Pumpas uz piers, ko darīt?

Vai kāda varētu sniegt padomu? Pēdējā mēneša laikā man palika ļoti taukaina sejas āda. Man ir kombinēta sejas āda. Nevaru saprast, kas tam varētu būt par iemeslu. Uz pieres sametās pumpas. Ārprāts! Pat pusaudzes gados sejas āda nebija tik taukaina! Varbūt kāda varētu ieteikt labu kosmetologu?

utji_butji      Iespējams, ka lieto nepiemērotus krēmus un sejas tīrīšanas līdzekļus. Seju nevajag parmērīgi attaukot un lietot tonikus ar spirtu, jo āda reaģē ar vēl lielaku taukošanos.
Otrs variants - vitamīnu un minerālvielu trūkums. Laba minerālvielu kombinācija ir Ca-Mg-Zn.

annija005      Aada tik atspoguļo tavu vispaareejo veseliibu.
Meklee aarstu ....labaak homeopaatu,bet ja domaa es staastu muļķiibas uz priekšu ej pie kosmetologa ,kas probleemu iedziis atpakaļ ,bet tad peec laika nebriinies par šiim šausmu slimiibaam ar ko daudzi slimo buus skaarusi arii tevi.

Kostarika      Vēl viens variants pie iepriekš teiktā - attīrošā pieniņa vietā pamēģini lietot attīrošo želeju. Tas palīdz.

daniii      Steigshus pie aarsta- iespeejams neapzinaati "dari paari" sejai... No personiigaas pieredzes un liidziigaam probleemaam iesaku: dr. Eduards "Riigas pilseetas Aarstnieciski kosmetalogiskaa dziedinaatava", Dzirnavu iela 66, tel 7282207. Tur par sapraatiigaam cenaam buus gan aarsta konsultaacijas, gan iespeeja veikt sejas un kermenja proceduuras -aarstnieciskos un profilaktiskos noluukos... Es esmu loti apmierinaata.

Stiliste      1. Celonji var but dazhadi- izmainjas edienkartee, veslibas izmainjas, kadu medicinas preperatu lietoshana, taa sakot- "skaistums nak no iekshaam!"
Domaa, meklee un maini kaut ko. Piere reizem norada uz problemam aknu darbibaa~!
2. Neatkarigi no celonjiem lieto piemerotu kosmetiku- dzilji attiroshas zhelejas un sabalansetus tonikus,
vel labi adu attira glikolskabe un efektigas maskas, ko var arii lietot pats majas,
jo vienreizeja aizieshana pie kosmetologa jau neatrisinas problemu!
3. Pec labas kosmetikas nac pie mums: ww.stilastudija.lv

number01      pamēģini nomainīt sejas krēmu... aizej uz kosmētikas veikalu un pajautyā kurš sejas krēms tavai ādai derēs vislabāk! Varbūt iedarbojas!

Sorcerer      Šoreiz kosmētiskie pasākumi garām... Ļoti rūpīgi padomā, kas tad tev ir "labvēlis", kas regulāri iebaro ar žurku zālēm...
Ja gribēsi to pārbaudīt, tad pavēro neuzkrītoši tos, kas uzbāzīgi rūpējas par visa apēšanu.
Ir jau arī par ko tevi šādi piebarot, kā jau grēciniece būdama...

a128  1   kosmetisks līdzeklis "E Sensation" un tieši kombinetai sejas ādai!

daniii      Es gan visam ieprieksh teiktajam nepiekritiishu... Jau manis piemineetais aarsts atzina, ka visi kreemi ir pilniigs suu.. (taa gan vinjsh neizteicaas, taa es to tagad paarfraazeeju).:) Man bija liidziigas probleemas kaa topika autorei un vieniigais, kas paliidzeeja...bija konsultaacija pie aarsta un pilniiga atvadiishanaas no liidzshineejiem veikalos pirktajiem kopshanas liidzekliem...jo aarsts peec apskates uzraksta receptiiti individuaali katram pacientam-un visus tonikus un liidzeklus aptiekaa pagatavo,sajauc tikai konkreetajam cilveekam ar konkreeto aadas tipu. Pie tam - arii ieteikumi par eeshanas paradumiem un produktiem ir jaanjem veeraa...
Taadeelj es gan ieteiktu neklausiities citu viedoklos,kurs kreems kurai bija labaaks vai sliktaaks...bet gan doties pie aarsta un sanjemt "savu" kreemu vai toniku, lai aada buutu pateiciiga...

Jokapeeec      Apmeklēt kosetologu 2019-04-08

kukufifa      Pamēģini pretpumpu serumu https://dorenacosmetics.com/collections/gold-line/products/blue-gold-anti-acne-serum-30-ml 2020-10-22 18:34

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu