Gēla un akrila nagi. Vīrieša viedoklis.

Regulāri PA sievietes dalās pieredzē šī skaistuma uzlikšanā /kopšanā . Interesanti - ko par šādi " uzķūnētām " sievietēm domā mūsu vīrieši ?
Paldies - veiksmīgu dienu visiem /visām !

felicidad      Vuci, nejauc geela nagus ar tipshiem (uzliimeeto plastmasa nagu). Geela nagi pirtii ne chokurojas, nedz kaa savaadaak deformeejas. Tos var dabuut nost tikai noviileejot to virskaartu. Apakshaa jau ir dabiigs nags, nevis plastmasa :)

wolands      Kas tie vēl tādi?
Holloweens tuvojas? Man ilkņi labāk patīk. Un miroņu maskas ;)

Tiigjeriite      Man patīk uzlikt gēla nagus, kad braucu uz pasaules hokeja čempionātiem - lai nav jādomā par manikīru, jāvazā līdzi nagu lakas, noņēmēji u.t.t. un var nodoties hokejam un citām izklaidēm :))
Vasarā patīk spēlēt volejbolu pludmalē - uzliktie nagi šo prieku neiztur.
Tātad paļaujos uz savējiem :)

Just_      Kāpēc tev jāzina vīriešu (daudzskaitlī) domas par taviem nagiem? Man, piemēram, puslīdz svarīgs ir tikai divu vīriešu viedoklis par šo jautājumu, pārējie var savus viedokļus iemarinēt. Un ja nu kas, es nevaru normāli pastrādāt pat ar īsiem gēla nagiem (izmēģināts), traucē, biezi, tāda sajūta, ka pirksti neelpo. Man pat nagu lakas jušana diez ko nepatīk.
P.s. Ierosinu nākamo jautājumu - vīrieši, ko jūs domājat par push-up krūšturiem?

av2      normaali. Es vairaak sveros uz to pusi, ka patiik.Bisskki padomaaju gan cik tas pasaaciens ir..iistajiem nagiem , apakssaa palikussajiem , veseligs . Be tas nu taa, ja pamanu, ka nagi ir feikie :))

ZarazaMaigaa      Mani gan nodarbina cic jautājums - kā ar tiem 5 cm garajiem nagiem var pakaļu noslaucīt?:D:D

Maverick      Zaraza - a kā tu domā - priekš kam šādu nagu īpašniecēm parasti tie plušķainie klēpja sunīši ?? :D

Eneile      Tā kā vīriešviedokli cītīgi pauž sievietes, es ar pievienošos.
Man domāt, ka ja sievietei ir labi un veselīgi savi nagi, tad grēks tādus bojāt i nav vajadzības. Ja sievietei ir slikti nagi, kurus nav iespējams ataudzēt garākus, tad kāpēc ne, ja vien to izdara smuki un gaumīgi, nepārspīlējot ar metru gariem buližņikiem.

art_deco      Tā ir tēma, lai tiešām uzzinātu , ko par to cilvēki domā vai tēma, kur jāraksta :"Vai kāda tu laba skaista un dabiska, jo neuztjūnēta. Visas tjūnētās ir nesmukas šļuras" ?
Nu patīk tās, kas pucējas, patīk. Pucēties un krāšļoties ir mūsu sieviešu jaukā privilēģija, kas ir jāizmanto.

karbonaade      Es laikam varu pateikties kādam tur augšā, ka manējie īstie ir pietiekami stipri un smuki. Un nevajag man svešķermeņus virsū. Un ar gariem nagiem pastrādāt tāpat nevar. Tā jau klavierei izdiluši taustiņi.
Labi, esmu krunkaina, bet sajūtos īsta. melot un mānīties nepatīk.

neratni_stasti      Man arī ir veselīgi un skaisti pašas nagi. Varu ataudzēt, cik garus gribu - nelūzt. Nelakoju, jo jebkura laka rada nepatīkamu sajūtu, it kā nagi neelpotu. Starp citu, nagi tomēr rāda personas veselības stāvokli - ne velti ārsti mēdz apskatīties, kādi izskatās nagi.

babyjag      mhm, un matus ari griezham, jo vini slimi? lupas krasojam, lai neredz, ka zobi dzelteni? wtf? ka var but TIK bezjega daudz aizspriedumu?

water_boy      mākslīgiem nagiem ir jābūt lētiem un izturīgiem - pamatargumenti...

orange      nedomāju ka kāds vīrietis spēj atšķirt gēla lakas nagus no dabīgajiem lakotajiem.
parasti aizdomas rodas ja pataloģiski garaji un līki āķi uz rokām.

cilveex      Galīgi nepatīk. Sevišķi tie puķainie da rozīgie. Apāc. Riņķis ar mākslīgo dārgakmeni vēl nāsīs tik trūkst.
Vispār "uzčiņītas" sieviec nepatīk.

mYmra      Zaraza, ar taadiem nagiem neslauka, ar taadiem pakalju nokasa.:D
Tas gandriiz kaa patiesiiba padomijas armijaa, kad dienvidu kalnaino apvidu zeeni butkaa uz aviiz skatiijaas kaa uz lasaamvielu un njmeema liidzi 0,5 burcinju ar uudeni.

Dzastina      Annija005 ne jau aiz slunkuma liek! Bet ir sievietes kuras nevar uzaudzēt nagus utt.(organisma īpatnības) Arī viņā gribās būt ar smukiņiem nadziņiem!

daisy777      Babyjag, nu Tu sajauci pirkstu ar p**pi - savu dabīgo dotumu kopšana un pucēšana nav gluži tas pats, kas mākslīgu protēžu izmantošana.

Mākslīgie nagi pretstatā veseliem un skaistiem, koptiem savējiem ir tas pats, kas zobu implanti pretstatā baltiem un līdzeniem dabīgajiem zobiem - glīti, protams, ja daba pašu nav ar tādiem apveltījusi.

Eheeeeei      Maverickam žetons.... iesmēju balsī :D :D :D
Bet vīriešu viedokļu gan te nav daudz... :D
Man personīgi traucē gan darbā gan mājās, uzliku reiz uz kāzām un sapratu, ka šādu kļūdu vairs neatkārtošu :D bet ir meitenes, kam smuki, gaumīgi... gaumes lieta.

kloss      ... stulbi .. nu ja , es Francijā nevienai ŠItādus sūdus neredzēju .. !!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu