Solārija krēms jūtīgai ādai.

Lūdzu vai nevarētu Jums palūgt padomiņu,savukārt,lai es varētu palīdzēt savai paziņai ?
Viņa vēlas iegādāties labu solārija krēmu,bet nezina,kuru tieši lai izvēlas.Viņai ir 20 gadi un jūtīga āda.

velnszinakas (2004-11-19 22:42)      Veikals Boheme.

archadamaster (2004-11-20 10:03)      Salons "Studio Dekoltē", tel 7560745.
Obligāti izstāsti, kāds ir ādas tips, vai Tava draudzene kādreiz ir gājusi solārijā, kad pēdējo reizi. Solārijkosmētikas ir ārkārtīgi daudz dažādas. Ir krēmi, eļļas, putiņas u.t.t. Īstenībā lai izvēlētos labāko jānāk pašam un jāskatās uz vietas, nevar pa telefonu vai internetu nodot smaržu vai izbaudīt kā atsevišķs produkts klājas uz ādas. Ja Tu vēlies palīdzēt savai paziņai, tad nākat abas uz salonu un tur Jums smalki izstāstīs kas kam un kā :)
Adrese: Kastrānes iela 1/2 (VEF rajons),
2. stāvs, 233 kabinets.

drVatson (2004-11-20 12:09)      Jaa, un taja salona bus tada jauka meitene varda Dacite, kas tev visu siki un smalki izstastis ! :)

helveticA (2004-11-20 22:30)      nu laj vina paprasa taja salona uz kuru dosies, jo tur noteikti vares iegadaateis ne tikai solaraija kreemu bet veel viskautko prieks solaarija, un ta pardeveja veel ieteiks labaako, un tava draudzene varees pajautaat siikak ko tiesi veelas... bet es zinu ka ir labaak nopirkt gaan solaarija kreemu pirms solaarija un 2. peec solaarija apmekleejuma... aa ja aks var iegadaateis gan 1× lietojamaos kreemus pacina gan pudeliites vairaakam reizeem, bet ats bus daargaaks... iesaku doties uz kaadiem no Kolonas solaarijiem;]

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu