Vīriešu smaržas.

Jautājums meitenēm! Vai ir tādas "mīļākas" vīriešu smaržas, no sērijas - "viņš nogāja garām un es nespēju uz viņu neatskatīties":))

Maverick    1 Vīriešu smaržas neinteresē, bet ja sievietēm saožu "Emerage" (vearbūt nepareizi uzrakstīju, bet ceru, ka saprotiet, kuras domāju), tad esmu gatavs to īpašnieci izkniebt, neskatoties uz viņas 45 gadiem un celulītu :)

kittta      jaa ir... nezinu nosaukumu :)) bet ljooti patiik..un veel dazhas....

dzeguze_      Jā ir, UOMO!
:)

forgetmenot      tas ir individuaali. es satikos ar kaadu puisi- vinjam bija ljoti labas smarzas, tagad, ja kaads paiet garaam un sasmarzojies taa pat kaa tas puisis- es vienmeer atskatos!

dzeguze_      Pirate - no nabas uz leju ir mūžameži, kuros dzīvo mazais mērkaķītis!:)))

CTePBa      Man personīgi patīk Adidas Urban Spices... esmu gatava to vīrieti apēst:))) nu vai vismaz kārtīgi sakodīt:)

peksene1      Smaržas nē, jo sajaucoties ar katra cilvēka ādas smaržu, tās tomēr mainās! Bet uz vīrieti, kas smēķē vienu aromatizētās tabakas šķirni, vienmēr atskatos... pat vēl vairāk - esmu autopilotā pāris kvartālus līdzi gājusi! Kad šis beidza smēķēt, atjēdzos - nu nepavisam uz to pusi taču man bija jāiet! :))

Tina26      nu vīrietis kurš sasmaržojies kā dārga palaistuve uz izsaukumu arī nevilina-ja jāatzīst godīgi...katram sava gaume.Labāk kad pavisam maz-kāds ļoti kvalitatīvs skūšanās līdzeklis(-viegls-kurš neož pēc spirta)plus tīra miesa.Dažreiz tik sasmaržojušies tipi paiet garām ka nelaba dūša paliek.(labi vēl ja ar ko labu )

i_NESIJA      Nu jau kādu laiciņu Carolina Herrera šiks patīk,vīram arī.

kanepiite2      ...jaa ar taam piipeem ir biistami,es taa vienaa briivadabas koncertaa kaifoju,bet viirietim jau arii nebij ne vainas...

[never]      ir, ir, Lacoste :)

velnszinakas      Chanel "Platinum Egoiste"...

Jolciks      jaaaa HUGO BOSS " BOSS"

Belvedera      Burberry Touch,sis tas no Hugo Boss,Jaguar.

Undiine_U      vīrietis, kas smaržo kā ziedu pļava jeb tikko kā kakājis zem eglītes - noteikti atskatīsies, ja ne visas tad lielākā daļa

HVZkas      Jean Paul Gaultier - Le Male

Luxa      Visiem viirieshiem vienas un taas pashas smarzhas nepiestaav, pashlaik Hugo Boss...

saulite_spiid      Ma patīk TĪRA vīrieša smarža...Bez piedevām...aaaaaa...mmmmm....

Rada      vīrietis pats, vienkārši nomazgājies ar savu individuālo smaržu-lai var just viņa feramonus.Ciest nevaru sasmaržojušos vīriešus un pat slikta dūša paliek ja tur sajaukti: dezodorants,tabaka un pa virsu vēl smaržas-fuj!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu