Matu augšanas stimulēšana

cilveki,iesakiet lidzeklus,kas stimuletu matu augshanu.please!

Peliite79      Matu maskas (Mirushaas juuras dublju maska)

fiolito      ja gribas aatraaku augshanu, var lietot dzintara matu eljlju.
ja draud plikpauriiba, jaagriezhas pie aarsta, lai meklee ceelonjus.

Trenta      Līdz, ja regulāri skalo ar stipru nātru lapu un dadžu sakņu uzlējumu.

tercuks    1 fiolito: pareizi dzintaram ir arii taads kaa balzaama matu un tas ir matu stimuleeshanai lai arii vinja smarzha nav diezko tiikama (teiksim pretiiga) bet taa smarzha matos nesaglabaajas jo weelaak izmazgaa ar shampuunu! shis balzaams tieshaam paliidz lai arii vinju iesmeereet matos ir pagruti deelj smakas! bet ir to veerts! tas balzaams maksaa apmeeram 1,50! ieteicams veelaak matus izmazgaata rii ar dzintara shampuunu - josevishkji ar alus shampuunu jo arii tas stimulee matu augshanu! ljoti labi ir arii kredo shampuuni (bet par tiem citreiz) shis matu stimuleejoshais balzaams ir iipatneeji jaalieto: jaaiesmeeree matos pirms mazgaashanas jaapatur 15min un tad jaamzgaa mati kaa parasti! nav ieteicams guleet vannaa, iesmeereet un gaidiit taas 15min jo es saku juus nenoguleesiet deelj taa arooma! jo tas balzaams ir jaasmeeree taa ka visi mati paliek slapji (suasos matos) ja veel kko veelies zinaat par dzintaru vai sho balzaamu tad atraxti weestuliuiti :))

kuguaars      Jap,piekriitu tercuks-Dzintara balzaams ir lielisks!Smird baisi,bet to var pieciest,jo rezultaati ir patiesi labi!

pukjiite_    1 Griez REGULARI matus augoshaa menesii, augs vismaz 2 cm katru men.

tercuks      :)) rekaa man bik taisniiba :DD bet man ar to smaku taa bija kaa bija jo me ieguulaas wanaa pilnaa ar uudeni un tad iesmereeja KAARTIIGI vinju lai mati slapji (kaa instrukcijaa) un tda guleeju wannaa bet vairaak kaa 5min newareeju noguleet jo sajuuta bija taada itkaa pie deguna man tureetu atsitona bundzhinju... es izkaapu no wannas lai panjemtu gaisa atsvaidzinaataaju un vinju izpuustu un tad weel kkaa :DDD (bet iedarbiiba baigi labaa)

Sti      piilju meesli...senteevu recepte :))

Tija      Vispaar labs ir uztura bagaatinaataajs "Matu augsanas faktors" man ieteica matu daktere Ves. centraa 4. Jo mati jau parasti izkriit vai neaug ja ir kaada iekseeja probleema, kura iekseeji arii ir jaaatrisina.

Pe_liite      Muusu pashu Dzintara elljinjas matu spiidumam,stiprumam un augshanas veicinaashanai!!!patieshaam ljoti labas!iesaku!

ViktoriaV      Obanā! Tikko uzzināju no ieteikumiem, ka izrādās ir Mirušās jūras dubļu maskas :D Vienmēr biju domājusi, ka ir Nāves jūra... 2014-06-11

vvr      Mārdadža eļļa. 2020-01-22

Kniksis2019      Daudz nelīdzes ne maskas ne dubļi.Pēc savas pieredzes varu teikt D3 vitamīns labi palīdz.Biju pat izbrīnīta kur tik daudz jaunu matu 2020-02-03

chupikabra      Pamēģini matu kopšanas līdzekļus no Monat firmas. Tiešām iesaku! 2020-03-21 00:46

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu