ka var padariit matus mazaak dzeltenus???diemzel man majas udens nav visai labs-biezi ir dzeltens,tapec varetu ari nopirkt udeni,kur matus mazgat-bet tad kadu udeni izveleties-ne jau mineraaludenus...?

dzeg_  1   ak, Tu mī un žē...
ūdens tak pārdodas bačokos, kā arī ir šampūni, bazami utt, lai mati nekļūst dzelteni, galu galā frizētavā var nmatus mazgāt!

Jo9      shaubos, vai tas ir atkarigs no udens... :)
tad jau drizak - pareizi jaizvelas shampuns,ka ari balinataji..
plus pec matu mazgashanas var skalot kada tejaa - vai kumelishu, vai natru lapu, vai vel kada... nez..

susurs      ir, ir tas atkarīgs no ūdens! man friziere ieteica ik pa laikam izspiest no viena citrona sulu, to iemērēt matos un stundu paturēt, tad izskalo. palīdz! pati tā daru.

Loriiina      Es saviem gaisajiem matiem, lai nonjemtu dzelteniigo blondumu, lietoju peec friziera ieteikumu, taa saucamo zilo silver sampuunu- ir nopeerkami gan Londa, gan Schwarzkopf un citaam firmaam. Tas mazina ruusainaa un visaadi citaadi nelabaa uudens ietekmi uz blondiem matiem un paliidz ieguut labaaku toni, nevis dzeltenu.

saulite_spiid      No ūdens nu gan tas nav atkarīgs!
Citronu sula un etiķis normālās devās pie skalojamā ūdens ir tikai labvēlīgs matiem!

susurs      nav ne vainas citronu sulai, labākais, ka pamata krāsa netiek bojāta, tik šķipsnas paliek baltākas. nav jau citrons ķīmija:) man jaunākais puika arī balināts un lai nepaliek rižs daru to regulāri, pēc tam balzāmiņu matos un OK.

SievieteMelnaa      Nu beidz. Tev ljoti smuki mati.

Evy_Siikuminjsh      Nu stundu jau nu gan nedriikst tureet.Pie tam, ja gari mati,vajag vismaz 3 citronus.Izpiezh sulu un ielej matos,taa,lai tek.15 min maximaali driikst tureet.
Un vispaar-iesaku matus nevis balinaat,bet kraasot.

Stiliste      No udens daudzos regionos ir problemas- zinu no pieredzes , konsultejot klientus par matu krasam! Dazhreiz pat sieviete ir spiesta izveleties citu matu krasu, jo nav iespejams noturet velamo toni! Sevishki traki ir Jurmalas iedzivotajiem!

Spicis      Es Jūrmalnieks, nav problēmu ar matu mazgāšanu, ar palagiem gan, jo tie pēc mazgāšanas jāskalo. :)))

sok      Vecais labais paņēmiens-zīmoglaka.iepilina 5 pilienus bļodā ar ūdeni un kārtīgi samaisa tad izskalo tur matus un rezultāts ideāls!!!

norchall      a no dzeltana uudens paliek taadi mati....?
2006-08-28

L_ira      un kaa veel tas ir atkariigs no uudens. Pati dziivoju vietaa, kur uudens ir ar ljoti lielu dzelz saturu, pat aarzemju cieminji - maaciiti frizieri bija shokaa par taadu uudens kvalitaati. Meegjini pirkt parasto dzeramo avota uudeni vai arii ved no kaadas akas un mati buus jauki blondi bez dzeltenaas kraasa. 2006-11-06

riks      Hloreetaa uudenii ilgaak skalojot, vairaak dzeltenaa, vismaz apgriezjamajaam filmaam! 2006-11-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu