Vision kosmētika, uztura bagātinatāji un vitamīni?

Vai kāda ir lietojusi, dalieties pieredzē!

Avicenna (2006-02-05 19:13)      A nafig tev jālieto uztura bagātinātāji? Tu tik slikti ēd, ka vēl kaut kas pusķīmisks papildus jālieto? Un vēl no Vision? Tu tiešām nesaproti ,ka tie apgalvojumi par pilnīgi dabisku sastāvu ir meli? Kaut vai kapsulu ārējais apvalks jau ir rūpnieciski ražots, satur krāsvielas utt.

a128 (2006-02-06 16:54)      labāk ienāc saitā: strelnieks.kgcnetworks.net
un izvēlies, jo šī ir tiešām tevis cienīga!

_sugarplum_ (2006-02-07 17:01)      naudas kaashana taa ir. un muljkji uzkjeras :P

treisija (2006-02-12 15:25)      Labaaku neko neesmu lietojusi un uztura bagaatinaataaji ir nepiecieshami ikvienam, jo ar paartiku mees tak neko nesanemam, bet uzturs ir muusu zaales...Par produktu varu teikt tikai to labaako :), raksti pastaastiishu siikaak :)

mezhakakjiite (2006-02-14 11:33)      Pilnigi piekritu a128:)
Pati esmu kompanijas kgc lietotaja un ari veikala ipashniece.Un lietojot tadu produktu ka Volupta un Fitolife esmu gan sakartojusi savu vielmainju un ari imunitate ir nostiprinata:)

linucis (2006-02-27 12:08)      Lietoju jau 2 gadus, gan kosmētiku, gan uztura bagātinātājus. Esmu ļoti apmierināta ar rezultātiem - uzlabojās veselība - ziemā vairs neslimoju, mati spīdigi (regulāri krāsoju, tapēc bija zaudējuši veselīgu izskatu). Nesen uztaisīju asins analīzes un rezultāti patiesi bija pārsteidzoši - nekad rādītāji nebija bijuši tik labi. Kosmētika arī patīk - mana māmiņa, kura ir ārste - kosmetoloģe atzina, ka šī kosmētika daudzos punktos ir pat labāka par Kanebo firmas piedāvāto. lai gan, katram jau savs.

NOTIEVET_pajauta_ka (2006-03-30 20:12)      jusu skaistumam! www.shape.times.lv -

Avicenna (2006-03-30 20:53)      Treisij, jā tik tiešām kaut kādu Brazīlijas mūžamežu palmu sakņu ekstraktu mēs Latvijā ar uzturu nesaņemam, bet jautājums - kāpēc tas mums būtu nepieciešams? Un kāpēc tad tu ēd, ja domā, ka ar pārtiku neko nesaņem? Kas tad tev tādas muļķības iestāstījis? un atgādinu visiem - uztura bagātinātāji NAV ZĀLES AR KURĀM KAUT KO VAR ĀRSTĒT!!! IR CITA LIETA - JA KAUT KO VAJAG ĀRSTĒT ,TO VAR MĒĢINĀT DARĪT NEVIS AR TRADICIONĀLĀS MEDICĪNAS PALĪDZĪBU , BET AR FITOTERAPIJU. UN FITOTERAPEITS IR ĀRSTS, NEVIS FRIZIERIS, VAI SANTEHNIĶIS , VAI VNK. KAIMIŅU SAŠA VAI MAŠA - KURŠ DARBOJAS PĒC PRINCIPA "VIENA TANTE TEICA" UN PIESAUC KAUT KĀDUS MISTISKUS PĒTĪJUMUS, PAR KO NEKO KONKRĒTU NEVIENA NO ŠĪM FIRMĀM NEVAR PASTĀSTĪ T - PĒTĪJUMU DIZAINS NEKUR NETIEK NE PUBLICĒTS NE KĀ CITĀDI IZPAUSTS - NAV NEKĀ STATISTISKI TICAMA. SKUMJI... BET TAUTA TIC...

Spicis (2006-03-30 22:16)    1 Visa pasaule pārtiek(patērē) slavējot šīs brīnumainās pārtikas piedevas. Labi ja mēģina iesmērēt kaltētas melenes par zelta cenu dubultā - acu gaišumam vai burkānu sulas iztvaicējumu - labai ādas krāsai. Tak vēl piedāvā dažādus pļūtekļus svara samazināšanai un rauga izvilkumus nagiem un matiem... Tā visa ir komercija. Izplatītājiem ir maigi sakot uzkakāt Jūsu veselībai. Galvenais peļņa pārdodot nezin kur iegūtu nezin ko un ar kautkādu iedarbību vai varbūt efektu. Tā sarodas organismā šlakas un bīstami toksīni kuri izvadāmi ar piparmētru lapās turētām zaķu spirām, briežu ragiem, Islandes sūnām utt.
Nav kur likt naudiņu - neēdiet normālu uzturu, pārtieciet no pudelīšu bumbiņām :))) Veselību un labklājību! Ak, jā; sertifikātus šiem līdzekļiem izsniedz apliecinot ka tie nav indīgi un tos var lietot pārtikā. Tas viss.

glossy (2010-06-10 08:48)      Avicennai noticēju!Aizvakar gribēju pirkt,nu vairs nē!kam man tas kaķa nags,ja ir latviešu rudzu maize .Izrādās,ka attīrot organismu ,iztīram arī maku:):):)

smieklupele (2010-11-04 14:59)      Tā visa sajūtu lieta bāzējas galvā, nekas vairāk kā psiholoģija - palīdz tas, kam noticam, vai kam gribam ticēt. Un ir veikli darboņi, kas to izmanto, lai piepildītu savus makus uz lētticīgo rēķina. Izlasiet, ko raksta Avicenna un Spicis - labāku atbildi uz šo jautājumu nekur neatradīsiet.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu