Matu pieaudzēšana

Vai kādai ir pieredze, kurā salonā labāk un izdevīgāk veikt "matu pieaudzēšanu"? Kāda ir sajūta pēc šīs procedūras. Vai mati ir viegli kopjami? Vai var redzēt pieaudzēšanas vietas?

zvaigzne100 (2005-03-29 15:02)      Pati neesmu meģinājusi, taču kādu laiku gāju griezt matus pie frizieres, kura veic šo procedūru un sīki iztaujāju.
Pieaudzēšnas vietā, pie matu saknēm, paliek neliels mezgliņš. Jāķemmē ar speciālu ķemmi, kurai mezgliņi izslīd cauri. Mazgā galvu kā parasti. Tiklīdz mati ataug un mezgliņi kļūst redzami, šķipsnas ar speciālu aparātu noņem un "parlīmē" augstāk. Šādu procedūru veic salonā "Spīgana" Zolitūdē. Jasaka, ka šis prieks nav no lētajiem.:)

SNIEGBALTITE_ (2005-03-29 15:06)      cik tas maksaa, zvaigzne?

Hot Chocolate (2005-03-29 15:10)      Un matu ataugshana un nonjemshana nav no patikamakajiem izskata brizhiem. Iesaku to dariit, ja loooti vajag. Ja tikai paakstities, tad ie labaki veidi, ka teret naudu!

zvaigzne100 (2005-03-29 15:21)      1 šķipsna ~6mm. maksā 3,20 Ls.
Tie nav "mezgliņi" kā iepriekš izteicos, bet sīkas "keratīna kapsuliņas".:)
Salona "Spīgana" tel 7405959. Nupat zvanīju.:)

austrumniece (2005-04-19 16:27)      nu... nezinu... mees ar meitaam frizeejamies "Dzintreksaa" tur muusu frizieris (mazaa bija sadomaajusi sho matu pieaudzeeshanu meegjinaat) gan ljoti paarliecinoshi saciija, ka shis " prieks" ir ljoti ne leets... LVL 200 apmeeram, kaa arii saciija, ka nevarees vis maajas tikt pati galaa ar matu mazgaashanu, resp., ka tas buus jaadara tikai un vieniigi salonaa... jaa, ja veeloties, lai matu izskats peec mazgaashanas buutu OK, tas jaadarot pie speciaalista... luuk... taa arii meita neizmeegjinaaja...

little_dreamer (2006-11-21 16:42)      Es pieaudzēju matus pirms nedēļas! Vispār jau super! Man patīk!;)

Maverick_klons_Nr3 (2006-11-21 16:47)      Neesmu lietpratējs, bet man liekās, ka prieks nav lēts.

Turklāt, ja reiz to darīt, tad skopoties nevar. Ja gribēsi ieekonomēt, rezultāts būs pabriesmīgs.

Evia (2010-09-28 16:24)      dārgi!!! un labi izskatās tikai neilgu laiku, pēc tam kapsulas lien ārā, mati saveļas, jo paši kopt nemāk, kaut kā sačammā, beigās visa galva viens liels mudžeklis, weee! labāk pirms griežat nost savus matus, padomājiet, vai pēc tam gribēsies 200- 300 LVL tērēt, lai uz pāris nedēļām dabūtu garos matus atpakaļ :)))

Sany1 (2014-08-11 23:07)      Iesākumā būs grūti gulēt, tad pierod...Ķemmēt labāk ar spec. matu suku pieaudzētiem matiem.Var dažādi veidot...jāskatās, tik, kādas firmas mati.Ir, kas krīt ārā diezgan ātri(laikam atkarīgs no kapsulas, kvalitates).Ir, kas labi turas.Protams, arī no meistares. Un, jālieto ( vēlams ) spec. matu kosmētika pieaudzētiem matiem. Viss kopumā- nav lēti, bet šad tad var. Es esmu mēģinājusi daudz un dažādus- "So Cap" ir bijuši labākie...

sindija26 (2014-08-14 12:50)      Es staigaju pieaudzetos matos varak ka 2vus gadus.
mazgasana, mits ka jamazga salona, vnk dusa stavus, lai mati nevar savelties, pluss tiesam vajadziga speciala suka, bet ar to es kemmeju tikai matu saknes, galus kemmeju ar manu suku, jo ar to loti ilgi iet lidz izkemme. speciala kosmetika matus padara vel sausakus, tapec labak mazgat matus ar samputu bojatiem matiem, pectam obligati ieliek matu ellinu, vai kadu serumu, un pec mazgasanas satin dvieli, lai matiem nav smagums un mati neslid ara. Zave ar fenu un pectam labak taisnot, lai ir spidigums un slidigi. man ar pieaudzetiem matiem izdodas nostaigat 4trus menesus. pectam gan profilakses netaisu, nemu ara un lieku ieksa jaunus. bet fakts ka sakuma uz spilvena nevar atrast vienu, jo tas kapsulas niez un spiez galvu, bet ta ir pirmaja nedela, jo vini ir ciesi pie galvas adas, viss labakas ir keratina kapsulas, vinas ir cietas un nelip kopa, kas ir parastas, tas savelas kunkulos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu