Padalieties lūdzu pieredzē par hormonālo tablešu lietošanu. Es trīs mēnešus lietoju Mikrogynon30, un sāku just ka "aug" dibens un gurni.

[adorada]      Lietoju Cilest, un man neaug absoluuti nekas. Bet esmu dzirdeejusi, ka dazudzaam no taam tableteem rodas probleemas ar kruutiim...

Kasanova      It kaa saka, ka tas esot normaali un peec dazhaam nedeeljaam viss pazudiis! Bet nu, nevar jau zinaat! Varbuut, ka Tev vajag citas tabletes! Es lietoju Novynette un man shausmiigi pumpas uz sejas sametaas, bet peec kaadiem 4meeneshiem paargaaja, es joprojaam turpinaaju lietot taas pashas tabletes! viss kaut kas notiek! Varbuut taas tev nav iistaas!

sauliite_spiid      Ja saac pienjemties svaraa - nelieto taas tabletes! Konsulteejies ar aarstu - jo katram der kaut kas cits vai neder nekas (lai nepaliktu duushiiga)

la_femme      ar pārtraukumiem lietoju no 21 gada vecuma, nekādu problēmu.
varbūt vajag tabletes palūgt, lai nomaiana.

MedMaasjuks      2 gadus lietoju Diana-35 .Viss kaartiibaa.

fuurija    3 Hormonaalaas tabletes iistaakie dranjkji Nekad muuzhaa vairs taadus nedzertu. JA kaads ieprieksh buutu mani pabriidinaajis ar kaadaam probleemaam naakotnee buus jaasaskaras ... svara pieaugums ir tas mazaakais ar ko jaasadziivo ...

dada      Katram ir sava vielmaiņa un dabiskais hormona līmenis, tā kā jāpiekrīt Saulītei, maini tabletes un atrodi sev vis atbilstošākās. Varbūt vasarā bija aktīvāks dzīves veids, tagad tikai var palīdzēt sporta nodarbības.

a128      Mīļāš meitenes, ir daudz dažādu līdzekļu, bet diemžēl rezultāts nav no labākajiem.
Es Jums varu ieteikt tiešām unikālu līdzekli, kas saucas (pašlaik) Volupta.
Nezinu, vai kāds to ir dzirdējis.
Bet es pēc savas pieredzes tāpat tuvāko - satriecoši rezultāti.

samantaina      nu nezinu! bet vai tavs arrsts tevi nebridinaaja par sekaam?? maneeja jau pashaa saakumaa teica kas var notikt!

Caligo      Esmu lietojusi hormonālo kontracepciju. Jāsaka pirmajos divos mēnešos bija blakusparādības (viegli galvas reiboņi, sāpes), taču blakusparādībām ir jāpazūd..
Tavā gadījumā, visticamāk, jāvēršas pie ārsta, lai pārbaudītu, vai vispār vari lietot hormonālo kontracepciju, un, ja vari, tad vai tev ir izrakstīta pareizā deva.

asums      Nav sliktas "Regulon",vienīgi labi būtu ja konsultētos ar savu ginekologu,jo mēs jau spečuki katra pati sev......:))

mazaa_blondaaa      2gadus lietoju Marvelon,tagad parmainas pec Yarina.Kontr.tab. attiistaas un ar katru reizi ir labaakas tapeec ieteiktu veikt analizes kuras tev palidzees izweleties tew wispiemerotakaas wai wienkaarsi pamainiit (tabl)

Dzhesikka      manai draudzenei taas lietojot pieauga svars, kluva par paaris kg smagaaka

Camey      Vienmēr ir vieglāk meklēt kādu vainīgo un attaisnot sevi.Es apmeklēju"Svara Vērotāju"nodarbības un pa 6 mēnešiem nometu 15 kg.Protams,vispirms-vizīte pie ārsta.

krizia20      es lietoju Loette un femia 35.. bet resnaaka nepaliku, pat dazus kg nometu, nesaprotu kaa tas var buut ka no tabl. uzbarojas!! Bet daudz esmu dzirdeejusi, ka tabl. resnina..

hotice      hormonaalaas tabletes nedriixt ieteikt kaads cits,vieniigi ginekologs.ja cita pienjemas svaraa,tas nenoziimee,ka ar Tevi ar taa buus un otraadi...

melisaM      paartrauc lietot hormonus un tad gan redzeesi - kas ir probleemas ;D

_BaiBa_      turpini lietot un augs vēl!... savā laikā biju tik stulba, ka sāku lietot, ja varētu atgriezt laiku atpakaļ, nekad mūžā to draņķi mutē neņemtu... ar sekām gadiem tad bija jācīnās....

pēc pareizības būtu, ka pirms hormonu lietošanas būtu jāveic visas analīzes, lai noteikti maksimāli piemērotāku tableti and atbipstošu hormonu saturu tajā...bet grrrr..... gribas lamāties.... neviens to nekad nedara.... un tas iz ...dec!

es silti ieteiktu tos mēslus nedzert vienkārši un meklēt citu iespēju, ja mīl sevi kaut nedaudz!
2011-08-18

labaa_feja    1 omg, sievietes saprotiet vienreiz,ka tas ir milziigs bizness. katram ginekologam ir liigums ar kaadu no konkreeto tableshu razotaajiem/izplatiitaajiem. tapec vini visi ir ieintereseeti jums taas iegruust pieveershot maz uzmaniibas taadaam lietaam kaa kaaju veenas, gremoshanas probleemas, smeekeeshana u.t.t. tie ir sveshi hormoni, kuru iedarbiiba ilgterminjaa tikai taga ir saakta peetiit un paraadaas jau veezi un citas lietas. tik maz par to raksta, jo tas ir bizness, kaa jau teicu! 2011-08-23

NEKURZEME      Lai vecis taisa vazektomiju ! Nebojā savu veselību ar hormonu tabletēm. 2024-08-12 16:18

Emma45      Apskatot šo 2004. g.topiku redz, ka visi niki likvidējušies. Nez kā viņus tagad sauc? 2024-08-12 16:35

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu