Mary Kay kosmētika

Vai kāds var pastāstīt par kosmētiku MARY KAY!
Man ispēja sākt to lietot sejas ārstēšanā, bet nezinu cik tā ir efektīva, jo pati par to neesmu dzirdējusi!

LadyChaterly (2005-05-27 00:57)      Vai vēlies būt par kādu izmēģinājumu trusīti?

Undiine_U (2005-05-27 08:53)      esmu nedaudz saskārusies, pirmkārt ļoti dārga, viennozīmīgi efekts labs, bet ir viens bet - jālieto visu atlikušo laiku, jo līdz ko pārtrauksi, ādas stāvoklis (izskats)ātri regresēs. Šajā kosmētikā ir biostumulatori, kas rada pierašanu, kaut kas līdzīgs narkotiku atkarībai, līdzko pārtrauc nekas cits vairs nelīdz.

timarii (2005-05-29 17:52)      zinaaju, ka kosmeetika laba,bet ka atkariibu izraisa - to gan nezinaaju ... hmmm...baigais veids kaa pievilinaat klientus patiesiibaa ;DDD

Njiffa (2005-05-30 14:21)      Laba... :) Man vēl patīk Guinot

FresiaNr1 (2005-06-09 12:23)      labak pamegini kadu liftinga SERUMU - piemeram labs esot (pati gan nelietoju, bet atsauksmes labas) Matis Lifting Serum- ta ir profesionala kosm, labaa izvele veikalos Kolonna.

selavi_5 (2011-03-13 10:51)      Esmu vairākus gadus lietojusi MARY KAY kosmētiku - nav nekāda sliktā efekta, kad pārtraucu. Varu teikt tikai labus vārdus par šo produktu!

YustMoreFun (2012-04-16 10:31)      Kāpēc lietot sinētisku kosmētiku, ja var lietot dabisku (nesalīdzināmi efektīvāku) un lētāku.. Ja ir interese raksti uz profilu...Tirgū nekas labāks nav atrodams...jo to kas veidojoies dabā miljoniem gadu, cilvēks gribēdams neatdarinās...

kleopatra6 (2012-05-15 20:13)      Esmu amerikāņu skaistumkopšanas kompānijas"Mary Kay" konsultante.
Žēl, ka Undine savas nezināšanas pēc izsaka tik nepareizu viedokli par Mary Kay. Produkcija ir ļoti kvalitatīva, nekādas artkarības tur nav, pārsvarā veidota uz augu bāzes. Pasaulē miljoniem sieviešu lieto šo produkciju un ir laimīgas, ka ir atrisinajušas reizēm tik sapīgas problēmas.
Ja tiešām ir interese, varu sniegt bezmaksas konsultācijas un sejas kopšanas procedūras, lai pašas variet pārliecināties, sazinoties ar mani pa tel.28603765

Mel_lene_back (2012-07-17 09:17)      Laba un dārga. Nezinu, kas tur iekšā, bet nekāda graujoša efekta pēc lietošanas pārtraukšanas nebija.

Laureta15 (2012-07-19 21:40)      Lietoju sen jau, laba, esmu apmierināta!

JANNETT (2015-11-22 21:16)      Meitenes,nu kādi biostimuļatori? Esmu gan strādajusi,gan lietojusi daudz un dažādas kosmētikas...Cik zinu,pašreiz mums Latvijā dārgākā pieejamā kosmētika ir MON PLATIN.Ar to arī esmu veikusi procedūras dāmām.Efekts-kolosāls.Tur krēmu komplekts attiecīgam sejas tipam +krēms ķermenim,+ speciāls aparāts fotoniks-ar ko veikt procedūras pašai mājās maksā pāri pa 1000 Eu.Kosmētika bez parabēniem,galvenā fīča-melnie ikri..Ja kādu interesē,varu pastāstīt smalkāk.
Mary Kay-arī esmu ar to gan strādājusi,gan pati ilgstoši lietojusi-kvalitatīva,laba kosmētika sevis kopšanai mājās,ja maciņš ļauj..Pie tam Tev pirms pirkšanas ir iespēja to notestēt uz savs sejas ādas...Vai tad labāk ir pirkt "kaķi maisā"?-kā mēs to dažreiz darām,piemēram drogās ,nezinot kurš Loreal krēms mums der vai nē..Beigās pilna māja ar bundžām un tūbiņām,kas Tavai Sejas Ādai Nav Piemērots..
Pie tam-Mary Kay ir bez aromatizatoriem-pilnīgi!!! Kapitāls bonuss jūtīgas ādas īpašniecēm.
PĀREJOT NO JEBKURAS DĀRGĀKAS KOSMĒTIKAS UZ VIENKĀRŠĀKU UN LĒTĀKU-BŪS REDZAMA STARPĪBA,LIELĀKA VAI MAZĀKA.LOĢISKI,VAI NE?

Stefaanija (2016-01-03 18:08)      Esmu bijusi uz Mary Kay kosmētikas testēšanu, patiesībā vienīgais, ko tur var uzināt, vai nav tūlītēja alerģiska reakcija. Nu kā var spriest, vai konkrētā kosmētika būs piemērota, vai nē, ja tā ir viena lietošanas reize. Tas ir tieši tas pats kaķis maisā, nu nekādi nevar zināt, kāda būs reakcija pēc nedēļas lietošanas.
Mon Platin izplatītāji ir cilvēki, kuri agresīvā veidā piedāvā izmēģināt produkciju, procedūras laikā apstrādājot tikai vienu sejas pusi, un jau iepriekš sagatavojot līgumu par kosmētikas pirkšanu ar kredīta nosacījumiem :D
Neesmu ilgtermiņā lietojusi ne vienu, ne otru, bet pēc testēšanas gribas sacīt, kosmētika, kā kosmētika.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu