Klau, meicas! Mani moka problema - pārāk mazas krūtis! Man ļoti gribētos, ka būtu mazo krūšu īpašnieču klubs, kurā varētu mācīties sadzīvot ar savu kompleksu un palīdzēt sakrāt naudiņu tām, kas izšķīrušās par krūšu palielināšanas operāciju! Sakiet, kā jūs sadzīvojat ar to? Varbūt ir kāda aktīviste, kas uznjemtos dibināt klubu? Es palīdzētu! Sakiet kautko!

engelens    1 Stulbums, vai krutis Tev dzive izskir tik daudz lai gultos zem skalpela apaksa, sadi kompleksi jasak no galvas arstet, nevis klubus taisit!

Raganinaa    1 Kadu sviestu tik neizdoma...

engelens    1 Nu es neteiktu, ka lidzinatos pamellai andersonei.

LaskovijMerzavec    2 Taisiet klubu un varasiet organiizeet kopeejos tusinjus ar mazo cjibriku klubu!



divi__auni      SAKI KAM TEV VAJAG LIELAS KRUUTS??????

VECI PIEVERSIIS UZMANIIBAS VAIRAAK???

VAIRAAK TAS IR SAISTIITS AR PSIHOLOGIJU!

leizy      Kādi kompleksi! Muļķības:)))

spiganina    1 bet ko lai dara tās, kurām ir lielas????

Emanuelle      Hmm, nedomaju, ka tev taa probleema ir kruutiis, mosh drizaak vispaar attiexmee pret dzivi. Mosh labaak pamainiit sakumaa to?!!?;)

Egils22    1 a man ir paaraak mazs augums, paaraak maz naudas, paaraak suudiiga mashiina utt utjp.. BET vienalga juutos normaali, JO vajag priecaaties par to, kas IR un nevis beedaaties par to, kaa NAV...

Ledenes      Palīdzēt sakrāt vismaz 1000 LVL? Nja. Tad jau labāk ņemt kredītu.
Esmu no tām, kuras pieļauj iespēju savu kompleksu risināt ar skalpeļa palīdzību. Un neredzu neko sliktu sevis pielabošanai, ja tas vien dod prieku pašai un netiek darīts kāda cita dēļ.
p.s. krūtis normālas, dabisks veidojums ;)))

Reinezs  1   Muljiibas, man viena pazinja pa shtuku izlaboja un starp citu ir ljoti apmierinaata. Jums laikam ir citas probleemas kad nepienjemat visu jauno?, vai arii visu taa rii liidz galam neesat noskaidrojushi un bljaustieties te pa tuksho. Noskaidro un tad veido diskusiju!!!

Orbita      tas nevar buut komplekss. Daudziem dzekiem labaak patiik mazas, taas vieglaak apcamdiit, prieks lielaam vajag vairaakas rokas.:) taa kaa nomierinies un priecaajies, ka nav jaamokaas ar apgeerbu, kas neiet ciet lielo kruusu deel.:)

Viltis    3 janna25 - man ir mazas krūtis. nekad gan neesmu krūšturi valkājis, lai zinātu precīzu izmēru, tak pieļauju, ka šamās ir mazākas par tevis nosaukto.

p.s. ja gribi veidot klubu, lūdzu veido. es varētu pieteikties vadīt šamo klubu.

SNIEGBALTITE_    2 videeji slaidajaam latvieteem ir B izmeers, taam, kuraam tiesaam ir A, un ir nauda, lai tik taisa plastisko uz C vai D, man nav iebildumu :))

unpy    1 Jaajaajaa. Taads klubs ir nepiecieshams. Es ar iestaashos.

Dzhenifera    3 ir dzirdeets no meiteneem, ka dzhe°ki meedz izteikties par paaraak mazaam kruutiim, bet pasaki tik kaut ko par vinju instrumentu... nedod dievs, buus muuzha trauma (taa tak visos zhurnaaloos raksta)

kartupelis    1 Neteiksu, ka man vinas ir lielas. Neteiktu, ka tadel dikti pardzivoju. Bet tad mana dzive ienaca viens pieludzejs, kas ar laiku atzinas, ka vinam patik mazas krutis un nevar ciest lielas. Un ka man ir idealas formas (kaut gan pati nebut ta nedomaju, kompleksini nepartraukti sevi atgadina). Zini, ka es taja mirkli jutos?????
Ideali! Gan jau ari tev kads pateiks kaut ko tadu. kops ta laika nekadu kompleksu.
Un varu uzdot jautajumu: vai cilveki dzivo kopa ar krutim vai ar cilvekiem? Padoma par to un nepardzivo. Ari lielo krusu kults aizies, mes paliksim:))

kartupelis      Neteiksu, ka man vinas ir lielas. Neteiktu, ka tadel dikti pardzivoju. Bet tad mana dzive ienaca viens pieludzejs, kas ar laiku atzinas, ka vinam patik mazas krutis un nevar ciest lielas. Un ka man ir idealas formas (kaut gan pati nebut ta nedomaju, kompleksini nepartraukti sevi atgadina). Zini, ka es taja mirkli jutos?????
Ideali! Gan jau ari tev kads pateiks kaut ko tadu. kops ta laika nekadu kompleksu.
Un varu uzdot jautajumu: vai cilveki dzivo kopa ar krutim vai ar cilvekiem? Padoma par to un nepardzivo. Ari lielo krusu kults aizies, mes paliksim:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu