meitenes nešausminās, ja džekam jau 25 mati krioetni no pierītes atkāpušies? Vajag dzīvi uztvert un dzīvot reāli nevis kaut kādā barbiju pasulē mitināties.

Artemida      nezinu par citām sievietēm, man mati nesirmo vēl joprojām

Muktiana  1   Man sāka uzkrītoši sirmot no 34.gadu vecuma. :) Jā, tā varētu būt ģenētika, bet, der arī izskaidrojums "no stresainas dzīves".
Nebiju domājusi, ka tāds netikums piemīt daudzām Latvijas sievietēm.

vikavikina    1 jautājums tiešām infantils un sieviešu necienošs...šādā veidā parādot savu attieksmi un intelektu,tik tiešām apkārtējā vidē un cilvēkos neko citu,kā negācijas(ne par sirmiem matiem šoreiz), nespēj saskatīt...katram savs iemesla,kāpēc tik ātri sirmo(tiešām ģenētika) un iemesli,kāpēc nav sanācis laika piekrāsot.nožēlojami tie ļautiņi,kas nosoda un noniecina otra izvēli :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu