Dzeltenīgi brūni zobi - kā pateikt, bet neaizvainot?

Manam draugam ir diezgan dzeltenīgi brūni zobi. Kad pasmaida, tad ļoti uzkrītoši redzās. Gribētos,lai viņš tos mēģina pabalināt,bet kā to labāk pateikt,lai neaizvainotos?

pusmuuzhs    2 Nu..skaties ka nedabū ar "bumerangu"...un ja nu šis..grib lielākus (.)(.)...🙄

Margriete      attiecības ar vīrieti, kā dresētājam ar tīģeri, pirms komunikācijas mēģinājuma jāizlasa instrukcija oho(
balināšana bojā emalju. nikotīnu, kofeīnu saturošas vielas krāso zobus. šajā gadījumā sākt ar laba zobu kabineta apmeklējumu, kurā apskata gan zobārsts, gan vajadzības gadījumā higiēnists.

miers2  1 1 ja man tā liktu saprast par brūniem zobiem, tad es gan neapvainotos, bet tāpat mīļi liktu saprast, ka šī var iet brūno lāci pastumt

Discreta  1 1 Ja meklē veidu, kas neaizvainotu, tu, visticamāk, esi diplomàtiska. Bet tad tev vajadzētu pašai atrast pareizo veidu, kā runāt ar draugu. Daži ieteica iet abiem pie higiēnista. Manuprāt, laba ideja.

Karmensita    2 kāpēc tas tevi uztrauc?

medusbite3      Kāpēc draudzējies, ja nepatīk?

Ander      Ja mīl, tad visu var pateikt, tad neviens jautājums nevar būt lieks vai pārprasts, vai nesaprasts.Tā jau ir tā savstarpējā atklātība.
Draudzene vakarā prasa, Tu jau biji dušā? Puisis atbild, ai nē šodien darbā pat neiesvīdu, neiešu. Neēdi arī, a uz tualeti nebiji? Iestājas pauze un puisis aiziet dušoties!
Tā notiek.
2019-02-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu