Vai jega pirkt elektrisko skuvekli?

līdz šim lietoju parastos "vienreizējos" skuvekļus, aizdomājos, vai būtu jēga pirkt elektrisko skuvekli un ja jā, tad kādu? cenas drausmīgi atšķiras, sākot no kādiem 10Ls brīnumiem līdz pat 200Ls? labāk trīs galviņas vai viena garena?

wolands (2013-12-18 11:29)      Es lietoju abus. Vienreiz lietojamos, ja bārda drusku ataugusi, elektrisko, ja vajag ātri un pa vienkāršo. Elektriskais no dārgā gala, ar aķi un ieliekamu statīvu, kur tas teorētiski pats ieslēdzas "tīrīšanas" režīmā. Aķis jau paris gadus izbeidzies, lietoju no 220V, tīrīšanas režīms - labs, bet pērkot speciālas tīrīšanas paketes bez biksēm var palikt. Vienreiz bija jāmaina sietiņš. Ilgi domāju, vai par to naudu nenopirkt jaunu lētāku aoarātu. Beigās tomēr nopirku sietiņu ...
Otreiz tik dārgu nepirktu, vienalga fīčas esmu pārtraucis izmantot ;) Tiesa ar lētajiem nav pieredzes - pirms šitā verķa bija bārda un vienreiz lietojamie kaklam ... ;)

paeglis (2013-12-18 12:27)      ja āda pēc skūšanās neiekaist, tat elektriskajam nav ne vainas. man labāk patīk "filips" ražojums, par "brauna". vienīgi asmeņi gan jākopj, lai ilgāk kalpotu.

janisb (2013-12-18 19:53)      Tas pats philips AquaTouch 8xx ("spapjajā" režīmā komplektā ar Gillette skūšanās gēlu) skuj ne sliktāk par The Gillette Fusion ProGlide Power.

Krastmalnieks (2013-12-18 21:40)      Īsāk sakot piekrītu vairākiem kas izteikušies- ar elektrisko tik gludi/tīri nenodzīsi kā ar "vienreizējiem".
Elektriskajiem ar bateriju pluss, dzenies kaut uz darbu braucot mašīnā.
Taisnība arī ka ne visiem āda panes tos elektriskos skuvekļus...jāmēģina pašam.

keeks (2013-12-20 10:20)      lietoju gillette fusion, viss forši, tikai, kad kādā veikalā atceros, ka jau 2 gadus vajag jaunus asmeņus, tad tur nav. :DDD

Līdzīgi jautājumi
Udeni varit uz elektriskas vai gazes plits? (25 atbildes)Virietis bez matiem (19 atbildes)Epilatora izvele (12 atbildes)Viriesa intima apmatojuma skusana (39 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu