Vai cena vienmēr nosaka kvalitāti un kādu kosmetiku lietojat?

Man pēdējā laikā iet pie sirds "Dzintars"kosmētika. Cenas arī adekvātas un laba kvalitāte. Tāpat nesmādēju šo to no "Avon" vai"Oriflame".Vismaz es neuzskatu ka būtu prātīgi tērēt 100 un vairāk eiro par kādu "Chanel" vai tamlīdzīgiem luksusa krēmiem. Kāda ir jūsu iecienīta kosmētika un vai domājat ka tas dārgākais ir tas labākais?

ingryda      Ikdienas lietosanai Vichy un La Roche-Posay, maskas no Clarins un Dior.

Seja tomer ir viena, un tas nav tik daudz naudas jautajums ka ista produkta atrasana.

raina1970    1 Ķīmija no ķīmijas arī atšķiras,teiksim pēc molekulu izmēriem, un attiecīgi - pēc rezultāta. Tā pati - hialuronskābe, var būt dažāda- gan tāda kas tiek cauri šūnas apvalkam, gan tāda, kas netiek- un to , kāda tiek lietota krēmā- nav jāuzrāda, tas paliek uz ražotaja sirdsapziņas, jo viena ir krietni lētāka ka izejviela, neka otra. Tas pats ar A UN E vitamīniem- tiem ir vairākas formulas, kas tieši tāpat- vai nu strādā, vai nē. Parabēni-- tie nav trakākie konservanti, un visa , teiksim -ažiotāža ap tiem ir - finansu diktēts gājiens pa lielam.. Bez konservanta neiztikt un tam ir jābūt , pie tam noteiktā devā, lai būtu jēga.. Ja nebūs- tad šaizes no tās mikrofloras , kas var būt krēmā-- būs krietni lielākas, nekā to tā konservanta. Katram cilvēkam- derēs un āda pieņems labāk ko citu- tad arī par to teiks- tas ir labs produkts, tas ir kvalitatīvs, ir rezultāts.. Personīgi man ādai patīk Krievijā ražotie produkti, arī poļu Eveline, arī Nivea---.Cenu ziņā- viennozīmīgi tuvāk lētākajam galam, jo vienkāršāk, jo labāk.

malvasia      Piekrītu ko_nu_vairs,- lielākā daļa kremu un serumu darbojas tikai uz ādas virskārtu. Problēmas sākas dziļākos ādas slāņos. Tur palīdzēt var vai nu adatas, vai aparātu tehnoloģijas. Starp citu,- izmēģiniet BYAS. Iesaku! 2017-08-16

kukufifa      Ir jāēd kvalitatīva pārtika, jālieto kvalitatīva kosmētika,lai pasargātu savi veselību. Viss, kas saskaras ar ķermeni, ādu, var radīt ietekmi. Drēbes nav tik svarīgas. Ja nau naudas, labāk lietot dabīgos līdzekļus, olass dzeltenums, baltums, auzu pārslas. Ja nauda ir, labāk lietot profesionāļu radītus līdzelkļus.
Man patīk franču kosmētika. Pašlaik mans atradums ir brends "Dorena" https://dorenacosmetics.com
Cenas arī demokrātiskas.
2020-10-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu