Bikini zona

Meitenes! - ko juus darat ar savu bikini zonu? - skujat?
Vai tas nekaitee ja skuj? Ko izveeleeties labaak?
Iesakiet kautko!

SL500 (2004-06-13 11:17)      Kads visam sakars ar mūsu bikini zonām, ja Tu gribi zināt, kā kopt savējo? Es ieteiktu izmēģinat visu un pašai izvēlēties. Par skūšanu zinu tikai to, ka tad matiņiem ir perspektīva vairak ieaugt, matiņi aug biezāki un var būt arī plašākā laukumā (jo skujot Tu skar arī mazākas pūciņas, kam to vien vajag, lai saņemtos uz augsanu:). Epilācijas krēmi neder, ja āda ir ļoti jūtīga. Vaksāciju noteikti izmanto daudzas sievietes, jo tur ir izveles iespējas - parastais (uzklaj šķidru vasku, pieliek strēmeli un rauj), cietais vasks (ar maziem vaska gabaliņiem klāj laukumu un rauj to pašu vasku, kas sacietējot veido plāksnīti), austrumu vasks (ne gluži tipisks vasks, bet konsistence kā, piem., plastilīnam), no kura ņem lielāku pikuci un, visu laiku arī sildot rokās, meistare ar stingru uzspiedienu klāj uz matiņiem un, kad tie pielīp, nopleš.
Vēl ir arī fotoepilācija. Ir dzirdēts, ka bikini zonai izmanto arī tādu. Neznu īsti, ar kādu aparātu, bet princips ir tāds, ka matiņi tiek it kā izdedzinati (ne jau burtiskā nozīmē, bet tie patiesi paliek trauslaki, gaišāki) un procedūra nav tik sāpīga.
Bikini zona ir jūtīga tā kā tā, tāpēc labakais ir doties pie kāda laba speciālista un izmēģināt visu, lai saprastu, kas Tev un Tavam ķermenim patīk labāk.
Un vispār, kāpēc nepameklēt i-neta meklētājos par sev velamo jautājumu. Tas, kad der citiem, var nederēt Tev!

Ariel (2004-06-13 11:27)    1 beidzot arī kādas mnormāls komentārs/ieteikums (es par sl500)

SL500 (2004-06-13 18:35)      Paldies, Ariel, ceru, ka arī Tev noderēja:)

CTePBa (2004-06-14 08:55)      Nepiekritu SL500 par depilaacijas kreemiem - ir taadi, kuri tieshi domaati bikini zonai un esot labi. Pati lietoju tikai taadus kreemus, izmegjinot visu ko ieprieksh. Man patiik - nav ne kairinaajuma, ne matinji ieaug un viss ir ljoti vienkaarshi - uzsmere un nomazga. Labaakais, manupraat, ir Veet produkcija.

missx (2004-07-20 19:03)      Ja ta godigi,tad skusana nekaite,toties matini tiek kairinati un kairinajums stimule augsanu,bet visbriesmigakais(ari matinu ieaugsana) rodas bikini zonu epilejot-to nu gan nedari!!!Vari izmantot vaksaciju,bet ar zinamam sapem tomer jarekinas-toties efekts ir daudz labaks un kvalitativaks.Iesaku Tev vaksaciju veikt ar cieto vasku,jo raujot ar papiru sap vairak.Putas?vari meginat VEET,kas paredzetas delikatajam zonam.Bet ja velies vaksaciju veikt kvalitativi un letak ka salona atrodi Starptautiskas Estetikas skolas datus un piesakies-ari es pati tur macos!Adrese Brivibas iela 155,Riga,tel.num.gan no galvas nepateiksu.Ja rodas kadi jautajumi vari atmeilot uz angelica_31@inbox.lv!!!Velu veiksmi!:)

gravieris (2010-07-13 12:00)      netaisiet tur garlaicīgi pliku pļešku(tāds kluss lūgums)

Ewy (2010-11-06 22:04)      Runājot par fotoepilāciju.. procedūra notiek tā: 1-2 dienas pirms procedūras matiņi ir jānoskuj (ja iepriekš ir veikta vaksācija, tad mēnesi matiņi ir jāskuj, lai fotoepilācijas laikā to būtu maksimāli daudz un biezi).
Fotoepilācijas laikā ir jāuzliek aizsargbrilles (jo zibsnis ir ļoti spožs). Un tad meistars ar fotoepilācijas aparātu " fotogrāfē" mazus laukumiņus. Sajūta ir tāda, it kā ar karstiem, maziem katliņiem dedzina ādu. Diezgan nepatīkami, pēc fotoepilācijas var palikt arī apdegumi uz ādas. Un rezultāts pēc procedūras bija šokējošs...jo biju domājusi, ka pēc tam viss būs gluds un vismaz mēnesi... Taču nē- matiņi bija palikuši. Matiņi tika "iededzināti pie saknītes" , t.i., jāgaida ~mēnesis, kamēr daļa matiņu izkritīs. Un ne visām meitenēm arī izkrīt- vienam fotoepilācija sniedz rezultātu jau pēc pirmās reizes, citām- pēc 7 seansiem, citām vispār nekāda rezultāta.
Katrā ziņā- ja ir lieka nauda(bikini fotoepilācija 1 reize- ~50ls) un nav žēl eksperimentēt (jo rezultātu var arī nesagaidīt), tad noteikti iesaku pamēģināt. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu