Krāsas pavasara tipam

Esmu pavasara tips, iesakiet no savas pieredzes kaadas kraasas izmantot apgeerbaa un kosmeetikaa?

Ciiruliitis (2005-08-19 16:33)      Arī es esmu pav. tips un ... man ļoti piestāv burkānu krāsas lūpu krāsa un oranžā krāsā apģērbā.
Pati tikai nesen to atklāju!
Eksperimentē un tad jau redzēsi!

edmunds (2005-08-19 17:53)      manupraat sieviete vislabaak izskataas bez kosmeetikas un neizpluukaata. bet vajag drosmi lai noriskeetu un shaadi atksjirtos no vairaakuma.

kanepiite2 (2005-08-19 19:09)      ..iisteniibaa, es arii vislabaak juutos bez kosmeetikas,tachu uz ielas neatljaujos taada iet,domaaju, ka tie vienkaarshi ir mani aizspriedumi,tachu nezheeliigi sakarasotas lelles man, pat sievietei,nepatiik...man tas shkiet vulgaari...

edmunds (2005-08-19 22:11)      vvr: ja sievietes staigaatu plikas un savaadaak uz ielaam izpildiitos gan jau viirieshi veel vairaak skatiitos....
manupraat cilveeks atrod sev liidziigu: ja veelies satikt taadus kuriem patiik sakraasotas tad staigaa sakraasota. bet manupraat aariskjiibas, iipashi ja pats taa nejuuties, ir mulkjiigas un kaitiigas rezultaataa pasham (kaa jau mulkjiibas).

i_NESIJA (2005-08-24 23:37)      Nu ja tieši esi bijusi pie stilistes un viņa pateikusi, ka piederi pie pavasara tipa, tad droši vari paļauties uz siltiem,dabiskiem toņiem.
Pati arī labu laiku domāju, ka piederu pie vasaras tipa, bet nekad nebiju domājusi, ka noliks pie "ziemas sievietēm"Jo visu laiku biju pārliecināta,ka `ziema` ir ar baltu ādas krāsu(bet man ir drīzāk pārāk tumša)-tā kā tur ir vairākas nianses..kur pati nemākulīgi vari kļūdīties.

It kā jau slikti nav,ja eksperimentē, bet nu gaužām slikts konsultants Tev bijis.Tas nu ir fakts!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu