Meklēju mēmu frizieri.

pastav tada problema..meitenes ,kuram ir sabojati mati baidas iet uz frizetavu, jo tur muzigi frizieres vaimana, cik mati ir sabojati, cik galini ir sausi!!!vai ir tadi frizieri,kuri var palidzet,un nemetat stulbas frazes par to, cik mati ir sabojati?galu gala meitenes pasas apzinas to,ka matus sev ir sabojajusas!

selnija_      Ir tāda problēma. esmu saskārusies ar to ne vienreiz vien. Patiešām nepatīk pie friziera iet, un neeju...

signorina_Merilinnda    1 nu es reiz aizgaaju pie privaataa... un taa atklaaja kautkaadus jeelumus galvaa... kurus es pati nemaniju... ja nebuutu privaataa... buutu no turienam kaa korkis izlidojusi...

eksim_braalim_sieva      Paņemat vienu oliņu,karotīti majonēzes un karotīti medus,sajaucat to visu kopā un iesmērējat matos.Tad plastmasas maisiņu galvā un dvieli apkārt.Turam kādas 15 minūtes,tad mazgājam matus kā parasti.Ja darīsiet tā kaut reizi nedēļā,pēc mēneša matiņi būs daudz vesalāki.

avei      Vaij, un kas tad mēdz tos matus sabojāt? Bieži ven tās pašas frizieres. Viņām gan vajadzētu ieteikt, ko labu darīt, nevis vaimanāt, vai tad ne?

aveniite      daram pašas ko varam, cīnamies. un friezereņu uzdevums ir mums palīdzēt. ja man kāda atļautos kaut ko pateikt, tipa, es pati vainīga, ka man tādi mati, tad man tikai viens teksts "mīļā šobrīd TU dari savu darbu un pacīnies šodien TU ar viņiem...Tu taču esi profesionāle"
Un ja vēl katra no viņām neiedomātos, ka viņu ieteikumi ir vienīgie pareizie..

mahanta      man friziere ieteica riktīgi labu štelli - fluīdu uz linsēklu eļļas bāzes, nopērkams speciālajā frizieru veikalā Brīvības ielā, starp Cēsu un Pērnavas, maksā gan 8.75 Ls, bet katrreiz vajag tik dažus pilienus, un iedarbība reāli jūtama jau pēc pirmās reizes. Var jau zieķēt majonēzi, babuškas Agafjas un Dzintara eļļas, sliktāk nebūs, bet šitais ir riktīgs brīnums, iesaku visām:)

mmsabine      būtu ieteicams ,tomēr griezties pie speciālista,profesionāla,kurš arī ieteiks,kā vislabāk saglābt,vēl glābjams,,,

annija005      Lasiet meitenes literatuuru .....un vismaz pielietojiet ko rekomendee.Personiigi zinu ....arii bija KAADREIZ probleemas ar matiem(domaaju ka visi vispaar izkritiis) tagat.....ir gari mati!!!!
Galvenais lietot neķimizeetu produkciju gan no iekšpuses gan aarpuses.

sniegacilveks      Profinji taa nerunaa,Tev nav patraapiijushies iistie amatnieki.

utji_butji      Ja matus nekrāso ar ķīmiju, neliek ilgviļņus un nelieto antibiotikas, tad nav nekādu problēmu. Viss, kas vajdzīgs - labs šampūns un kondicionieris.:)

ProblematicGirl      Vajag par matiem rūpēties - 2 x nedēļā matu maska - vienalga kāda - kaut pašgatavota [Majonēze - ideāla matiem] un protams atkarīgi no matu struktūras un tipa mazgāt matus ar Foršu Matu Biedru - Šampūnu un Kondicionieri! :) Un, ja patiesi nekas nelīdz, tad Biedrs Dermotologs jau sauc! :) Un atrodi kādu sakarīgu frizieri, kas iesaka ko darīt nevis kontatē problēmu! :)
Tavā pilsētā taču nav tikai viena friziere! :)

Kaamiits      Pirmkārt kau, cik iespējams, nogriez sašķēlušos galus (o to nu vairs neviens atpakaļ neatgriezīs, tikai nogludinās), un tad regulāra kopšana (kā jau iepriekš ieteica). Un maksimāli kvalitatīva krāsa, retāk fēni, lokšķēres un pannas.

malibu      jūs brūkat virsū frizieriem, bet neesat padomājušas par to, ka, matu kopšana un to skaistums ir atkarīgs tikai no jums pašām! ļaujiet nogriezt tos beigtos matu galus, nevis žēlojat katru milimetru! un ja jums frizieris iesaka lietot konkrētu matu kosmētiku, tad dariet to, nevis atrunājaties- es padomāšu..
matu maskas divreiz nedēļā drīkst likt tikai super nobalinātos vai ilgviļņu nosvilinātos matos, pretējā gadījumā, ja maskas liek pārāk bieži, tie sāks izkrist vai ātri taukosies..un aizmirstiet matu pannas - kaut arī pašlaik aktuāli ir taisni mati-tas ir vislielākais matu ienaidnieks,pēc tās biežākas lietošanas mati ļoti spēcīgi sašķeļas un tie aplūzt..

agraa_zemene      Iesaku iet pie friziera - vīrieša (pie profesionāļa)! Saudzīgāki viņi ir. Man ir gadījies, ka burtiski 1,5 mm no matu garuma nogriež.
Pati septīto gadu frizējos un nemainīšu pret citu! :)

ilzuks31      Nu jaa ir gadiijies ieiet frizeetava,un atieksme nu taada...ko tu te meklee,man tak nav laika!Uztaisa taadu giimi,kad bail vispaar jautaat,vai varees nogriest...
2007-04-30

zaichonaks      es arii esmu sakaarusies,bet winja wnm ko iesaka un tgd tas naw jaaklausaas..;0 2007-11-11

niten      un baidas tirit zobus un iet pie zobuarsta jo tas pateiks fu cik netiri...
un baidas mazgaties jo udens vanna paliek netirs...

sakuma arstet galvu un tad matus....

a vispar lisa meitene tas ir stiligi!
2010-08-19

selavi_5      NAV vajadzīgs mēms frizieris - ir saudzīgi japastāsta un jāiesaka labākais, ko var darīt matu labā nevis kritizēt. 2011-01-22

Kalvina      Ar šiem vārdiem, frizieris norāda, ka iepriekšējais frizieris ir garām- pārvilināšanas taktika::)))) 2011-01-23

gaisma35      Man nav gadījušies komentāri, bet manai paziņai , kurai plāni mati, gan bija jānoklausās, ko nu es te varu jums izdarīt, pieci mati sešās rindās.Trīsbērnu mammai jau tā ir grūti tikt uz frizētavu, ja vēl jānāk ar asarām acīs mājās....Katram mums ir tādi mati kādi ir, esmu gan majonēzi zieķējusi, gan matu maskas, nebalinu vairs, krāsoju ar labu krāsu, ilgvīņi nav likti 30 gadus, bet frizieri sameklēju tādu, ka ,kamēr viņa griež matus , es paguļu tur krēslā, laba vieta vai aura.Visi mēs esam cilvēki, varbūt tai frizierei, kaut kas dzīvē neiet, bet vai tāpēc jābojā diena arī citiem? 2013-08-28

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu