Kā efektīvi saulē nosauļoties?

Savulaik, kad ap gadiņiem 20 bija pārcepinājos solārijos, tam, protams, bija sekas. Tagad ādai tāda specifika, ka kļūt brūnākai dabīgā saulītē gozējoties ir ļoti laikietilpīgs process un prasa regularitāti. Ar tiem abiem ir kā ir. Varbūt ir kas līdzams, lai iedegums veidotos ātrāk? Man ir gaišā aristokrātiskā āda, ja ilgāk pacepinos, paliek sarkana un vēlāk nolobās. Ja sauļojos neilgu laiku, jēga nekāda, tad vajadzētu katru dienu, bet bezģeļņica neesmu, to atļauties nevaru. Uz solārijiem vairs ni un ni, pietika, pārēdos sintētiskā iedeguma.

caress5      Liela iespeeja tikt pie melanomäm pateicotie augstai UV radiäcijai, kas sadedzina ädas dziljäkos slänjus. Pasekojiet Somu laika zinjäm, kur saka (gradueeti) cik augsta radiäcija katru ir dienu.

skarbaiskungs      Ja tà àda jau sabeiKta, pràtìgàk aiziet vizìtè pie daktera, nevis ziest virsù visu, ko viedie pràti iesaka.

pupolins  1   Deisa,katru dienu pa pusstundinai,vai braucot ar velo[ocen xaraso]vai staigajot,iedegsi bruna,ka teicu,labak pie udens.

Naktsbrauceejs      Maijā un jūnijā lasīju seminārus tieši par šo tēmu.Varu tikai pateikt ka kat ko smērēt uz ādas lai dabūtu normālu iedegumu ir bezjēdzīgi. Ja ir interese uzzināt ko vairāk raksti,piecos vārdos aprakstīt lietas būtību nav iespējams.
Pats nebaidos sevi saulei rādīt ,pat ļoti ilgi,jo veidojas viegls ,smuks,vienmērīgs iedegums.Vienkārši pavasarī veicu sagatavošanās pasākumus vasaras sezonai!
P.S.Vēl jau nav gluži par vēlu........

shirleja      Es sāku sauļoties jau aprīlī, sliktākajā gadījumā maijā. Tad rodas šokolādes brūnums. Ja jūnijā, tad tikai pelēcīgais iedegums. Visu mūžu esmu smērējusies tikai ar Dzintara Niveju.

MaryClaire      nu, man liekas, ka tā nav solārija vaina, bet ādas specifika. es arī pazīstu cilvēku, kas ilgāk saulē kļūst sarkans, pat āda nolobās, ja bijis kritiski ilgi, bet nekad nepaliek brūns. varbūt ja viegli iesutināts saulītē, bet ne veselīgi brūnīgs.

es nelietoju neko. tiesa, laika trūkuma dēļ esmu bāla - īsts biroja "iedegums"

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu