Pēc solārija plankumi uz ādas un karstuma sajūta

Ko darīt, ja pēc pirmā solārija apmeklējuma ir sarkani pleķi uz ādas? un karstuma sajūta? par to sajūtu veel oki, tas bija krēms ar tādu iedarbību. .. bet vienalga kaut kā dīvaini. seja vispār visa sarkana. .. biju tikai uz 4 min. .. ://

mezhoniigaakakje      sasmeereejies ar peecsauljoshanaas -aadu nomierinosho kreemu-paaries, vai ja taada nav-nu noziekjeejies ar skaabu kreejumu- lai vai kaa-labi nomierinaas sakairinaato aadu. Naakamreiz ar solaarija administratoru vajadzeetu parunaat par laiku, ko pavadi solaarijaa. var jau arii sauljoties taa lai seju nesauljo uc varianti. man arii ir bijis taa saakuma-1 vai 2 reizes-bet aada pierod pie stariem un nosauljojas smuki bruuna!

Adore    1 tas noziimee, ka tu paarcepinaajies solaarijaa. tas ir apdegums. laikam paaraak jifriigas lampas bija vai arii super intensiivais solaaris.
vai arii aada juutiiga.

saulite_spiid      ...un ādas vēzis jau arī glūn aiz stūra...

dzeguze_      Skaidrojums - Tev ir vai nu alerģija pret to kremu, vai vienkārši pārsauļojies! Krems tak ir domāts, lai sauļošanās būtu intensīvāka, ne, vai arī nomierinošs, kas nelabi iedarbojies!
Ej mazgāties, tad palīdzi tautas līdzekļiem...lai neuzmetas ūdeņaini izsitumi...

ingryda      Pati jau taadu kreemu panjeemi...paaries, augstaakais peec trijaam stundaam

Gunta      Ja naktī gribi mierīgi gulēt un dedzinošā sajūta ir ļoti traucējoša,un ir aizdomas, ka līdz vakaram nepāries, aizej uz aptieku un nopērc kādu gēlu pret saules apdegumiem. Noteikti palīdzēs.

Instigater      Dzintaram ir ļoti labs pēcsauļošanās/pretapdegumu krēms. Ādai jūtami paliek vieglāk.
Pirms mēneša tieši meklēju - nesezona, atradu tikai Riga Plaza veikalā.
2010-03-21

byebye_      man liekās, ka vaina krēmā. ir tāds sauļošanās krēms, kurš pastiprina iedarbību. mums salonā bija pārdošanā. 2011-02-11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu