ko teiksiet par geela maksliigiem nagiem?
likt vai nelikt?

anija      var akrila , var geela .
Vienaam taadi labaak tiik un turaas , otraam - otri.

un_vispaar      gēla ragus arī uzliec. :)

Lylya      akrila man labaak patiik, bet kam vispaar tev taadus?

Carrie      neliec vispaar, baigi vajag, bez tam esmu dzirdeejusi ka dzekiem nu taa ne iipashi patiik tie liekie nagi...

lietotajC      likt pudeli galdaa!

labaak.

Missgirl      mo6 kautko otraa galaa pieliec?

melisaM      galiigi garaam, ja ir normaala forma dabiigajiem. tikai sabojaa.

tercuks      ja ir galiigi miiksti un peec formas negliiti nagi tad taa ir vajadziiba irsevishkji ja veel ir oficiaalas pusdienas ar koleegjiem vai tml. bet ja taviem nagiem ir skaista foram un tie nelokaas uz visaam ouseem tad kaadaa jeegaa tev? bet cik tas izmaksaa abaam rokaam apmeeram???

Sakija      tas izmaksa ap 25-30 Ls; ja grib garus un skaistus nadzinus - var likt, bet jarekinas, ka ik pa 3-4 nedelam bus vel jaskiras no 10-20 ls par profilaksi, bet ja netisam pa vidam vel kaut kur aizkeras un noluzt, tad katrs nadzins maksa vel Ls 1,5 - 3, ta ka var parekinat :)) bet, ja viss ir kartiba, tad uz to bridi, kamer tie turas - ir smuki!! bet vel jau ta ataudzesana, pec tam, kad apnicis kepaties ar profilaksem... ;.(

Sakija      p.s. nagus nesaboja, tikai kepa, kamer ataug!

_inkognito_      ataudzeeshana ir baismiiga.. uz rokaam jaaseed!:)))

melisaM      sakija - man ir ljoti laba forma un aug stingri gari nagi, un mana manikiire atteicaas likt kaut vienam nagam maaksliigos, jo tas tikai sabojaa nagu. Un to var dariit tikai tie, kam daba nav devusi skaistus un veseliigus nagus ":) taa luuk

moony^      Pieliekot zhelejas nagus, skats ir ljoti skaists :)) Ja velies, tad tik uz priekshu, bet vinji prasa kopshanu!!!

Sakija      es piekritu Tev MelisaM, ka ja nagi aug skaisti un gari, tad neko likt nevajag! bet nagus jau nesaboja ka tadus - saboja tikai to ko novile nost - jaunais ataug tik pat labs - varbur pat vel stipraks - jo ataudzejot tiek izmantotas visadas ellinas un ziekites :))
katra zina - izmeginat man gribejas, to es izdariju - un zinu, ka vairak neliksu - bet ir tacu meteines, kas nemaz nevar sevi iedomaties bez tadiem nadziniem!

incitte      Sveika. Labāk nedari tādas muļķības. Jo pēc tam būs grūti atkopt savējos. Īstenībā riktīga naudas slaukšana.Ik pec 2-3 nedeļām atkal jābleķo un ļoti jauzmanas no nagu infekcijām var norauties sēnīti ja nepaveicas ar manikiri .Labāk neriskē.

flerinja      ja tev passai nadzinji ir bojaati(miiksti, vai dalaas)vari likt vienus vai otrus jo gadaas taa ka vieni no tiem tev neder, apkopt vajag 1x meenesii, to tev iesaka manik.meist.

jauka__18      Labak vispar nelikt, jo saka, ka pec tam nagi klust ka no papira, bet lai nags pilniibaa atjaunotos ir nepiecieshams pusgads, bet ja tomer liksi tad labak geela, jo akriils ir shausmiigs materiaals, Mamma kursos gajaa, vinai teica, akriilu labak nee.

jauka__18      Labak vispar nelikt, jo saka, ka pec tam nagi klust ka no papira, bet lai nags pilniibaa atjaunotos ir nepiecieshams pusgads, bet ja tomer liksi tad labak geela, jo akriils ir shausmiigs materiaals, Mamma kursos gajaa, vinai teica, akriilu labak nee.

KETA      man bija,bet pec tam problemas!no9 pieredzes iesaku nelikt,bet kamer neuzliksi,tikmer nesapratisi,kas pec tam par probleemaam!

_kittta_      ne visaam piestaav un nav jau nemaz tik skaisti

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu