Kā iegūt iedegumu bez solārija?

Sweikas meitenes! Tā kā izlasot šā Cosmo tēmu par solārijiem esmu stingri apņēmusies apstāties un solārijiem teikt skaļi "NĒ"... Un tas ir ljooooti grūti..... Tā kā vēlos arī turpmāk rūpēties par sewi un izskatīties skaisti, tad esmu nolēmusi pāriet uz passtoneejoshajiem līdzekļiem, krēmiem, vai losjoniem... varbūt kāda var ieteikt tiešām labu liidzekli... Viņu ir tik daudz... Zinu, ka bija aprīļa Shape numuriņā, bet kur to varētu apskatīt? varbūt kaadaaa biblioteekaaa?

fiolito      Mav, :DDDDDDD [taa ir laba kraasviela ,lai maajas teaatrim dekoraaciju saulespukjeem viduchus kraasotu!]

zhunaalus var mekleet biblioteekaas, iespeejams, gan ka ne visaas buus. bet tas nekas, jo tie temati parasti tiek visos sievieshzhurnaalos apskatiiti, tik dazhaados laikos.

Jons_Plunts_v2    1 Vēl viens mārketinga un žurnālu upuris.

ieveens      Viena draudzene ieteica labo līdzekli - Johnsons bērnu eļļā iepilināt pāris pilienus jau pieminēto joda tinktūru - esot ideāls iedegums.

p.S. Pati neriskēju.

Natalie      Dove Summer Glow Body Lotion :) labs...ira divi dazadi...tumsakai un gaisakai adai...esu lietojusi gaisakai adai(tumsakai adai ir stipraks)..iedegums paradas lenam un tonis ir vienmerigs...bez plekiem :) un noturigs :))

Kaamiits      Garnier - Ambre Solaire moisturising bronzer, ap 5-6Ls visās Drogās utt.

Ariadne12      Ak, Kungs! Saulīte un tikai! žēl, tikai, ka šogad mūs tā nelutina, bet gan jau būs! 2010-06-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu