Ļoti, ļoti kopta sieviete

Šodien izlasīju viena džeka anketā - meklēju ļoti, ļoti jautru un ļoti, ļoti koptu sievieti!
Par pirmo - ļoti,ļoti jautra - nu tas jau tā kā izklausās pēc diagnozes! Ar to tā kā būtu skaidrs..:)
Bet tas otrs - ļoti, ļoti kopta!! KAS TAS IR???? :)
...lai būtu tāda kā mēraukla - par mani:
Frizieris - regulāri un pēc vajadzības
Kosmetologs - reti, jo praktiski nav vajadzības
Manikīrs - svēta lieta, gandrīz vienmēr ideāli
Pedikīrs - regulāri
Sports - 2x nedēļā zāle
Procedūras - 2x gadā šarko dušas kurss
Mazs botaks problēmzonās...
Katru dienu ikdienas meikaps...matiņi un labas smaržas...
BET -
es sevi neuzskatu pat par vienkārši koptu, liekas ,ka daru pašsaprotamas lietas....:)
Tātad - diskusijas tēma:
KAS IR ĻOTI, ĻOTI KOPTA SIEVIETE!

Lai visiem jauki pavasara gaidīšanas svētki! :)

Bordzija      ipashi ,,gliitajaam,,kaajaam,, profilaa -(IZNJEMTO) kosmetologu :D;D:D
te vajag ari lobotomiju :D:D

Digits      Sasneejos par to botexu probleemzonaas un vispaar par to, cik loti lielu uzmanibu sievietes pieskir savam "ietinamajam papirinam" - biezi vien bez taa vispaar arii vairaka nekas un viriesi tiek kerti butibaa uz plika aakja :D Sievietes, beidziet tak vienreiz teelot un esoet dabiskas - ja tikas ciikstiet, ja tiikas raudiet publiski, nu, neskataas uz jums neviens un neveertee, kaa jums tas liekas! Dabiska emocija pausana noteikti ir daudz vairaak viriesus piesaistosa lieta nekaa kaut kaada iedomaata teela teelosana!

Bordzija      ak vai....jaukie virieshi...:D:D
bet ko mes bez jums daritu...D

Allegri      Arī ļoti, ļoti kopta izklausās pēc diagnozes :D

neratni_stasti      Ko var ņemties! Katrs cilvēks ar vienu un to pašu vārdu saprot dažādas lietas. Man, piemēram, vispār nav nekādu asociāciju.
Nju, būtu pajautājusi, ko autors, kurš prasa ļoti, ļoti ar to domā, ko viņš ar to saprot, kam tur ir jābūt. Tikpat labi ļoti, ļoti kopta nozīmē, ka viņai ir pilnīgi apmierināta seksā. :P

JurisK      Jeedziens - kopta sieviete - ievazaajies no krievu valodas. Manos jauniibslaikos taa nerunaaja. Teica - kaartiiga sieviete, ja paarcentaas ar visaadaam kosmeetiskajaam lietaam - vulgaara sieviete. Jaateic, ka tagad ljoti daudz ir tieshi vulgaaru sievieshu peec manu jauniibslaiku klasifikaacijas, kuras ar sevis kopshanu domaa galiigi kaut ko preteeju jeedzienam - kaartiiga sieviete. Lielaakaa dalja - reklaamu upuri, dalja vienkaarshi duras. Protams - vulgaarai sievietei nekaadas vainas - taa ir njemama un arii tiek njemta plashai izmantoshanai. Bet autore - nu nezinu, 30cik tur gados botoksu shpriceet - taa tieshaam jau ir diagnoze! Domaaju, ka viirieshiem, nu vismaz man noteikti, patiik, ka taa t.s. kopshana nav manaama. Un meitenes - esiet taupiigas - nu negaaziet labas smarzhas sev virsuu bezjeegaa - deguns aizkriit, pat uz ielas garaam noejot. Varat buut cik perveetas un vakseetas, bet deelj taas smirdonjas nekas vairs nav samanaams! Koptaas, saucaas!! Tas taa, sameeraa jau bezkaisliigi spriedumi par sievietes kopshanu. Vispaar jau kopj govis un aitas!:)

JurisK      Jaa veel, kaa krievu valodas speciaalists - praktikjis. Kopta sieviete - uhozhennaja zhenschina. Uhod - kopshana, bet vairaak kaa slimnieku kopshana. Uhozhennaja - driizaak preciizaaks tulkojums buus - lolota sieviete, taatad izskatiiga sieviete, kura tiek lolota, kura var atljauties visu, lai buutu lolota. Pie tam tas parasti ir taads pavecaaku kaiminjienju veerteejums! Taa kaa - ja kaads grib sev uhozhennuju zhenschinu - naaksies paciiniities ar citu veci, jo tai sievietei jau ir lolotaajs!:)

Postremo      .......tai baigi koptajai komplektaa ietilpst arii...iessana guleet ar kautko zallu uz giimi??? :( Tad es izveelos mazaak koptu, ar ko kopaa varu...kalnos sleepot, vai pamosties teltii saulleektu gaidot.

Edg      Narcistam narcista problēmas.

Ja slimu vēl var izārstēt, tad pamuļķis ir uz visu mūžu.

leduspukje_7      jāpriecājas, ka latviešu vīrieši ir tādi estēti un, ka spēj mums to visu nodrošināt...

MaryClaire    1 es par piemēru ļoti, ļoti koptu iedomājos to platsmasas lellīti Bārbiju - tiešām, īsto lelli, kastītē, ar plastikāta kurpēm un salīmētu no auduma gabaliņiem kleitu, un pielipinātiem matiem, un ar nitrolaku uzkrāsotām lūpām - pilnīgi sakopta pārdošanai. neder?

LucyPA      stāts protams izzīsts,bet par to ļoti,ļoti koptu sievieti,tā varētu būt tāda kura majās nedar ne ko,tai ir mājkalpotājs,dārznieks,pavārs,aukle.
Nodarbojās tikai ar sevi un šopingiem i to iepirkumus nes sulainis.

kokote      PS interesanti, kā var savienot to, ka nav vajadzīgs kosmetologs (neapmeklē), bet ir botokss (kas un kur tad to veic)...laba profesionāla kosmētiķe jebkādas ķirurģiskās vai manipulāciju iejaukšanās iesaka tikai tad, kad nekas cits mazāk radikāls vairs nelīdz...nu ar šito mazo "pereboru"- viss teksts kā fufelis
prisma> mastrubēšana> :D:D:D (oi, jāpaglabā oho leksikona pērle :D:D)

kokote      PS. artzīstos esmu brīžiem ļoooti konservatīvi vecmodīga, bet ir pāris lietas, kas man no vectantes iedzītas un nu nevaru tām pārkāpt: pat +40 grādos uz operu u.tml. vietām bez zeķēm nevaru aiziet un par sevis "uzturēšanas" lietām tb: ko un kā daru, lai savāktu skatu (es domāju visu kompleksu, kas veido to "kopto sievieti": i vizuālais, i fiziskais, i garīgais) publiski nerunāju, tikai pieņemu komplimentus un mēģinu likt saprast, ka viss no dabas (citiem, sevišķi vīriešiem, nav jāzina, kā tas tiek panākts). Manā gaumē gan nav ielaminēts, bet vairāk bohēmiski izspūris tēls :D:D:D

Tessa      vot ljoti biezhi,lasot pieredzes apmainju,man gribas piplu liidzjutiigi apkjert,aciis ieskatiities un klusi pajautat: A gruti ir ta dziivot-bez smadzenem?..

p_p      Pievienojos Jurim: pamatīgs meikapa slānis, botox ģīmī, liekie plastmasas nagi, kilogramiem parfīma un citi tamlīdzīgi "izskaistinājumi", mandomāt, neraksturo koptu sievieti; t.i. kopta sieviete arī bez parfīma un kosmētikas izskatīsies kopta.

selnija_      Pēc uzskatītām sevis kopšanas lietām sajutos nekopta plukata:) Nu ir štrunts ar visu, kā gribu tā kopjos:), kam nepatīk ,lai neskatās.

IipashaSieviete      Es ar kā reiz iedomājos tās bārbijas, bet nevis lelles, bet dzīvas dāmītes, kas taisās par lellēm:
http://xmonsterhunter.blogspot.com/2012/10/im-barbie-doll.html

miglainaa_plava      Ja Tu vēl veiktu vaksāciju visās zonās, ieskaitot apakšzonu, obligāti apmeklētu solāriju, tev būtu ne tikai manikīrs, bet arī gelish visuir kur vajag, nu un tad, protams, ir jāpiedomā pie apģērba - tam jābūt modīgam, stilīgam, seksīgam... nu tad Tu būtu ļoti ļoti kopta sieviete.

miglainaa_plava      Un protams, zobiem - ir jābūt mirdzoši baltiem, saviem vai mākslīgiem.

kokote      Autorei, pirms likt PA topiku, būtu jāiepazīstas ar elementārām oho tradīcijām. Soamot komentētāju PK ir sliktais tonis un man pie kājas un vēl apaļākām ķermeņa daļām, ko autore domā par manu izskatu un to, kas man būtu vai nebūtu nepieciešams, ja gribētu ko uzzināt, tad arī to PA pajautātu. Interesanti, vai citi komentētājiēm arī tika piegāztas pastkasrte vai es veina tāda sevišķi mīļa autorei?
Informācijai: sievietes mani pilnīgi neinteresē un būt par "ļoti koptu sievieti" ne tik, man pietiek ar sakoptību manā izpratnē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu