Liekais svars, ko darīt?

Kā atbrīvoties no liekā svara? Lietot tabletes, vai varbūt ko citu? Ierosinājumus, lūdzu.

valissa      Manas darba biedrenes pasuutiija tos plaaksterus,kurus TV reklameeja.Rezultaats lielisks.Cik sapratu ,taas arii apetiiti samazina.Un rezultaats aciimredams.Meitene no apaliites par normaalu tapa,nu jau ilgi nelieto,bet svaru atpakalj taa arii nav dabuujusi.

valissa      Uz meenesi shkjiet bija apmeeram 14 ls,vinjas,liekas,lietoja 2 meeneshus.Paseko reklaamaam un lai veicas

edmunds      jauka doma, lai veicas.
proatms ka vienkaarshaam ir mazaak eest. pie reizes arii gribasspeku uztrenneesi - 2 zakji ar vienu ssavienu :)))

saulite_spiid    1 Daudz ūdeni dzert. Negāzētu. Tikai ne ēšanas laikā un tūlīt pēc ēšanas. Vismaz 20 min. pirms.

vvr    3 Aha. Tikai seedeet kaa klimpai, riit tabletes vai uzlipinaat plaaksteri un viss shtokos. Izvirtushie cilveeki, b&8n! :(
Vajadzeetu sportot vismaz 40 min. 3x nedeeljaa un peec tam 2 stundas neest un peec iespeejas arii nedzert. Vispaar, var aiziet uz kaadu sporta klubu un parunaaties ar treneri - tur ieteiks vispiemeerotaako programmu.
Protams, svaru var reguleet tikai noteiktaas robezhaas. Ja svara pieaugums saistiits ar izmaninjaam hormonos, tad prakstiski ir bezcers kaut ko buutiski izmainiit. Tachu sportoshana jebkuraa gadiijumaa naak par labu.

Lisanta      Savaa muuzhaa esmu izmeegjinaajusi visu - gan tabletes, gan vigroshanu, gan Svara Veerotaajus, gan Herbalife u.t.t.... , bet ... svars pamazaam vien atgriezhas un iisti tievinja neesmu bijusi..
Vispaar jau jaamaacaas sadziivot ar saviem apaljumiem (ja tikai to nav par daudz).

Belvedera      beidzat te zeeloties.visu var izdariit.paarskati savu eedienkarti,need maizi,loti maz kartupelu,aizmirsti majoneezes,taukus,saldumus un alkoholu.ideaala maltiite-gabalins zivs vai vistas un/vai vaariiti vai svaigi daarzeni.eed daudz auglus,bet ar aaboliem un apelsiiniem uzmaniigaak.katru riitu sveries un tad pati zinaasi,no kaa turas svars un ko eedot,svars kriitas.bet ja nevari savaadaak,skaiti kalorijas.EEd kaut vai cukuru vai taukus,bet ne vairaak pat 1000kalorijaam dienaa.nebuusi paeedusi?tad kalkuleesi,kaadus produktus un cik eediisi,lai veeders buutu pilns.Uudens jaadzer obligaati,2 l dienaa.no saakuma saali aizmirsti,arii garsvielas.lieto vegetu.

Belvedera      veel aizmirsu pateikt-nevalkaa trikotaazu vai jebkuras elastiigaas dreebes.aatraak jutiisi rezultaatus;)))))

Louisiana    2 Vingrošana- ar prieku. Cilvēkam tomēr jādara kaut kas, nevis, nekustīgi sēžot, jārij tabletes.

_Antuanete_    1 1000 kalorijas gadījumā nav tas stāsts par "elpa svaiga, tiesa gan, ļoti vārga"?
Nevajag svara zaudēšanu pārvērst par pašmocībām. Tādi padomi kā "aizmirsti to, šito un vēl kaut ko", pie kam uzskaitīti tiek ikdienā izmantojami pamatprodukti, rada tikai paniku.
Man palīdzēja aerobika, vismaz 3x nedēļā pa stundai (vispār 40 min ir minimālais laiks, kas nepieciešams, lai ķermenis sāktu dedzināt lieko, stunda jau ir ideāli), samērā intensīvi. Rezultāti parādās nemanāmi, bet ir lieliski. Pie reizes tas nostiprina vispārējo izturību un veselības stāvokli. Tiesa gan, pēkšņi pārtraukt fiziskās aktivitātes nedrīkst, es to izdarīju un iedzīvojos muguras problēmās :( Taču, ja būtu iespēja, noteikti atsāktu iet uz sporta klubu, galvenais ir atrast labu treneri, tad tā lieta iepatīkas un aizrauj.
Nu un, protams, neēst bezjēdzīgi daudz visādas drazas, tipa čipšu un saldumu. Bet pa reizītei var, lai neliekas, ka esi sevi kaut kā nosodījusi :)

iluuuzija    2 ..es gan nesirgstu ar shaadu vainu,tachu uzskatu...labaak apaljiiga un dziivesprieciiga nevis izkaameejusi dieetu nomociita...

Belvedera      es juutos loti labi,neesmu ne vaarga un ne slima;)))))))))un fizkultuura man ne visai patiik..

saulite_spiid    1 Belvedera - Tu visu to ievēro (neēd), ko rakstīji? Un cik gadus?

Undiine_U    1 ja Tu gribi novājēt par velti, tad vienkārši neēd, kas ienāk prātā,
bet ja gribi vieglāk bez liekiem stresiem, tad jāmaksā liela nauda

ievuciic      Eest mazaak un veseliigaak, fiziskaas aktivitaates daudz vairaak (sports, sekss utt)

Belvedera      To visu censos ieveerot jau paaris gadu.bet ikvienai tieveetaajai vajadzeetu apsveert,vai vina varees to iztureet.Jo ciina ar lieko svaru ir ciina muuza garumaa.Un nekad nevareesi eest ko gribi un cik gribi.Principaa jau neviens produkts nav aizliegts,svariigs ir daudzums.un ieklausies organismaa.Izsleedz tos produktus,no kuriem palielinaas eestgriba.man tie ir saldumi.tad kaapeec kaiteet sev?

susurs    1 to Belvedarai-varētu padomāt ka Vegetā nav sāls! 40% ja ne vairāk! vegeta ir sliktākais ko var lietot!
un galu galā - 17 gados un notievēt, var jau mēģināt ,bet jauzmanās nepazaudēt menustrāciju ciklu!

Rubiina      Tabletes negaršo,fizkultūra nepatīk!!!:::)))
Kaut kas ir jādara un jāpieņem kā dzīves veids!Nevingro,ej dejot utt.:)

narinja25      dkatotie ko gribi.. var dzert tabletes centralas dabas, lai mazinat apetiti, var neest pec 18, ja ilgi-tad stabili darbojas, var mazinat edamo un palielinat riktigi fizslodzi, var iztirit organismu un meginat neaizbazt to atkal... 100 un 1 variants.. un ta pretiga kapostu zupa vai 3dienu dieta..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu