Kāpēc vīrieši ap 40+-50 ir cūkas???

Pilnīgi uzkrītoši šogad mani pārsteidz vīriešu nekoptība,konkrēti,sviedru smaka!Pie tā parfimērijas klāsta,kas tagad tiek piedāvāts,vai tiešām to nemāk apkarot?Neiet runa par bomžiem,par normāliem vīriešiem,kas notiek!?Baidos iedomāties lielveikalus, ja vēl parādīsies normāla vasara,būs vēl trakāk.

raima    3 Arī uz pusi jaunāki mēdz ost pēc veciem sviedriem, jo nesanāk gana bieži lietot tādu smalku lietu kā ūdens un ziepes. Kāpēc? Nezinu.

Vistrakāk gan, manuprāt, ož, ja uzpūš uz nemazgātām padusēm kādu no sintētiskajiem smaržekļiem. Tad labāk lai tik pēc sviedriem ož.

av2    4 nemaniiju gan Latvijaa neko taadu. Jaa, mazliet kautkaa traapiijaas, ka pa veikaliem staigaaja ...nu "riktiigie darba ruukki", kaa te saka, nu riktiigaas darba dreebeees,un drossi, ka nekas tur nesmarzzoja.... bet taaa, nezinu, kur Tu apgrozies.
Vispaar , man galiigi nav smalks deguns , un ssitaadi.....man jaasaka tiessi ssoreiz , kaa ir, pilseetas tirlinni ar smalkajiem deguniem, nu ejiet tak dillees .Bez smaga darba jus, jaa jums, pilseetniekiem, nebuutu vispaar nekas, ne ko eest, ne ko dzert, neko mugura vilkt. Agaa, nepatiik, ja ? :)))

piladzoga    5 Ne tikai vīrieši ir ar sliktiem aromātiem,ož arī sievietes (visu vecumu)...viss atkarīgs no cilvēka paša..smirdēt vai smaržot :DD

Laila14  1 1 Ha..ha😊Kā vajag ieciklēties.Lai to publiski apspriestu.Cilvēki Jūs esat Debesu dāvanas!😊

Large    7 Ja sasvīdis un izdala smaku,
tad ir dzīvs un apkārtējiem uz ožu, bet priekš sievietēm jūtami aktīvs seksā.
No miroņa sviedru lāsi neizspiedīsi!

Viliendi    2 Atvainojos, bet smēķējošas sievietes arī smird!Vnk nevajag satikties ar tādiem kas smird!

Ellocka      Veikalā meklēju preces, ne vīriešus. Tāpēc netērēju laiku lai iedziļinātos vai kāds ne tā izskatās. Personīgā dzīvē apkārt ir tādi ko paši pievelkam. Man patīk. Ar draugu un radiem sākām šo dienu ar peldi jūrā Saulkrastos.

MonaLiza    2 vai par peldi saulkrastos pareizi būtu apskaust vai līdzjust?

Ellocka      Jā tā raksti, tad sanāk apskaust. Dušas vietā pagaidām baseiniņš. Vasarnīcas pārbūve sāksies pēc nedēļas. Bet radiem pat sava pirts ir.

MonaLiza  2 2 par tādiem niekiem kaut kā neskaužās. Sadzejo ko krutāku, mūsdienās pirts ar ūdenstilpni katrā lauku sētā, pēdējā kā obligāta ugunsdrošības prasība. Un daudzi jūrmalnieki no Bulduriem un Kauguriem jūras vietā peldei izvēlas Slokas karjeru. Kā arī katrs, kam lieki pārsimt eiro, savlaicīgi rezervējot, var vasaras nogalē kādu nedēļu pavadīt kādā bulgārijas vai horvātijas pludmalē, kur skaidri zināms, ka nebūs jādrebinās sauļošanās procesa laikā.

Cafe_Noir    3 nē, tā nav nevīžība. visi cilvēki ar laiku ož, un jo vecāki, jo spēcīgāks tas "vecuma" aroms. var mazgāties kaut 4 x dienā, vienalga odīs. bieži vien tas saistīts ar hormonālām izmaiņām vai atkarību netikumiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu