Elier international - Baldones dūņas.

Gribētos kaut ko tuvāk uzzināt par šīs kompānijas produktiem. It kā esot varen efektīgi daudziem mērķiem, pie tam unikāli visā pasaulē. Nereklamēju, piedāvā iesaistīties biznesā, cik saprotu - MLM variants. Tas, protams, nav manas dzīves sapnis un mērķis. Vienkārši ieinteresējos par šo Latvijas produktu. Tāpēc lūdzu padalīties ar informāciju, ja kādam tāda ir! Par velti, protams, nē, kapiju, vismaz virtuāli, uzsaukšu!:)

annija005 (2013-02-04 10:03)      Biju gadus 5,6atpakaļ tur iepinusies....pabiju semināros kur arii prezenteeja preci.Dzirdeeju daudz konsultantu kritikas un nespeeju (ražotaaju )attaisnotoes. Taapeec arii zinu ko saku .
Kvalitaate......secinaaju ka nekad vairs to nelietošu kaa arii nemeeģinaašu kaadam iesmeereet.
Peļņa...????
.....par to lai krauj makaronus naivuļiem kas neprot rēķināt.
Ja grib lielas naudas UN kvalitaati tad staasts nav par šiim "dūņām".
ĪSāk...ne ar to firmu piities.

Lucy (2013-02-04 10:22)      Es gan viņu izcilajam spējām neticu,tad var mierīgi Lestenes dīķa zilgan-pelēkos malus zieķēt pa ķermeni un efekts būs kudi labāks!!

netaa7 (2013-02-04 12:06)      cik zinu, šī kompānija darbojas 2 gadus, tā kā, kas bija pirms 5-6 gadiem, tā jau ir vēsture
Var jau zieķēt virsū visu ko.... arī biodermu no Francijas par 40 lasīšiem, noteikti labāks ...
Ir tak mājas lapa... ja nepieciešama info ;)

didii10 (2013-02-05 15:14)      kompānija ir tikai no 2010.gada, kādi var būt 5-6 gadi atpakaļ; pati arī lietoju; nezinu, varbūt paveicās, tiku pie sakarīga cilvēka, kurš mani uzaicināja. Uzreiz pateicu, ka negribu neko par biznesu un pelnīšanu dzirdēt, gribu izmēģināt kosmētiku. Nu tātad - nonācu Blaumaņa ielā 38, otrdienas vakarā; nez pa kādam blatam tiku arī uz procedūru kosmetologa. Nu, man iepatikās, protams. Tagad pērku ik pa laiciņam - man patīk sejas krēmi, nupat jauna līnija viņiem ir, nekas neslāņojas, viss ir vakuumiepakojumā, smaržas praktiski nav; vēl regulāri pērku zobu pastu, to kas ar pašām dūņām un dūņu ziepes; pag.mēnesī nopirku šampūnu, bet godīgi sakot, neesmu vēl mēģinājusi. Un jā - maska arī laba! To man kosmetoloģe uzlika, to arī nopirku un lietoju. Saka, ka var matos arī likt, bet es tik uz sejas. Un vannas ekstrakts ļoti, ļoti man patīk; reala relaksācija vakarā, kad knapi dzīva atvelcies no darba :). Nu apmēram tāda mana pieredze - ar varu nevilka nekur, aizgāju labprātīgi, skaitos kaut kāds tur īpašais klients, pērku ar atlaidi produkciju. Es eju pirkties vai nu uz Blaumaņa ielu vai Sky veikalā, kas Sarkandaugavā, par Ūnijas ielu neko nezinu teikt. Un par peļņu arī nezinu teikt neko, es tikai pērku ik pa laikam produktus, kuri man patīk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu