Bez matiem!

Vai esiet kādreiz noskuvuši matus? Dažādu iemeslu dēļ - stiliņš, karsti vasarā, neaug, labāka saskarsme ar kosmosu utml.
Pie reizes - kādi ieteikumi matu augšanas stimulēšanai?!

MaryClaire (2014-05-08 10:20)      ir bijuši ļoti īsi, nu ļoti, ļoti īsi. un melni, pie reizes. :D kā protesta formā? - nu nē, lai "prikoļītos".

reižu pa reizei nogriežu īsākus, ja jūtu, ka emocionālais slogs ir uzkrājies. nezinu, vai palīdz, vai tieši, otrādi, bet man patīk sajūta (kad īsi), ka ķemmi var neņemt rokā pat veselu dienu - pilnīgi pietiek vienu reizi izķemmēt no rīta.

etc (2014-05-08 10:20)      Cilvēki ar nodzītiem matiem (nejaukt ar plikpauriem) kaut kā asociējas ar ieslodzījumu, armiju un vardarbību. Laikam esmu old school piekritējs, jo pilnībā nodzīt matus neesmu ar mieru. Īsi apgriezt - jā, sevišķi vasarā. Paldies Dievam, tās veģetācijas uz pakauša daļas pagaidām ir pietiekami daudz, lai nevajadzētu ziemā atsaldēt smadzenes.

annija005 (2014-05-08 10:33)      Dumā zosssss.....
1. labāka saskarsme ar kosmosu IR ja ir gari mati!!
2. matu augšanas stimulēšanai - pareizs,veselīgs dzīvesveids tas ietver arī ēšanu un ko zieķē matos.

caress5 (2014-05-08 12:28)      Ja eestu medu un galvu smeereetu ar piilju meesliem... matiem vajadzeetu augt! .. uz iekshu. :)))
Un oträdi.

Torpedo (2014-05-08 12:47)      nekad neesmu varejis saprast, KĀPĒC, aiz kādiem apsvērumiem spalvas uz kājām, paduses un intīmajā zonā skaitās FUI, bet uz galvas - lepnums un rota! :D Spalvas tak ir paliek spalvas - spalvas arī Āfrikā ir tikai spalvas! :D Kārtējais liekulības, māņticības un bara instinkta triumfs - tipa, "lēksim bedrē, lēksim bedrē - redzēs, kas mūs ārā vilks?!" :DD

MaryClaire (2014-05-08 12:50)      Torpēda, ja drīkst koriģēt - cilvēkam NAV spalvu, spalvas ir putniem un pārējiem putnveidīgajiem. sari ir cūkām. bet mati ir cilvēkam. tiesa, par apmatojumu tiek dēvēts visu zīdītāju "kažoks", bez tādas īpašas iedalīšanas cilvēkos un dzīvniekos.

selnija_ (2014-05-08 13:01)      /iztēlojas spalvainu indivīdu ar SPALVĀM visās vietās/:0DDDD paldies par jautrību, gandrīz ar tēju aizrijos;)dddd

Nopietni: ir daži, kam piestāv plikie pauri un izskatās seksīgi. Galvaskausam jābūt ideāla formā. To laikam iepriekš nevar tā īsti novērtēt, tikai noskujoties uz nullīti. Pašai nav bijis pliks pauris, bet ļoti īsi gan. Nekāda vaina, viss atkarīgs no noskaņojuma.

dafnids (2014-05-08 16:07)      tā man lūdzu arī interesē šī tēma, tik otrādā virzienā :) tas ir kā jākopj plikais pauris, jo pirmo reizi nodzīt gan jau nav problēma, bet ik pēc 3-4 dienām iet pie friziera, tas laikam būtu pārāk šerpi :) Sasaiste ar kosmosu vai citplanētiešiem man baigi neinteresē, tā ka gan jau iztikšu bez antenām, bet cik saprotu sievietes "uztvert" bez matiem var pat labāk, ar atsevišķiem izņēmumiem :))
Bet par dāmām ar pliku galvu, starp citu Sinead O´Connor izkatījās arī pietiekoši seksīgi savulaik, un tādām attiecīga izskata, attiecīgā brīdī dāmām, bet vispārīgi jāpiekrīt ka tas nu tā tik tādos retos gadījumos... :)

kloss (2014-05-08 16:38)      Dafnids .. es jau postēju, ka sen, sen staigāju ar "globusu" un pie balbiera ne reizes neesmu bijis. Viss uz pašapkalpošanos. Pirmās piecas reizes ir tā neērti un ilgāk, bet pēčāk nekas neatšķiras no parastas ikrīta bārdas dzīšanas, tik palīgā vēl nāk tauste un pieredze ... Lai veicas

van (2014-05-08 17:35)      Viss tak atkarīgs no tā, kā cilvēks izskatās. Citam piestām, citam ne.

dafnids (2014-05-08 18:36)      kloss... tieši Tavu komentu gaidīju, paldies! :) un tieši par to ir bažas... pašam skūt kā bārdu un nesagriezt pauri, jo tur augšā, aizmugurē nekā neredzi, nav pierasts un tad atliek tik uz tausti :)) bet gan jau tā ir kā ar visu, pirmās 10 reizes tās grūtākās :)

Torpedo (2014-05-08 20:09)      dafnids, jā, pirmie 10 gadi tie grūtākie - pēc tam jau pierod

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu