Līdzekļi sausai galvas ādai un matiem?

Labdien!Lieta tāda, ka vajadzīgi ieteikumi no Jūsu, daiļās dāmas, personīgās pieredzes matu kopšanas jautājumos!
Tad nu tā....Man ir ļoti sausa galvas āda, un mati arī.Vēl vasarā tik liela tā problēma nebija, bet uz rudeni un ziemu viss atkārtojas no jauna.
Gudrais frizieris izrakstīja Kerastase šampūnu un matu balzāmu(šampūns ārstējošs, jūtīgai galvas ādai), un balzāmu(mitrinoš).Ar vieglu sirdi šķīros no 20 ls, jo tas tiešām man ir vajadzīgs, BET galva ir palikusi vēl sausāka un matiem mitrināšana pa vienu ausi iekšā, pa vienu ārā.
Uz Kerastase iepakojuma angļu valodas nav, tā kā, kam tas domāts ņipaņaķ, varbūt Jūs varat ieteikt kādu eļļu, vai ļoti mitrinošu balzamu, vēlams ne dārgāku par 30 ls, jo vienam mēnesim drusku pa šerpu. Paldies!Mani mati pateicas Jums...:)

Evy_Siikuminjsh (2004-11-16 11:10)      mana draudzene shaadu savu problēmu ārstēja ljoti vienkārshi :)
Izmazgā matus ar Nivea Sensitive (caurspiidiigs flakons)shampuunu ,kas paredzeets juutiigai galvas aadai un matiem, liek matu masku - vislabaak Elvital vai Avon masku ar oliivellju (cenas no 4-7 lati)
matus nezaavee ar feenu,bet gan dabiski,buzinot ar pirkstiem pie sakneem.Nekraaso un nekaa citaadi kiimiski un termiski neapstraadaa...Matus mazgaa katru dienu, masku liek taa,ka juut,ka ar to piesaatinaats katrs matinjsh.Skalo ar veesu uudeni.
Rezultāts - spiidiigi, miiksti, pakljaaviigi mati :)
P.s. vakaraa 100 x izkjemmee dazjaados virzienos- tas masees galvu un attiiriis matus no putekjiem un taukiem

TikUnTa (2004-11-16 11:11)      Drogās paskaties, tur ir tādas matu eļļas, kas nav extra dārgas un diezgan labas. Vismaz man patika. Diemžēl nosaukumu neatceros, varētu būt Green Mama produkcija.

edis (2004-11-16 11:32)      Iesaku pamēģināt Zaļo Eļļu, kas nav īpaši dārga (vidēji no 4 līdz 6 latiem).

mazasirds (2004-11-16 11:37)      Man arii kaadreiz bija taadi sausi mati, varbuut pat kaa sari, bet tad es vienkaarsi liku matu maskas man lotipatiik Fairness maska ar aarstnieciibas augiem, un ikreiz kad mazgaaju matus liku masku un tureeju uz 15-30 min un pagaaja dazi meneshi un man vairs nav taadu probleemu.Balzaams maksaaja tikai 2.30 500ml un pietiek 5-4 meneshiem
Ja veelies zinaat siikaak suuti man uz meilu mazasirds@tvnet.lv

CTePBa (2004-11-16 11:44)    1 peec matu balinaashanas man bija ljoti sausi mati, vienkarshi shausmiigi, tad mana draudzene (friziere) ieteica man luuk ko - panjem parasto oliiveljlju (tikai labu), nedaudz to uzsildi un iemasee matos un galvas aadaa, uzvelc virsu dushas cepuri un aptin ar dvieli. Minimaali jatur stunda, maksimaali - 3 stundas, tad izmazga matus ar shampuunu un var uzsmidzinaat kaadu kondicionetaaju - es lietoju Shwarckopf zilo seeriju. Parasti to dara 1-2 reizes nedeelja, tik ilgi, kameer mati kljus labaaki. Man paliidzeeja ljoti labi.

velnszinakas (2004-11-16 11:50)      Apmeklē dematologu Veselības centrā 4.Man jau liekas ka Tava problēma velk uz psoriāzes pusi :( Aptiekās ir tādi SKIN-CAP šampūni un krēmi.Pamēģini-varbūt līdz.

Temmida (2004-11-16 12:07)      Nerunā muļķības velnszinkas!
Jebkurš normāls frizieris uzreiz būtu pateicis, ka tā ir psoriāze, kā arī sausa āda un mati nav vienīgās psoriāzes pazīmes!
Jaa, insektinj, sarkaniigi plekji, plekshnjaina, zviinjaina aadaa!
Par Tavu galvas aadu un matiem - atrodi frizieri, kas izmanto Schwarzkopf sēriju, tur nu atrodams jebkas un jebkam, bet konkreetaam probleemaam! Nav leti, bet nav arii iipashi daargi!

J_F_F (2004-11-16 12:09)      Pag, bet tu pie dermatologa esi bijusi? Varbūt kāda iekšķīga kaite?

_Antuanete_ (2004-11-16 13:17)      Reizeem gadaas, ka lietojot aarstnieciskos shampuunus, saakumaa efekts ir preteejs -pimeeeram, es saaku lietot jaut kaadu daargo darvas shampuunu pret blaugznaam un bija veel trakaak saakumaa, bet aarste teica, ka vienkaarshi galvas aada tiek intensiivaak attiiriita. Un taa ij bija, peec laika viss normalizeejaas. taa ka pameegjini palietot veel laicinju.
Bet nu visdroshaak tomeer aiziet pie Dr. Zemiites Veeseliibas centraa 4, vinja matu jomaa ir labaakaa.

ingryda (2004-11-20 13:18)      warbuut aizej pie dermataloga?

rita_rasa (2011-10-21 22:56)      ..un viss jau nāk no "iekšām"- tautas valodā runājot...ļoti liels A vitamīnu trūkums!..tagad rudens - burkāni,ķirbji(karotīns)...spied sulas + āboli,lai garšīgāk un redzēsi iznākums neliks vilties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu