manikīrs salonā

Kāpēc daudzas sievietes taisā sev manikīru nevis pašas, mājās, bet salonā ? Es sapratu pedikīru, tas sarežģītāk pašai , vai bagātas sievietes, kuras vispar neko nedara dzīvē, bet manikīru sievietei kura nepelnā daudz ? Vai var pateikt par tādu sievieti ka viņai 2 kreisās rokas, vai nevis 2 rokas un 2 kājas, ka mums visiem, bet 4 kājas ? :)

av2    14 vinnaam patiik tas process, iessana, var paklaccoties utt , un man jaasaka, nu ir kvalitaate labaaka.
Un zini, man nav zzeel, ja vinnai tas sagaadaa prieku. Peec visaam taam proceduuraam, sievietei ir labs garastaavoklis, un tas ir pats veertigaakais . Jo, 7x atmaksaajaas.

SpoguliitisTM  1 1 To 14:12. Mans ieteikums. Ja nagus esi pieradis pats apgrauzt, tas tas protams ir apsveicami! Zobi aug no iistaas vietas, bet! Varbuut lai kaada tevi pavada uz normaalu salonu un tur paraada alternatiivu.
16:02. Taa ir! :D Taisniiba! :)

Paula6  1 5 HHHmmm..kāpēc vīriešiem būtu jāsatraucas par tādu jautājumu? saprastu vēl, ja sievietei nagi būtu nekopti un tas grautu vīrieša tēlu, bet...sievietes dara tā, kā viņām ērtāk, vieglāk. Lai gan naudu sevis sakopšanai nežēloju, bet manikīru un pedikīru un citas sevis sakopšanas procedūras, izņemot masāžu, daru pati, jo labi pazīstu sevi, daru kvalitatīvi, gan ar kreiso, gan labo roku, ar kvalitatīviem instrumentiem un arī nagu lakas šodien var nopirkt labu labās un to varu darīt jebkurā sev ērtākā laikā.
To pašu jau dara arī vīrieši ar savām mīļākajām - mašīnām...nav problēmu.

valmierietis333  4 2 Smaga viņām dzīve ,garie pieaudzētie nagi traucē pedikīru taisīt!

Man gan viss pa vienkāršo - pats sev veicu manikīru ,pedikīru , apgriežu matus , izrauju zobus ,kad kāds kļūst lieks!
-Vajag tikai kādu ,kas muguru noberzīs...

Ps. Beigās pārnāk mājās un ir pārgurusi , tātad vecim sekss tajā dienā vairs nespīd!

ridzinieks  1 4 Priecājies,jo šai sievietei nav zudusi interese par dzīvi,vēlas būt sakopta un rūpējas par savu izskatu iespēju robežās...gan jau vēl daudz labu īpašību ir šajā cilvēkā,varbūt laba saimniece,varbūt jauks cilvēks....un manikīrs neko daudz nemaksā,- kārtīgs vecis iedotu naudiņas arī frizierim....

Tinte  1 3 Ja interesē sava veselība, tad jātaisa mājās, jo instrumentu dezinfekcijas aparāts, kas 100% tos "notīra", vismaz Rīgā esot tikai vienā (!!!) salonā. Secinājumus izdaiet paši.

Reds      Tinte nu nevajag jau pārspīlēt! Tikko rudenī vēl pat paaugstināja prasības tiem aparātiem.

Tinte      13.51 Prasības un realitāte ir divas dažādas lietas.

Reds  1 1 Tinte - tu vari runāt par sevi, vai ievēro likuma un normatīvo aktu prasības vai nē.

Te bizness ir traki vienkāršs - viņi pieņem jaunas prasības un nākamā dienā mēģina noķert tos, kas ir palaiduši garām izmaiņas vai nav paspējuši kaut ko ieviest - pilda savu budžetu. Lai nu kur, bet Latvijā prasības visi ievēro, ja ne izdara pat vairāk kā prasīts, tur kur liekas ka var būt kādas neskaidrības. Te nav Rietumeiropa, kur uzņēmējus ciena un visas situācijas, kas nav acīmredzami speciāli un būtiski pārkāpumi, mēģina atrisināt normālā ceļā, iztiekot bez sankcijām.

Tāpēc jau bija tas tracis, kad Eiropa ieviesa datu aizsardzības regulu - tīrais brīnums ka vēl nav bijis neviens publisks skandāls ar nejēdzīgiem sodiem par sīkiem pārkāpumiem vai vispār bez pārkāpumiem.

valmierietis333  2   08:39,

-Tak kas tas par veci?!

Kārtīgs vecis pats dāmai apgrieztu matus , i parakstu iegrebtu pakausī! ;)

Kādēļ tad mājās jātur vīrietis ,ja reiz viņš neprot pat tādus sīkus darbus kā šķēres paņemt rokās un izveidot ko skaistu!?

dardedze      ha ha, meenesgaismai 9 mīnusi-mākslas uzdevums nav patikt, bet gan neatstāt vienaldzīgu.p.s. tā ir miķelīša paļona?

Tessa    1 valmierietis galiigi pec Rainja. priedes shalc.

miglainaa_plava    1 Esmu pamanījusi, ka sievietes sakoptību vērtē pēc nagiem. Tieši tā. Ir daudzi amati, kur jāstrādā ar cilvēkiem, un tas ir svarīgi, kādi ir nagi, tas atstāj iespaidu. Tā ka var teikt, ka to pieprasa darba etiķete. Tām, kas zemi rok, tam varbūt nav svarīgi.
Lai uzklātu ilgnoturīgo laku, vajag īpašu laku, kas maksā dārgi, īpašu UV lampu, kas arī maksā, visus instrumentus. Un arī spēju ar vienu kreiso roku izdarīt to, ko var meisterīte ar abām rokām. Ja kādai nav paveicies ar nagiem un tie ir jāpieaudzē, tad nepietiek tikai ar laku, vajag vēl citus materiālus. Tās trakās, kas taisa puķes, nav nemaz tik daudz. Visejošākais ir dabiskais franču manikīrs.

preilene      Katrs taču dara, kā grib. Viens apmeklē meistarus, cits visu dara pats savām rokām- gan māju ceļ, gan auto remontē, gan matus griež utt. Manuprāt, uzticot darbus meistariem, vairāk laika paliek, ko naudu pelnīt. Ja nemāk nopelnīt, tad arī pašam viss jādara.

Jurijs55      14:53 par bagātniekiem es taču jau izteicos, viņi neko ar savam rokām neaiztiec.
Man patīk visu priekš sevis darīt pašam - ja maldīsies, lamāsi pats sevi, ja apčakarēsi - tad pats sevi. Piemeram, 90-jos sākumā es paskatījos kā "meistari" no teleremontu darbnīcas haltureja, tad pats visam iemācījos un no tā laika nevienu "TV meistaru"pie saviem TV nepielaižu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu