Ko jus domajat par pasiedeguma kremiem? Man nepatik atrasties karsta saule un ari solarijs man nepatik, tadel iegadajos Garnier Synergie No Streak Bronzer, un pec stundas ieguvu skaistu vienmerigu brunumu. Cik tas ir (ne) kaitigs adai un vai tas ir labaks/sliktaks par sauli vai solariju? Kada ir jusu pieredze ar pasiedeguma kremiem?

tommy__girl (2004-08-12 17:56)      tu tieshaam ieguvi taadu normaalu iedegumu no taa puushamaa, ko nopirki?? es arii taadu pirms kaada laicinja iegaadaajos, uzpuutu&veel tagad kaajas taadas plekjainas-vietaam balts, vietaam taads noteceejis bruunums:))) nu nezinu nezinu, labaak jau tomeer tad solaarijs, bet ,protams, vislabaakais jau laikam, ka paguleet iistaa sauliitee pludmalee ...

archadamaster (2004-08-12 19:35)      pašiedeguma krēmiem nav ne vainas. Ja cilvēkam ir gaiša ar vasarasraibumiem āda, vai vienkārši nepatīk iet saulē vai solārijā, tad tā ir izeja. Mīnuss ir tas, ka tas ātri noiet :( labāk būtu uzklāt šo krēmu un tomēr uz kādām 10-15 min ieet solārijā, tad tas pievelk vairāk ādai nekā bez tā. Un dāmas, nekad nesmērējiet uz savas sejas krēmus ar tingle (kņudinošo)efektu, to drīkst klāt tikai uz ķermeņa! Citādi es te visādus jokus esu redzējis ar kādiem ģīmīšiem dāmas nāk ārā no solārijiem ;)un galvenais, ka salona administratori paši nejēdz pateikt kas par krēmu šiem ir un kam domāts!!! :)

archadamaster (2004-08-12 19:41)      vēl aizmirsu pateikt, ka ir divu veidu paštonējošie krēmi, solārijam un parastie.
Lieta tāda, ka tie kas nav domāti solārijiem tie ļoti piesērē poras un paliek melni punkti, tā nu esu dzirdējis. Otrs moments ir tas, ka ja āda jau ir brūna, tad ja uzklāj krēmu, tad tā āda var nokrāsoties burkānu krāsā, kas arī ir kašmārs! :) Savukārt solārija krēmiem bronzeris nav tik lielā kvantumā un tādēļ tas nerada tik ļoti lielu brūnumu, toties tas ir noturīgāks (ja tiek lietots ar solāriju) un nepiesārņo poras tik ļoti. :) Ceru, ka mana info palīdzēja! =)))

engelens (2004-08-12 21:01)      Archadmaster, kurvecis var tik daudz zinat par kremiem, taisni prieks!:) Pashai gan nepatik smereties un keepaties ap tiem pasiedegumkremiem, jo nekad nav iespejams tos vienmerigi uzklat, tapec labak dodu prieksroku solarijam, vai dabigai saulitei!

archadamaster (2004-08-13 10:23)      Engelens:
:) thanks, ja Tev pieder salons tad kaut kas tomēr ir jāzin ;o)))
par to, ka nevar vienmērīgi uzklāt krēmu, var teikt, ka tas atkarīgs tomēr no ražotāja, vienam tas klājas ideāli, citam švaki. ;)

_Minka_ (2004-08-17 18:57)      Njaa, taa ir gan - esmu meegjinaajusi dazhaadus pashtoneejoshos kreemus, un katrs no tiem tieshaam klaajas dazhaadi! Vieni ir noturiigaaki (bet peec tiem arii paliek tie plekji), bet nenoturiigie aatraak nomazgaajami un izskataas labaak, vismaz man taa liekas. Saakumaa gan vienmeer laikam smeereeshanaas vien sanaak.. kameer pieshaujaas pie taas lietas ;) Bet visaa visumaa shie pashtoneejoshie kreemi ir laba lieta! :) Ja 1 dienas laikaa jaadabuu iedegums, tad ideaals variants ;)

Milkshake_1 (2004-08-18 10:04)      Piekriitu Minkai, ja pieshaujas, tad taa lieta iet :) pameegini :))

Alicya_ (2004-08-26 13:00)      Tie neturas ilgi, peec paris dienam, ja to nenonjem war palikt ar plekjiem!!! Nu weseliigak par solariju tas laikam tomer ir, tacu manuprat labak ir dabiigs iedegums@!!!

vivalaVita (2004-10-17 16:46)      Pārs reizes arī es ar tādu ieziedos- Pirkārt jau visu vakaru nākas paciest to smaku, tāda īpanēja, kādu nedēļu ir o.k., bet, kad sāk iet nost- gatavā sodība. Īpaši traki ir vasaras laikā, kad ir karsti un līdz ar sviedriem nāk arī nost visa tā krāsa. Baltu apģērbu labāk neģērbt, par laimi vismaz izmazgāt pleķus var. Bet īstenībā dažreiz jau var!

ednens (2010-05-14 10:47)      esmu lietojusi, nu tā, nesan,ak vienmērigi,ātri iet nost.....bet man ir fantastiska receptite, kuru lietoju jau gadiem .KAD stāstu, visi smin, bet, kad redz efektu,vairs ta nedara....tātad apcepu daudz sarivētus burkanus oliveļļā, tad izkāšu un pirms iešanas saulē , ieziežos,pietiek ar 15. min., tā reizes 5 un būsi bronzaina lidz pat decembrim, nekas neiet nost.....man ļoti patik.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu