Kā pabalināt tumšus plankumus uz ādas?

Vai kāds vareetu pastāstīt, ar kādiem tautas liidzekljiem vai krēmiem var pabalināt pāris tumšus plankumus uz ādas?

kittta      kreemi ar citronu vai citrusaugljiem

koola      uudenjrazha paarskaabe, tieshaam balina aadu!! jaa un arii citrona sula..

Jo9      ja tie ir dabiskie adas pigmenti, nez vai palidzes citronu sula, esmu meginajusi... :(

Milkshake_1      Kitta saka pareizi, der visaadi kreemini ar citrusauglu ekstraktu. Es tev ieteiktu aiziet uz kaadu profesionaalu kosmeetikas veikalu vai kosmeetikas kabinetu, un tur tev ieteiks labaako !

tercuks      tas tak atkariigaz sno taa kas tie par tumshumiem! bet prostaakos var tieshaam ar svaigi spiestu citronu sulu! ar to war pabalinaat arii vasaras raibumus!!!

nany      nu itkaa jau ar kaadiem skaabiem augljiem un ogaam, kad liku upenju masku(ļjoti veseliigi, bet tieshaam aadas kraasa paliek gaishaaka)seja pabaleeja, bet parasti jau cilveeki censhas ieguut tumshu aadas kraasu...

miiilaa      Ja Tev ir ssaadi plankumi, tad vispirms noskaidro vai nav probleemas ar aknaam, jo viens faktoriem, lai veidotos dazzaadas pigmentaacijas ir ssis. Tad neliidzees nekaadas balinaassanas. Nopietni.

missx      Hm...Tu vari izmeiginat skabpiena produktus,citronu sulu,der ari janogu maska!!!Tikai no sakuma velos uzzinat kadi ir tavi pigmentacijas plankumini,jo tas var liecinat par dazadam ne visai labam saslimsanam.To es Tev saku ka kosmetikis.

tautietis      Ar hloru . 2020-01-17 10:15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu