Vīriešu smaržas

Jautājums sievietēm un pašiem :)
Vakar braucu autobusā un sajutu solā aiz sevis kaut ko jauki smaržojam. Ap 22iem kāpām ar pasažieri ārā vienā pieturā. Tas jauki aromātiskais izrādījās jaunietis ap gadiem 18. Parastās trenuškās un hūdijā, bet kolosāli smaržojošs. Gribēju jau pieiet un izteikt komplimentu, bet domāju, ka šis varbūt sabīsies no tantes tumsā :)
Vīriešu smaržas un to īpašnieki man allaž šķituši par plusiņu labāki, nekā tie, kas vispār nesmaržinās. Ko par to domā sievietes? Un paši vīrieši?

sandra111  1 4 Ja labs garigais un forsa diena-VIENMER izteiksu komplimentu ari pretejam dzimumam par smarzam-pat apkalpojosajam personalam. Nu un ka dela vecuma? Tas tacu FORSI,,,visiem SUPERIGU dieninu!:)))))))))))))))))))))))))))))))))

mikeliene  1 4 Hm,kaut kas tur tomēr ir tanīs smaržās,tāds kā pievilkšanās spēks....No vīriešu puses patīk rūgtie,tabakas aromāti. Reizēm ir, kad blakus apgrozās tas mans pareizais aromāts,cenšos ilgāk to sajust..Man smaržām tomēr ir nozīme.

Lolita45  1 2 Es dievinu smaržas. Un jā, esmu izteikusi komplimentu svešiem vīriešiem, kuriem ir labas smaržas. Man patīk agresīvas bet tai pašā laikā neuzbāzīgas smaržas. Tādas ir vīriešiem daudz.
Esmu pati arī dzirdējusi komplimentus par savām smaržām, bet pati jau zinu, ka viņas ir idialas :)

Chris1986  4 5 Ja man ienāk kāda sasmaržojosies sieviete, es neapzināti cenšos viņu pēc iespējas ātrāk izvadīt un tad mudīgi rauju visus logus vaļā! Man ir sajūta, ka ķīmija ir ļoti kaitīga (nu, kā smēķēšana) un man pēc iespējas mazāk viņa ir jāieelpo.
Mani noteikti ienaidnieks varētu spīdzināt, ieliekot uz diennakti vienā kamerā ar kādu smaržojošu tanteli - un ātri izdošu visus noslēpumus :D
Bet vispār tā smaržošanās ir vienā rindā ar mākslīgām krūtīm, pakaļām, uzpūstām lūpām, botuksu un tamlīdzīgām lietām, lai kaut kā mēģinātu apmānītu pretējo dzimumu. Un ar negodīgiem cilvēkiem man nav pa ceļam

moons    9 Cigāra dūms dod garu šalli... bet šalli dod arī cauri sieriņi un divlitru aliņš... tā ir tikai gaumes lieta...

ketija64    7 Pats galvenais, lai nesmird pēc sviedriem! Daudzi lieto tādas "aizkapa" smaržas. Grūti telpu izvēdināt, sajūta, ka kapličā esi. Cilvēkiem arī drēbītes biežāk vajadzētu mazgāt /mainīt.

langstins      Smags kopsaucējs sanācis...kurā laikā,vietā.

moons  1   Ketija 64 tas varbūt ir jaunās līnijas vīraks... tagad taču viss mainās. Vajag tikai piesaistīt Panorāmu un pāris nedēļās tautas viedoklis būs mainīts...

Floriana  1 4 Reizēm lētās smaržas ir labākas par dārgajām, turklāt Latvijā dārgās ir tikpat sūdīgas kā lētas. Nav vērts censties. Un nav vēlams ilgstoši atrasties stiprā smaržu mākoni, kaitīgi. Bet pavasara un vasaras siltumā smaržas mēdz smaržot savādāk kā ziemas aukstumā, ko vajadzētu ņemt vērā.

AivarsN  1 5 Smaržas izdomāja francūži, lai nomāktu nekad nemazgātā ķermeņa smārdu. Mūsdienās, kad cilvēki regulāri mazgājās, daži pat pārāk bieži, mākslīgo smaržu jēga ir zudusi. Taču par cik tas ir ļoti ienesīgs bizness, tiek tērēti milzīgi līdzekļi reklāmām, lai cilvēki tas turpinātu pirkt, tāpat kā tik daudzas citas nevajadzīgas lietas. Piemērota pretējā dzimuma pārstāvja dabīgā smarža ir vispievilcīgākais aromāts pasaulē. Ne velti tā uztveršanai ir atsevišķs, ārkārtīgi jūtīgs receptors, kurš spēj darboties pat iesnu laikā. Taču mūsdienās partnera izvēlei ir citi kritēriji. Štrunds par to ka nav piemērots! Galvenais lai turīgs un ar labiem ciltsrakstiem karjeras veidošanai, kā arī lai var ar to sabiedrībā palepoties. Tad nu tiek likta lietā visvarenā parfimērija, krāsas un pat ķirurģija, lai nomedītu izcilāku eksemplāru. Tas jau nekas, ka dzīvos kā suns ar kaķi. Ja liela māja un katram savi hobiji, tad dižā mērķa sasniegšanai, to reto kopā būšanu var kaut kā pieciest. Pirms nomākt savus dabīgos feromonus ar ķīmiju, varbūt der nopietni padomāt, vai tas tiešām būs tā vērts?

Mavs_VivaForever    4 Uz mani smaržas iedarbojas :D
Ir bijis, ka dēļ superīgām smaržām esmu bijis gatavs izkniebt vecu celulītpakaļu (par laimi - saprāts uzvarēja) :D Reiz vienai sievietei uz ielas pavaicāju, kas tās par smaržām, lai tādas uzdāvinātu savai toreizējai draudzenei :D

Pats ikdienā lietoju reti - pa lielākai daļai apgrtozos tādā vidē, kur to nenovērtēs. Bet ja "jāiziet sabiedrībā" vai kāda komunikācija ar "pretējoi dzimumu" - tad ir "savējais" odekolons !

selnija_  1 4 Ir ļoti patīkami, ja vīrietis sakopies un smaržīgs, un ir sevišķi ja patīk tā smarža. Atceros, vienreiz abas ar kolēģi vienkārši piegājām klāt uzņēmuma sadarbības partnerim un pajautājām, kas viņam apr smaržām. Šis pat nosarka, sakautrējies:)
Bet kopš tās reizes, es zinu, kuras ir manas mīļākās vīriešu smaržas.

VendijaS  3 8 Patīk, protams, ka patīk. Vīrietim jālieto smaržas, jāiet pie firiziera, jāskujas, jāvelk labs apģērbs (ne trenuškas), jāpērk savai sievietei ziedi, jābrauc ar labu auto utt.
Elegantie ir uz izķeršanu.

avenekazene  2 4 Elegance un maksligais parfims var but ari loti manigi!!!!!

Maskava13      Bellatrixa!!Zivis neēdu!!Par tādām garšvielā neko nezinu!!Bet feromoni ir burvīgi!!Iesaku pamēğināt!!Reakciju redzēs pēc pusstundas!!

mairita1971  1 4 Nezinu,bet man patīk tīru sviedru smarža.Ne otrās,trešās dienas,bet šodienas.It sevišķi ieritināties vīrieša padusē ,pēc seksa,un ieelpot dabīgo smaržu.Ja sviedru smarža nepatīk,tas ir rādītājs,ka tas nav tavs vīrietis.Bet uz teātri tomēr gribu iet ar iesmaržojušos vīrieti.Vēl joprojām topā man ir BOSS.

Skudiss    3 Esmu pircis dažādas smaržas un sapratis, ka reizēm neklapē tas ko sasmaržo veikalā ar uzpūšanu sev un galējo rezultātu. Kādreiz tusēju ar čomu kurš vienmēr labi smaržoja. Kad paprasīju kas par smaŗžu šis pateica. Es nopirku un teikšu biju vīlies jo nejūtu to pēc 1h, jā zinu vaina manī, jo aromāta buķete ir kombinācijas ķīmijai ar konkrēto personāžu. Tā pat darbā ir viens kolēģis kura ierašanos var sajust pēc smaržas, vienreiz bija gan par traku kad vajadzēja mukt pie atvērta loga. Viss labāk, ja smaržas aromāts sakrīt ar paša patiku un tuva cilvēka izteiktu patiku.

nemelosev    4 Tagad pavasaris, viss sāk ziedēt un smaržot dabā! Ir jauki, ja cilvēks sakopies, tīrs, mazliet iesmarzojies! Galvenais nevajag pārspīlēt! Ja cilvēks smēķē, tad nav jēgas smaržām, jo kopā vienalga būs tikai smārds!

fargo  2 1 man liekas, no čaļa ir jājūt:
1. sviedri;
2. peregārs;(pēc brīvdienām)

pirmais liecina, ka strādā. bet otrais, ka i normāls pipars.

par smaržām neko nezinu. kaut ko funfīrīt uz manām ribām ir... jā, man dāvina un dažreiz iemasē. lai tā arī paliek. es sevi neapsmidzinu. lai tas paliek sniegpulkstenīšiem. man līdz tam vēl augt un augt ar savu sīpolu, speķa un gaļas diētu un zābakiem pie uņitāza.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu