Par permanento make-up!

Ko Jūs pat to domājiet,un kā patīk no malas skatoties.
Nezinu vai šobrīd tā ir modes lieta,bet redzu ka ļoti daudzi taisa uzacis un lūpas.Redzu gan jaunas meitenes,kurām vēl savs skaistums,kā arī omītes,kurām manuprāt par traku.

erucanob (2014-09-02 14:11)      Kāpēc omītēm par traku?Viņām tipa jau vairs neko nevajag,lai taisās uz kapiņiem?Līdz cik gadiem tad drīkst,man jautājums. Man šķiet,ka jo vecāka sieviete,jo vairāk jāvelta izskatam,jo 20 gados tāpat smukuma pietiek.
Un es nesapratu,šis jautājums bija domāts-uztaisīju,pajautāšu ir modē vai nē?Cik zinu,tad sievietes uzacis krāsojušas kopš aizvēsturiskiem laikiem, gan jaunas gan vecas un nezinātājam uzreiz grūti atšķirt,krāsots frizētavā vai permanentais.
Protams,ja kāda nejēga neprot to darīt,tad sabojāt var,tādēļ ejiet pēc rekomendācijām,nevis ar pirsktu Googlē vai kur lētāk.

Bellatrixa (2014-09-02 14:29)      Draudzenei, kas gaišmate ar ļoti gaišām skropstām, pat ļoti labs variants tas bija. Ja nepārpsīlē, tad ir OK. Bet par omītēm... nu, diez vai, piemēram, tās uzacis atšķiras no tādām ar zīmuli uzzīmētām, kas reizēm arī izskatās pārspīlētas un smieklīgas, lai jau dara, kā grib :)

bru_nette (2014-09-02 14:35)      man kādreiz bija "strelkas". un man ir zems sāpju līmenis. sāpīgi nebija, bet nepatīkami, nu tā nīdīgi kņudina, kā kutina. atkārtot netaisos, neredzu jēgu

VECA_PIEPE (2014-09-02 14:47)      Ariza (2014-09-02 10:38) viedoklis,
kuram pilnībā piekrītu: "Ir jāiet pie meistarēm,kuras to dara profesionāli." (c) ...mīļās sievietes, tad bēdu nezināsit un būsit apmierinātas ar savu izskatu!

anksa (2014-09-02 15:31)      Nav bijis vajadzibas,bet ir redzēts kad lūpam kontura uztaisita par traku,varbūt tagad ir citādi ,bet laikos kad tikko paradijas viena radiniece taisja strelkas un kad sāka izbalēt tas bija tādas ka brūngani sārtas no ritiem acis izkatijās kā iekaisušas tad vajadzeja pa virsū vilkt ar melno zimuli..lai tā nebūtu:D

Lucy (2014-09-02 15:47)      pasākums nav no patikamajiem,tā man pazīstamas meitenes teica.Es briestu uz šo pasākumu jau gadu:))man patīk uzacis un skropstu līnija,lupas gan es neaiztikšu savas,tāpat smukas.

swim (2014-09-02 16:17)     
Ekselenti!
Permanentais balot sāk ātrākais pēc 5- 7 gadiem. Tātad, nevajag gaidīt 10 gadus bet laikus atjaunot.
Kā var neglīti izskatīties lūpu kontūra, ja to veic kā viena punkta svītriņu. Tad tur kliente bija izvēlējusies pārāk košu krāsu, vai taisīja kāda iesācēja.
Pasākums atkarīgs gan no meistara gan klienta gaumes. Rižij paliekot brūnais tonis, tādēļ to parasti neiesaka, labāk pelēko, ja negrib melnu. Kaut melnais arī nemaz tik melns nav, jo krāsai pāri būs ādas slānītis, tieši tāpat kā tetovējumam, tikai te laikam krāsas saudzējošākas.

zashibis (2014-09-02 16:31)      Uz izlaiduma laiku biju pafočēt izlaidumus. Nezinu, kā citur, bet tur ar tetovētēm uzacēm bija gan absolventes, gan viņu mātes, gan vecās mātes. Izskatījās galēji bezgaumīgi.
Biju sadomājusi skropstu līniju uzzīmēt, jo man ir izteiktas uzacis bez zīmēšanas. Bet tā kā krāsojos ļoti reti, kad ir sūdīgs garīgais, tad vēl domāju.
Tās uzacis nepatīk. Ne tām, kam nav nekā, ne tām , kas to dara modes dēļ.

ariza (2014-09-02 17:04)      Acis un uzacis ar permanento make-up lūdzu, šeit acis (apaksējās un augšējās līnijas ) un uzacis. pēc 9 gadiem. Taisos nākamgad iet atjaunot

ariza (2014-09-02 17:06)      tā kā- ejiet pie prasmīga, pēc rekomendācijām , meistara un nevajadzēs viebt degunu. Arī es esmu daudz redzējusi arī ārzemju sievietes pa TV, kur izķēmots tā,ka nezini,ko darīt. pažēloji naudu(nu nav jau tas tik dārgi, parēķinot zīmuļu izmaksas uz 9 gadiem), pēc tam maksāsi vairakkārt, lai salabotu,kas labojams

_lady_ (2014-09-02 21:21)      Mana make-up meistare arī mācās šo te veidu. Viņa teica, ka neprasmīgi uzlikts plus sliktas krāsas ar laiku var mainīt krāsu, piemēram, uz lillā. Tāpēc pirms to darīt ieteiktu nežēlot naudu un neiet pirmajā salonā, kas piedāvā šo pakalpojumu.

Deisa (2014-09-03 14:01)      No malas daudz neesmu redzējusi. Bija doma, ka varētu lūpas nedaudz sārtākas padarīt, jo man tās bālas, bet tikai domu līmenī tas arī palicis. Lūpu spīdums, lūpu krāsa tomēr pēc ēšanas noiet, bet permanentais make-up paliek. Strelkas vai uzacis gan nekad nav bijis plānos mūžīgas taisīt, jo patīk variēt make-up stilu. Nu negribu es vienmēr tās strelkas, bet uzacu formu var pamainīt, ja zīmē ar zīmuli vai ietonē ar tumšajām ēnām un uzacu otiņu - citreiz apaļākas, citreiz spicākas, atkarībā no noskaņojuma. No šādām variāciju iespējām atteikties gan negribētu.

Freja4 (2014-09-03 14:51)      Freja4 (2014-09-02 11:43) viedoklis
Tas ir kā, Tu ik pa laikam pārcel uzacis uz citu vietu vai izmaini lūpu kontūru. Pastāsti sīkāk, kā tas notiek un kādam mērķim?

Tas ir kā jelgavniecites bildēs, redzi uzacu līniju, bet uzacis citā vietā vai nedabiski tumšas, fui...

ariza (2014-09-03 15:16)      vienīgais,ko neiesaku- visu taisīt reizē :)))
Ja uzacis bija ok(ka 10 matiņus rautu reizē), acis vēl ari ok, nu tad lūpām visi nervi jau bija tik sakairināti, ka knapi turējos :)))
man uzacis taiītas tumši brūnā krāsā, kaut arī nu jau diezgan pabalējušas, nav rižā krāsā- bāli brūnā.
Jā , nevajag gaidīt tik ilgi kā es..Nu...bija dažādi finansiālie apstākļi..tāpēc arī tik ilgi ir gaidīts.
Strelkas iesaku :) (kaut pati pirms tam tikai augšējo vilku). Pat vēl tagad ir melnā krāsā un ir ok :))

wildangel (2014-09-03 17:55)      Pirms mēneša uztaisīju augšējā plakstiņa līniju. Ir ok, pat ļoti ok. Un nē - nav tas pats, ja tikai iekrāso ar tušu un zīmuli.
Esmu apmierināta.

It kā esot jāiet otru reizi, bet man krāsa "paņēmās" ideāli. Nezinu, iet vai neiet atkārtoti, vai būs tāpat ok ar vienu reizi.

vvr (2016-04-11 14:24)      Piekrāsoju pabalējušās uzacis un skropstu galus ar basmu (20 min.) Ir labi :) Piesātinājums turās apmēram mēnesi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu