Ilgvilņi, atsauksmes?

Es vēlos ielikt ilgviļņus, bet nekā daudz par to nezinu, cik ilgi tie turās, vai ir tādi, kas ir uz īsāku termiņu, cik ļoti tie bojā matus? un pats galvenais, ja likšu tādus vidēji lielus ruļļus, par cik cm saīsināsies matu garums? vai kaada var pakomenteet?

vvr      Eh, turās kamēr nogriež :D
Protams, ka bojā matus. Pēc pāris mēnešiem mati kļūst ļoti sausi. Tad jālieto speciāli kopšanas līdzekļi, lai izskatītos normāli.
Par saīsināšanos labāk prasi frizierei.

Amazone_      Ja mati balinaati- labaak neliec ilgvilnjus, noluuziis. Tureeties, cik ilgi turaas- atkariigs no ilgvilnu sastaava- parasti jau uz paaris meenesiem tas efekts tikai ir. Saiisimaaties nekas daudz nesaiisinaasies- kaads cm jau neskaitaas!!!!

Loriiina      Labaak iegaadaajies difuuzeru un veido matus, izmantojot matu putas, ar to!!! Daudz labaaks efekts un nekaitiigaaks.

ixxi      Matus bojā diezgan labi. Kopšanai būs jāpievērš uzmanība, bet vislabāk pirms ko tādu dari sameklē sev pastāvigu meistaru, tas Tev ieteiks vislabāk ko un kā.

agraa_zemene      Pirmos pāris mēnešus ir labi, kad sāk ataugt, sliktāk izskatās, mati arī bojājas...
Mans frizieris kategoriski atsakās likt ilgviļņus, lai nebojātu matus...

ingryda      Varu Tev izliidzeet-ar lodlampu. Nebuus vairs probleemu :D

kitten20      es savejos ari ieliku ilgvilnus, pec tam vel izbalinaju. nost neluzt ara ari nekrit un labi izskatas :), bet pastiprinati jakopj un jarupejas gan

gauja    1 Skatoties,kur liek... :DDD :p

Spriidiite      Nu nez gan, man nebija nekaadu probleemu, kad liku ilgviljnjus. Daudzi man ar teica, lai neliekot, ka sabojaashot utt., bet sanaaca taa, ka beigu beigaas izskatiijaas ljoti labi, nebija sabojaati mati, izskatiijaas kaa dabiigi. Atauga arii labi, kad saknes bija taisnas, bet gali veel chirkaini, tad njeemu talkaa feenu, matu putas un viss bija ok. Tas viss ir ljoti atkariigs no taa, kaads frizieris, jo ir tieshaam dzirdeets, ka procesa laikaa apsvilinot matus un sabojaa, taadeelj iesaku samekleet labu frizieri un pakonsulteeties.

amis1971    1 Ietin vecās mammas ruļļus un būs labais:))) 2010-08-08

silapurene      Ilgviņiem nav ne vainas un ja vēl taisni un nepakļāvīgi mati , der izmēģināt ! Protams pēc tam jālieto matu maskas , vai balzāmi, es lieku 2 reizes gadā , mati nelūzt! 2012-03-31

klinta26      ...neatziistu ilgvillnus.......man sabojaaja matus.....tagad ,parlaimi sanaaca izvesellot tos.......,tas mans viedoklis,tev veelu veiksm....... 2013-03-28

labalabadiena      Bet kāpēc to nevaicā savam frizierim??? Tāpat kā par zobiem te prasīt vai aklo zarnu.... :) 2013-07-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu