Sampuns Loreal Elvital un citi sampuni

Kads ir labakais matu sampuns? Es pamaniju, ka visu laiku uz akcijam iet Loreal Elvital sampuni, vai nu Drogaas ap 40% atlaide ljoooooti biezhi un tagad Maximaas pamatigas atlaides tiem sampuniem un regulari tur ir atlaides Loreal Elvital sampuniem. Tad jau taa ir baigi izplatiitaa masu prece, jo visi vinju perk un tik lets tas sampuns vispar var but labs?? Pudele maksa tikai ap 2ls ar atlaidi. Tas Loreal Elvital ir labs sampuns jeb nav labs??? Visur vinu reklame, bet aizdomigi leets un tas nozimee, ka masu prece!!! Un visi tie Garnier, Nivea ir viens limenis ar Loreal?? Kur tad var dabut labu sampunu? Tie krievu veikalinos skaitaas dabigie, bet vai tas ir labak matiem? Piemeram, ja lieto lakas, putas matos, tad tie krievu dabigie sampuni tik labi neizmazga.

selnija_ (2012-03-14 20:54)      Jā, balzāmu liec tikai matu galos. Ne jau pašos galos, bet tajā daļā, kura nav pie galvas ādas. Es siberia tagad lietoju, krievu ražojums, nekāda vaina un cena laba. LOREAL laiki bija pirma gadiem padsmit. Nekas īpašs, vienā līmenī ar NIVEA, garnjē/nez kā tur viņu pareizi sauc/.

White`n`Naughty (2012-03-14 20:55)      Nu jau labu laiku neceļas roka pirkt mūsu lielveikalu tīklos atrodamo ´´širpotrebu´´.
Sūtu no USA caur ´´šausmīgo´´ Amway. Mani mati kā pamēģināja, tā secināja ka laba manta.

Sweet_Lady (2012-03-14 21:25)      Es arī mazgāju matus ar Amway šampūnu, jo tas tiktiešām ir labs. Tie ir dažādi dažādiem matu tipiem.

art_deco (2012-03-14 21:37)      Varu padalīties, ka jaunais Loreal Nutrri Gloss ar spīdumiņiem ir pilnīgs sūds. No drogu produkcijas man patīk Londacolor Professional - tādā lielā sarkanā butelē.

LaskovijMerzavec (2012-03-14 23:28)      Sāksim ar pašu pirmo, ka lielāko daļu Latvijā pieejamo shirpotreba šampūnus ražo kautkādās trešās klases rūpnīcās un lai gan nosaukumi ir vienādi - tomēr kvalitāte būtiski atšķiras no tādiem pašiem, kas ir, piemēram, Vācijā nopērkami...

Tas pats attiecas arī uz zobupastām, pamperiem un vēl daudziem produktiem...

Lucy (2012-03-15 08:26)      Neredzu jēgu afigenjajiem brendiem ar augsto cenu,tāpat neatbilst kvalitātei.
Man ir iespēja salīdzināt daudz ko atved no Vācijas,Holades u.c eiropas pilsētām.Kautvai matu laka,viens un tas pats brends,bet te nopērkamā mati paliek cieti nedabīgi,salīp,bet atvesta no vāczemes ekselenti,mati paliek uzpūšot tādi paši.Tevis nosaktajam nav nevainas.

av2 (2012-03-15 08:32)      ...nu taisa vinnus no "naftas". Passi seciniet, vai labi.Bet ja taa super nopietni , esmu kaadu laiku mmeegginaajis visaadus super "hand made" organiskos , dazzaadus. Maza pudeliite, mkasaa , kaa ......hitleram karss, bet.....galiigi garaam. Man vienkaarssi nav tik lloti juutiiga laikam taa galva, mati. Varu izmazgaat arii ar visparastaako Gillette , vai tamliidziigu , dussas zzeleju, un arii ir miiksti, spiid, nekasaas. Ko veel vajag? Sievieteem noteikti ir daudz savaadaak. It sevisskki ar gariem matiem....

saullla (2012-03-15 08:38)      Tikai un vienigi profesionālajos veikalos,bāzēs pērku šampūnus un balzāmus.
LOreals profeisonālā līnija,vai Joico.Būs gan jārēķinās virs 20ls,ja neesi profesionālis kas var ieprikties ar atlaidēm.

saullla (2012-03-15 08:41)      Kautgan profesionālajos veikalos ari par 5ls bez atlaidēm esmu atradusi gana labus šampunus,balzāmus.bet Drogās nē,noteikti neko nepērku.

jodo (2012-03-15 10:52)      Šampūnu neesmu mēģinājis, bet balzamu gan. Tikai to es parasti mutē leju un riju nost.
Ja tā padomā, tad varbūt tāpēc dibens tik spalvains? Kad balzāmu nedzēru (nu līdz gadiem 14-16), tad dibens bija gluds.

sombre (2012-03-16 16:02)      ardina23, nez, vai Naked ir ļoti laba. Laba pirmās 3 reizes, ceturtajā jau sāk palikt sliktāka, tagad nezinu, kur likt ;( Pie tam, tas nav eco, tikai bez parabēniem un sulfātiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu