Gribu nomainīt smaržas.

Ir tā, ka, meklējos ziemassvētku dāvanas, apjuku Duglasa piedāvājumu klāstā. Bij doma nopirkt dāvanu vīrakungam un arī tā ka sev.
Būtu vieglāk, ja ohojieši man pateiktu, kas viņiem ir iecienīts. Drīz valentīndiena, būs nākamais iemesls dāvināt. Es līdz šim biju Versače piekritēja, vīram patika Chanel laikam Allure. Iešu meklēt ko citu. Paldies.
Internetveikali neder! Es nepazīstu, kā smaržo pilnīgi viss!!!

Geisha (2018-01-15 09:00)  1 3 Kad tikko sāku strādāt savā profesijā tad modē bija smaržas Dialogs. Tādas pretīgi saldas. Un ļoti daudzi mani klienti tieši šīs smaržas uzskatīja par labāko pateicības dāvanu. Es jau biju apdāvinājusi visus radus, draugus, kaimiņus ar tam sasodītajām smaržām, bet tas nelīdzēja. Smaržas nemitīgi tika man atkal dāvinātas.
Pēc kārtējā traļi- vaļi neizgulējusies, pohaina braucu sasmakušā, piebāztā autobusā uz darbu. Vienīga cerība pieturā ieraut gaisu plaušās. Te man tieši zem deguna tiek iebīdīta sieviete aplējusies ar tam sasodītajām smaržām. Korķi knapi noturēju.
Pēc kāda laika atnāk sieviete ar vienkārši dievīgam smaržām. Kaifoju no viņas aromāta. Izbaudījusi šo dievīgo aromu jautāju kā sauc šīs smaržas. Dialogs!!!!!!!! Nekad nebiju iedomājusies ka tik jauki var smaržot Dialogs.
Par tēmu. Man patīk ja vīrietis smaržo, bet svarīgāk, lai viņš ir vienkārši tīrs. Kādreiz teica, ka vīrietim esot jāsmaržo pēc konjaka un laba cigāra.
Savam vīrietim meklē tās smaržas kuras patīk Tev nevis ir iecienīts brends. Lai veicas!

solvitas (2018-01-15 09:26)      Ej atpakaļ uz veikalu un pasaki pārdevējai kāda stila smaržas tev patīk un ko esi lietojusi līdz šim. Viņa uzreiz zinās ko tev piedāvāt. Piemēram es jau pēc smaržas krāsas varu nojaust vai patiks. Veikalā smaržoju tikai tās smaržas, kas ir maigi rozā krāsā. Tās parasti ir maigas ziedu smaržas. Nekad neņemu dzeltenās un melnās, jo tās ir vai nu ļoti saldas vai briesmilgi rūgtas.

Lovetta (2018-01-15 11:10)  1   man patīk Mindnight in Paris Van Cleef & Arpels
Un pati cienu spēcīgus aromātus, ar šleifu...Thierry Mugler Angel vai Armani Because its you

Epifanija (2018-01-15 11:16)  1 1 es vēl nevaru atļauties sev nopirkt smaržu pa 120 eiro un ja vēl būtu vīram tāda jānopērk, foršas jau viņas ir, bet tik dārgas..

Saara (2018-01-15 11:24)  3 1 Epifānij, pa lielam visas lietas dzīvē dalās divās grupās -svarīgās un nesvarīgās. Drīkst 3 x minēt, pie kurām pieder ar aromātiskajiem ogļūdeņražiem bagātināti šķidrumi krāsainās pudelītēs.
Dažreiz nav vērts piedalīties bagātu lūzeru diskusijās, kuri aiz aprēķina precoties ar pūlēm un ne bez viagras uzčinījuši vienu luteklīti un brīvos līdzekļus novirza statusa priekšmetiem.
Tev varbūt būs trīs skaisti bērni vai tavs darbs izglābs simtiem dzīvju.
Imho-tieši tas ir kaut kas

a_mne_vsjo_po (2018-01-15 12:31)      Ka es izvelos smarzas? Ja sajutu kadam cilvekam aromatu, kas man patik, pajautaju , kas tas ir. Sobrid lietoju veganu smarzas, kuras lv nopirkt nevar. Sutu ebay no italijas.

dodekaedrs (2018-01-15 12:44)      Kas nu kuram ir svarīgs... :)
Smaržas ir manas pavadones dzīves dažādās situācijās!

Epifanija (2018-01-15 12:59)    1 smaržas, tomēr ir un būs gaumes lieta, tās nevar ieteikt..

solvitas (2018-01-15 13:16)      Var jau gan apmēram ieteikt, ja autore līdz šim esot lietojusi versace un saka, ka rozā krāsā tad visdrīzāk tas bija versace bright crystal, tad viņai varētu patikt lanvin marry me vai rumeur2rose. Vai arī chanel chance eau tendre.

slieks (2018-01-15 15:31)    1 Par parīzietēm saka, ka viņas līdz 30 gadiem izvēlas savu smaržu, ko turpmākos gadus arī lieto. Laikam tur ir jāpiestrādā, lai atrastu patiešām savu smaržu, kas nekad neapnīk. Un, tā kā katram savs, nekādi ieteikumi te neder. Veiksmi meklējumos!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu