Matu atveseļošanas līdzekļi bojātiem matiem.

Kādi līdzekļi jālieto, lai atveseļotu balinātus un krāsotus matus?

saabers (2005-02-19 19:36)      lodlampa

_incognito_ (2005-02-19 20:05)      saaber.;DDDDDDDDDDDDDDDDDD

wink_20 (2005-02-19 20:10)      matu elljas

ingryda (2005-02-19 20:19)      burwju waards-matu maska :))

fantastique (2005-02-20 14:48)      man friziere ieteica... vakaraa izmazgaa galvu, iesmeeree matu masku un visu nakti maskaa, no riita izskalo... taa reizes 3 nedeeljaa... man peec apmeeram 4. reizes mati miikstaaki palika, lai arii man shkjipsnas balinaatas, mati kraasoti un veel ilgviljnji....

Anetinja (2005-03-26 22:56)    1 varu tev ieteikt Tigi šokolādes masku matiem! T``a ir kā izsmidzināms līdzeklis! Vidēji 10 Ls maksā (pie mums salonā)

dzer_kakao (2011-02-12 08:39)      Noteikti vajadzētu aizmirst matu pannu, vismaz no ikdienas. Ja ir bojāti mati, tad tos noteikti vajag iepazīstināt ar mājās atrodamo olīveļļu. Te jau viena jaunkundze minēja, ka vakarā matus izmazgā, iesmērē masku un no rīta izskalo. To pašu droši var darīt arī ar olīveļļu. Jāteic vien, ka šajā matu lutināšanas procesā būs problēma ar ātru matu sataukošanos, bet es domāju tas ir tā vērts. Noteikti vajadzētu arī padomāt par to kāpēc mati ir sabojāti, varbūt ka to var kaut kādā veidā novērst. Jo zinu, ka daudzas kas matus krāso pašas, katru reizi krāsu smērē visā matu garumā lai gan tonis vienmēr ir viens un tas pats. Līdz ar to matu gali tiek traumēti katrā krāsošanas reizē. To vajadzētu novērst. Atjaunot matu toni visā garumā vajadzētu ne biežāk kā reizi trijos mēnešos. Ja pati nemāki krāsot tikai pie saknēm, palūdz kādu draudzeni.
Matus bojā arī to ķemmēšana kad mati ir slapji. Noteikti vajag aizmirst par ķemmi kamēr mati ir slapji. Un arī no fēna ikdienā vajadzētu izvairīties, ja ir tāda iespēja.
Ļoti gari būtu jāstāsta kā un ko darīt, domāju, ka ļoti daudz kas jau ir zināms, tikai par to netiek ikdienā piedomāts. Tomēr vajadzētu. :)
Lai veicas ar matiņu atveseļošanu. Un atceries, tas nenotiek uzreiz. Tam būs vajadzīgs laiks. :) Momentāls rezultāts ir tikai produkcijai, kura rada tikai arī vienreizēju efektu, t.i. līdz nākamajai mazgāšanas reizei. Tomēr lai kārtīgi atveseļotu matus būs vajadzīgi vismaz 3 mēneši. :) Lai veicas. Un neaizmirsti, ka Tavs frizieris būs labākais padomdevējs jautājumos par taviem matiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu