Mākslīgais skaistums vīrietim

Būsim reāli, sievietes vēlās pievilcīgus vīriešus. Un, ja vēlos meiteni no žurnāla vāka, man arī jābūt smukam. Pie tam skaisti cilvēki vidēji pelna vairāk, daudzi to pat sauc par “unfair advantage”. ASV pat ir bijuši mēģinājumi aizliegt darbinieku atlasi pēc izskata. Vai kādam oho ir pieredze sejas proporciju maiņā? Un sievietēm arī, kā reaģētu, ja uzzinātu, ka Tavs sapņu vīrietis kādreiz bija neglīts?

fargo  2 5 neesmu sastapis nevienu vīrieti, kas izmantotu vārdu ´glīts/neglīts´. no manas pieredzes, šo vārdu izmanto tikai sievietes un arī reti.

SpoguliitisTM  1 1 To fargo. Es varu izmantot apziimeejumu gliits vai negliits. Kaa apziimeejums manai izpratnei par skaistumu vai negliitumu.

Malviine  9 5 Par to skaistumu... viss jau ir baigi relatīvs.
Bija reiz mums manā pilsētā divas izteiktās skaistules, uz kurām paskaties un saproti - ko nu es...un redz gāja gadi un es apmēram zinu viņu dzīves stāstus. Viena šo savu iedzimto skaistumu pareizi izmantoja, viņa aprecēja bagāta advokāta dēliņu, un bēdu nezināja....nesanāca...otrs atkal bija no augstākās raudzes vīriešiem...īsāk sakot, ja viņa raud, tad viņa raud Ferrarī ...!:))Vēl tagad viņa ir ļoti skaista un pievilcīga sieviete!
Otra...izteikti skaisti sejas panti, acis, zobi, mati...puiši viņas dēļ jaunībā juka prātā...kaut kas dzīvē aizgāja ne tā....viņa dzer! Viņa ir alkoholiķe, un ne jau tā...viņa dzer tā pa melno...reanimācijas, pašnāvības mēģinājumi, čurāšana gultā....kad es to uzzināju, bļāviens- būtu man tāds izskats...1x satiekamies uzgaidāmā telpā, sēžam, es viņai pa taisno - kas tev kaiš? Kapēc tu to sev nodari? Viņa nejautāja- ko? Kā tu zini? utt...viņa ne attaisnojās neko, viņa tik tā vienaldzīgi atbildēja- ne raģisj krasivoi, raģisj šasļivoi!

sauljuks  7 3 mana_velme, Tev kam vajag to vīrieti? Kā ofisa seju? Nu tad izvēlies pēc bildes.

Man vīrieti vajag kam citam... :)

Tessa, paldies, visu pareizi pateici! :))

Toi  1 6 Provokācija. Skaistums ir svarīga fīča, jā.

Forsaakais  6 5 Mana_Velme. Protams, ka tā dēvēto "īsto mīlestību" nenopirksi. Ne tikai par naudu, bet arī par ķirurģiski uzlabotiem "sejas vaibstiem" arī nenopirksi jebšu tā nav garantija, ka tai smukajai tas izraisīs "īstu mīlestību". Vēl viens jautājums - ko tev vajag? Viņas "īstu mīlestību" vai viņas skaistumu sev blakām,"lai citi apskaustu" ( tipiska sieviešu domāšana - vajag tādu veci, kuru visas grib)? Ja skaistumu, tad kam tev viņas mīlestība? Nauda dod lielākas garantijas uz viņas "mīlestību" nekā tavi uzlabotie sejas vaibsti. Ja netici - paskaties ar ko viņas ir kopā. Nekad viņas neiemīlas vecākos santehniķos, celtniekos, lauku darbu darītājos, vienmēr tie ir miljonāru, slavenības, bagāti un ietekmīgi vīrieši. No tā secinājums - mīlestībai vajag naudu un varu, tad tā nāk baigi viegli. Uz nabadzību un nullēm mīlestība neiet. Arī skaistums tur neiet.

rokons  4 10 Vīrieša sejas vaibstus var diezgan viegli koriģēt. Tam der bārda un/vai ūsas visādās formās.
Jaunībā jau laikam mati arī.
Grūtāk mainīt acu formu un skatienu.
Pēdējo var gan drusku uztrenēt.
Nākošais - vīrieti raksturo stāja un gaita. Ne velti armijniekus par vismaz glītiem uzskata.
Un pēdējais - rokas un plaukstas. Tām jābūt trenētām un nagiem sakoptiem.
Tas arī viss.
Sieviešu pārspīlētā tjūnēšana ar silikoniem visās iespējamās vietās un botoksa injekcijām, rada vai nu smieklīgu, vai atbaidošu tēlu

tautietis  1 4 Jaunībā šad tad sanāca neparedzētas sejas korekcijas sev un vienam otram oponentam. Parasti pēc zaļumballēm.

Reds  6 5 Pat, ja arī vīrietis ir gan iekšēji, gan ārēji neglīts, sievietes acīs to ar uzviju kompensē skaista mašīna vai māja un nav jātaisa klaunāde ar kaut kādām operācijām.

Baigā spriedelēšana te, bet vispirms jau vajadzētu noskaidrot, kas ir skaists cilvēks, jo pa manam jebkurš kopts cilvēks ir skaists, tā ka pirmkārt vajag mazgāties tā, lai nesmird, otrkārt uzturēt sevi kaut cik veselīgās proporcijās - un kad paskaties uz pārīšiem, neko jau vairāk šai tēmā nevienam nevajag.

Protams, ja grib pie sevis baru ar pielūdzējām, tad pie tā attiecīgi arī ir jāstrādā.

Morana  3 10 mana_velme (14:31): "Es gribu sev skaistu draudzeni, kas neprātīgi mīlēs un radīs smukus bērnus."


Skaisti bērni rodas no ģenētiski-dabiski skaistiem vecākiem, nevis no uzķūnēta tēva un tādas pašas krāsas, sašpaktelētas mātes.

Un "dabisks" skaistums mūsdienās izmaksā daudz vairāk kā vēl salīdzinoši nesen modē bijušais "mākslīgais" skaistums. - To arī der atcerēties visiem "ideālā skaistuma" mūžīgajiem medniekiem.

_Krasula_  2 4 Priekš kam meitenei no žurnālu vāka smukuli? Tas var aizēnot viņas daili un samazināt tās virzienā vērstos apbrīnas pilnos skatienus.
Vīrietis ar "mākslīgo skaistumu"visticamāk nekad nebūtu mans sapņu vīrietis.

av2  3 5 ja ir riktiigs defekts, protams, ka muusdienu kkirurgi izlabos, un tas ir jaadara. Bat taa, normalam viirietim par kautkaadaam plasiskajaam ggimja operaacijam saakt domaat.....jabuut galvaa slimam narcisistam, ar gejisku , lai neapzinaatu, ievirzi smadzenees. Plus, tipisks.....,kaa lai lai pasaka saprotamaak, viirietim sevi ir dziivee jaapieraada savaadaak, ne ar "pareizu/nepareizu" deguna formu, tas viss. Da pat maka biezums ir svariigaaks , nemaz nerunaajot par smadzeneem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu