Mati ātri taukojas.

Problēma ir tajā, ka man ir pagari mati, kuri traki ātri taukojas - jāmazgā katru dienu. Katorga. Lietoju šampūnus atbilstosi savam matu tipam, kondicionierus un maskas (ko lietoju reti) nekad matu saknes neieziežu, bet tik un tā nākas mazgat tos katru rītu. Lietoju speciālo Hair Stabil šampūnu, bet situāciju neuzlaboja, tikai mati visā garumā saka palikt sausi un grūti ķemmējami. Uzturā neko treknu nelietoju, ar karstu gaisu matus nežāvēju. Problēma jau ir no bērnības.
Varbūt kāda zin kādu labu līdzekli, kas varētu palīdzēt risinat problēmu???

wildweed      Ja ir izteikti taukaini mati, tad tos var mazgāt vieglā sodas ūdenī.

melnaa_magjija      Piekrītu pārējiem - mazgā katru dienu!
Es jau kopš 13 gadu vecuma matus mazgāju katru dienu, jo man tāda pati problēma, un bēdu neredzu. Sliktāk ziemā, kad cepure, tad prasās 2x dienā mazgāt.

Naktsbrauceejs      Ir tāda sakarība-jo biežāk mazgā jo ātrāk sataukojās. Ja regulāri pūš matos lakas vai smērē kaut ko ,tad no mazgāšanas katru dienu neizmukt.Ja nekas tamlīdzīgs netiek darīts,tad ieteiktu lēnām un pacietīgi iziet uz algoritmu reizi piecās dienās.Protams svarīgi ir arī tas ar ko mazgā. Ja vēlies,failiņu par to kam noteikti nevajadzētu būt šampūnā,varu aizsūtīt uz e-pastu.Gadijumos kad šīs lietas nenoregulējās pašas,jāsāk pievērst uzmanība veselības stāvoklim.

rudalapsa      pakonsultējies ar savu frizieri par profesionālu matu kopsanas līdzekļu lietošanu, tas tomēr palīdz ... un ja mati psugari/gari, pēc mazgāšanas unz izžāvēšanas piepacel tos - iegofrē pie saknēm ... ilgtermiņā palīdzēs

Melika      atsakies no kafijas un izvelies profesionalos matu kopsanas lidzeklus salona, neviss veikala

Silver      :))))) Man domāt Jurim P vajadzētu atvērt pašam savu matu terapijas salonu!!! Jo tā izklausās pēc revolucionāras metodes matu attaukošanai - "izmazgāt, nopisties un tad atkal izmazgāt" !!! :))))

/slauka asaras/

sunflower      taukošanās ir ādas problēma, kura savukārt rodas no nepiemērotas pārtikas... iesaku parakt šajā virzienā :) pamaini ēdamo. Cilvēks ir tas, ko viņš ēd :)

nakc      Ar to ir jāsadzīvo. Esmu sev atradusi piemērotus matu kopšanas līdzekļus, kuri situāciju mazliet uzlabo un vēl vajag matus mazgāt ar vēsu ūdeni.

edmunds      katram organismam savaadaaka/sava vielumainja. taviem matiem redzams ka vajag buut taukainiem/ieelotiem. neuztraucies un dziivo laimiiga. neskrien pakalj modei ar to mazgaasanos. pameegini mazgaat 1x 2 nedeeljaas vai retaak. iestaasies dabiigs liidzsvars. nelieto sampuunus bet pameegini ar pelnu uzleejumu - dabiigaas ziepes. smaidi un priecaajies ka esi savaadaaka.

MaryClaire      atteikties no šokolādes un baltajiem miltiem, principāli. lietot vairāk šķidruma - uz katru svara kilogramu 35 ml ūdens, stipri ierobežot cukura patēriņu. un gaidīt, kad beigsies vēlīnās pubertātes periods

avanti13      nelasiiju visu diskusiju, varbuut jau kaads mineeja: mazgaat matus veesaa uudenii....

Pticka      izbalini -paliks sausi garanteti :D

bitite27      Pamazgā ar šampūnu,kas domāts sausiem matiem!

Semija12      Pamēģini Macadamia matu kopšanas līdzekļus. 2014-01-29

chiibinja      Jāmēģina sākt mazgāt retāk! Grūti, bet jāpaciešas kādu brīdi. Es mazgāju reizi nedēļā, bet man draudzenes - katru dienu. 2014-03-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu