Uzpumpētās lūpas

Gribētos dzirdēt vīriešu viedokli.
Kā jums patīk uzpumpētās lūpas.Ļoti lūdzu neizteikties par tām,kuras ir pārcentušās,vai iznācis brāķis.Runa ir par tām,kur sanācis tīri tā neko,bet tomēr jūt,ka mākslīgi.Jeb labāk lai paliek šauras lūpiņās,dabiskas smukāk?
Zinot OHO štata rējēju tendences varu pateikt,ka pati netaisos neko šai ziņā darīt,jo nav vajadzības,vismaz tuvāko 10 gadu laikā.
Skatījos vairākas TV pārraides,un "kuplās" lūpiņas vai katrai otrajai.
Saka ka esot ļoti sāpīga procedūra,dārga,bet tik un tā špricē silikonu vai ko tur,nezinu.

ramazoti      :)Agnese man patīk bez uzpumpētām lūpām, bet ar uzpumpētām- patiktu daudz mazāk.., bet tomēr gan jau tik un tā kaut kā patiktu- pat ar lūpām, kas liecina, ka naudas vairāk kā saprāta...

Agnesse      Paldies par uzmanību, padomiem un viedokļiem.. :D Ko gan es bez tiem darītu?!?:D

janisb      Minetam uzpumpētās lūpas nekaitē, drīzāk otrādi :D

Silver      Agnesei veicināšanas balva :) Meitēns ir uz pareizā ceļa... Vairāk tādu... 80% attieksme, 20% tehnika...

Bet ar lūpām un minetu ir līdzīgi kā ar krāniņu izmēru - izmērs nav svarīgs, kamēr tas ir normas robežās. Ar ļoti plānām lūpām tomēr ir grūtāk imho...

Pesimisimus      ...ja vizuāla defekta pielabošanai, tad ok......visbriesmīgāk izskatās pārpumpētās - uzblīdušās krūtis, brīžam liekas tūlīt uzsprāgs.....

LaskovijMerzavec      Maz ticams, ka te buus daudzi, kas atskjirs uzpumpetas no dabiskaam:)

Ja vien sieviete pati nepateiks:)

jozolsen      Liekulība.Ir vizuālās vietas kuras piesaista vīriešu uzmanību un tās ar koriģē.Seja,krūtis,dibens.Pieprasījums -piedāvājums.Sievietes ļoti daudz dara savā izskatā katru dienu.Šodien tiek reklamēts sieviešu skaistuma etalons-kg,šaurie gurni,nelielas krūtis un utt,tas kopā ar modes tendencēm un to vadoņu personīgo viedokli.Patiesībā vēl arvien vīrietis skatās uz sievieti ar sexuālas dziņas acīm,nākamā bērnu māte instiktīvā līmenī.Starpība ir vēl diezgan izteikta starp modelēm uz mēles,kārnas .šauriem gurniem. un Playboi zaķīšiem-formīgas un arī ar lūpām,krūtīm..Katram jau pašam jādomā,ko grib un var darīt.Šaubos ,vai tās kuras ir darījušas to nozēlo.

Deisa      /aizdomājas, cik gan šejienes vīriešiem būtu bijusi iespēja tikt pie uzpumpētu lūpu īpašniecēm un cik no viņiem mācētu atšķirt/ :D

fargo      domāju, ka es neatšķirtu, ja operācija būtu veikta kvalitatīvi un saprāta robežās. bet ja zinātu... šaubos vai to spētu likvidēt no galvas. katru reizi tās iepriekš aprakstītās domas līstu ārā.

Tessa       foto viirieshi neatshkjirtu,tas tiesa :))
ja nu vieniigi butu parak uzkriitoshi.

Deisa       foto Starp citu informācijai - silikonu lūpās neviens saprātīgs cilvēks nebāž, jo tad tās būtu nekustīgas. Silikons ir kā gumija. Tie, kas ar celtniecības darbiem ņemas, gan jau zin. :)
Lūpās ar tādu kā šprices palīdzību tiek ievadīts botulīns - inde, kas liek tām piepampt.
Attēlā - kā tas izskatās, ja nepārspīlē

irgo      Manuprāt uz šo jautājumu sievietes var atbildēt pašas , tikai jautājumu noformulēsim mazliet savādāk - kā Jums Dārgās sievietes patiktu vīrieši kuriem muskuļu vietās ir kaut kas sašpricēts un izskatās jau baigi labi , tikai tas ir MĀKSLĪGAIS ja varētu teikt "skaistums".....

kreituse      nez man nepatiik...

Lucy      LaskovijMerzavec var gan pateikt,ir dabīgas lūpas vai iepumpētas.
Apgrozos tādā sabiedrībā kur sievietes sevi bieži izskaistina,man personīgi nepatīk.
Smiekli nāk,ka minets labāks ar sapumpētām lūpām:)))nabadziņi:))))

Carpe_Diem      Man jau liekas, ka tasi tāpat kā ar krūtīm. Vieniem patīk lielas, citiem - nē. Man personīgi patīk šaurās (pat Deisas (2013-01-30 09:24) variants man mazāk simpatizē - vēlētos šaurākas).

maigonis_niknais       foto var sanaakt shitaa

baluba      Lūpas kas izskatās uzblīdušas noteikti patiku neizraisa. Cita lieta ja tas ir veikts kā korekcija un nepārspīlējot, tāpat kā jebkuru citu ķermeņa daļu pilnveidojot.
Lielākā daļa no šeit redzamajām noteikti patiku neizraisa. Nevēlētos tādas ne skūpstīt ne uz sava draudziņa.
http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/uzpumpetas-lupas/328573

panaceja      :) smieklīgs bedņu cepiens. nedraud oho. lv unkuļiem sievietes ar uzlabojumiem, jūs neesat tas formāts, mierīgi varat atslābt un baudīt dabīgo skaistumu.:))))

neko      [kaut kādas šaubas tomēr māc vai ar nejūtīgām lūpām iespējams daudz maz sakarīgu mitu izveikt]

psychobitch      jā, jā un kā tad varēs noķert to mutes orgasmu?:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu