Skropstu pieaudzēšana.

Ir kādai? Lūdzu dalities pieredzē.

MedMaasjuks (2006-09-04 11:49)      vai runa iet par mākslīgajām skropstām?

Olanda (2006-09-04 16:07)      vai par vecajām izkritušajām? :DD

Loriiina (2006-09-04 16:34)      vispirms iesaku augseejo plakstinju plastisko operaaciju- tad acis izskatiisies pasas par sevi tev daudz labaak, nekaa tagad, kad nosliideejushi plakstinji un savas dabiigaas skropstas vairs nav redzamas vispaar!!!

Just_ (2006-09-04 16:36)      Ja nemaldos, vienā no pēdējiem Santas numuriem viss bija smalki aprakstīts.

Loriiina (2006-09-04 16:45)      Paule- es peec taviem foto spriezu par taviem augseejajiem plakstiniem un par cik tiesaam jautaajums ir par kosmeetiskajiem uzlabojumiem un efektinjiem, kaa tu pati izsakies, tad atljaavos ieteikt to, ko domaaju un kas aciimredzami paliidzeetu tev! tici man- gan maaksliigaas, gan pieaudzeetaas skropstas pazudiis taapat kaa tagad tavas iistaas zem nosliideejusiem augseejiem plakstiniem.

sastresojusies (2006-09-04 17:18)      pameklee 1188.lv vai 117.lv un izlasi par to pieaudzeesanu vai arii aprunaajies savaa salonaa.

:))) vispaar jau tu pamatiigi riskee palikt vispaar bez savaam pasas dabiigajaam skropstaam ar visaam taam pieaudzeesanaam, kas taapat kaa matu pieaudzeesana, nav muuziiga, un ir jaatjauno peec laika, bet lai atjaunotu, ir nepieciesama dabiigo skropsu baaze.

veeja_roze (2006-09-06 08:27)      Lorina,kapec Tavos komentos muzigi tads naids???
Es gan neredzu,ka Paulei noshljukusi plakstini...varbut actinas ir dzilak novietojushas,bet tas nav nekas.Tiesham var acis izcelt skisti krasojot.Varbuut,Pauliit,aizej pie laba vizazista un pajautaa,ko Tev labak darit?Pieaudzejot tiesam bojass Tavas skropstas,varbuut pareizak kopt Tavejaas?Ir specialas ellas,var arii ar riicinjellu vakaros.

zance (2006-09-29 12:11)      man pazinja pieaudzeja pa 30 ls... pec paris nedelam vai pat agrak skropstas pa druskam nokrita, lai gan bija domats, ka pec tam reizi menesi tur kaut kas japalabo pa 15 ls un viss bus ok.... gan jau visur ta nav, bet redz gadas ari taaa....

agitinja (2010-10-28 23:07)      Nu arī es reiz pieaudzēju skropstas.. pēc tam ilgi un dikti nožēloju.. nu es vairāk to neatkārtošu un savām draudzenēm arī neiesaku (kaut dažas jau ir aizrāvušās ar to) jā izskatās jau labi, man gan visi teica, ka amn to nevajag jo pašai man ir skaistas garas skropstas, bet amn gribējās garākas kuplākas skaistākas.. nu es gan to dariju pirms diviem gadiem, taču domāju ka nekas nav mainijies.. :) viss skaisti, tad nedrīkst berzēt acis, ko amn tik ļoti gribējās darīt no rītiem, nekādi ķīmiskie kosmētikas noņēmēji, kas var paātrināt skropstu izkrišanu, nu lietas ko nedrīkstēja bija pārsvarā... nu es akut kā centos, pa naktīm pat piedomāju pie tā ka es guļu lai tikai man tās skropstas pret spilvenu nesaberztos.. nu jā rezultātā, pēc nedēļām trim es pamaniju, ka vienā pusē skropstu vairāk otrā mazāk.. eh.. nu un tad es sapratu ka tas nav priekš manīm, noņēmu tās liekās skropstas nost un jā no manām skropstām lāga nekas nebija palicis (tad es sāku novērtēt to, ka man iepriekš tiešām bija skaistas skropstas) .. nu bet tagad jau atkal viss ir savās vietās, un varu skaisti virināt savus plakstiņus, mazliet skropstu tušās un viss ir skaisti.. :) takā nu skaties pati, es neiesaku, taču skaistums prasa upurus, es jau paupurējos.. :) (atvainojos par kļūdām manā tekstā)

Dzeiss (2011-05-22 21:52)      Man ir loti meiatsriiga meitene, liek izcili un kvalitatiivi, galvenais no riita pamostos un vienmer nopriecaajos, cik labi izskatos. Ja interese varu iedot Nr.

men (2014-03-22 20:05)      ...iesākumā ir grunts jāuzliek!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu