Vai ir iespēja iegūt objektīvu viedokli par savu izskatu?

Vai eksistē kādi eksperti, kas var adekvāti novērtēt manu ārējo izskatu? Kas labi, kas slikti. Varbūt tas ir iemesls, kāpēc nevaru atrast sievieti. Varbūt teiksiet, ka izskatam nav nozīmes, bet tie būs meli, jo glītajiem vīriešiem kvalitatīvākas sievietes ķeras.

Rondijs      Tu pats arī esi tas labākais eksperts, tur tā sāls!

RSQuattro      Tev tā kā pašam vajadzētu saprast cik smuks esi. Ja neveicas ar sievietēm, tā tad tēmē pārāk augstu.
Vai nu cilvēks pieņem to, ka nav nekāds skaistulis un skatās uz līdzīgām pēc izskata sievietēm un dzīvo laimīgi. Vai arī nespēj adaptēties un nelaimīgs meklējas visu mūžu. Vai nopelni daudz naudas un skaistas sievietes būs ar Tevi dēļ naudas.

furnitura      Eh, žēl, ka nav bilde. Bet tomēr taču atzīsim, ka bālam resnītim, kas valkā zeķes zandalēs, nelabo zobus, neapgriež nagus, valkā opīšu brilles utt. ir gandrīz nekādas iespējas iepazīties. Pie stilista vajag aiziet noteikti, tikai jāatceras, ka skaistums nav vienīgais iemesls attiecībām, sievietes vairāk mīl ar ausīm un maciņa biezumu. Svarīga ir arī humora izjūta.

Viliendi      Te visi ir eksperti-dod tik šurp bildes!

av2  1   pliks aarejais izskats ir otrsskkiriigs viirietim. Sievietes veertee pavisam savaadaak, kaa mees vinnas.

Smuidris      Galvenais lai kurpes ,bikses, krekls tīrs, lai aiz nagiem nav melns, tad arī neglitajam ķersies karpas karpu dīķī :D 2018-03-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu