Rētas greznojot vīrieti....

Tad nu jau jautājus "daiļajam dzimumam" kā labāk, ja uz pleciem im muguras pa dzivi sadzīvots zināms ŗētu daudzums - aizzīmēt ar kadu tetovējumu vai atstāt kā ir un "greznoties" ar to kas ir. Citādi ir maīts, ka patiesībā rētas ne vieni vien negācijas izraisa. Tanī pat laikā lidz jostavieti notetovēta mugura ar neviennozīmīgas emocijas izraisa. Kā labāk....?

mieru_tikai_mieru      baidos pat iedomāties, kāda izskatīsies aiztetovēta rēta, piemēram, uz sejas.... labāk tad nevajag, lai paliek, kā ir

Tessa      ir labi japadoma,kas tas par retam uz pleciem un muguras,man tochna nekas cits prata nenak,ka pataga.jo-ja jau avarijas vai apdegumi,tad retas butu ne tikai uz muguras.
pret gaumiigiem tatoo nekas nav.tikai tad tiem ir jasasaucas ar cilveka butiibu.tas i,tiem ir japiestav.
piemeram,te ir viens no maniem miiljotajiem viirieshiem-krievu dr.House,Ivans Ohlobistins-aktieris,maciitajs,rokeris,6 bernu tevs.supervecis.un tatoo vinjam ljoti pat piestav.

Tessa       foto aizmirsu pievienot,sorry.

ucibucis29      Dzīvē visādi var gadīties - rētas nav nekas briesmīgs. Tetovējums liek domāt vai nu par zemu pašapziņu, vai par kriminālu pagātni.

art_deco      Labāk rētas, nekā tetovējumi.

Effy      man personīgi patīk vīrieši ar gaumīgiem un stilīgiem tetovējumiem. piemēram, kā Klūnijam filmā No krēslas līdz rītausmai. man arī pašai ir viens neliels uz muguras. bet notetovēta visa mugura pat man personiski ar visu patiku uz tetovējumiem liktos pārspīlēti. un es nedomāju, ka tas atrisinātu tavu problēmu. rētas vai mega tetovējumi nenovēršami pievērstu apkārtējo uzmanību.
vēl jautājums - kā iepatikties sievietēm - visām un jebkurai? un kādam mērķim iepatikties? ja pačibrikoties vienu nakti, tad to rētu slēpšana nav ne pūliņu, ne tēriņu vērta.
patieībā problēma ir tev, nevis sievietēm. iemīlējusies sieviete pieņems tevi ar visām rētām, jo tā ir tava pagātne - tātad daļa no tevis. ja tev katastrofāli neiet ar sievietēm, tad nenovel vainu uz rētām, bet pameklē to citur.
tev pašam traucētu iemīlēt kādu, ja viņai būtu rētas?
drīzāk tās tavas rētas ir kā filtrs, lai atmestu visas merkantīlās un seklās būtnes.
ja nu savādāk nekādi nevar, tad es balsoju par lazra terapiju. ja tas maksā tik afigena dārgi, tad var visu to pasākumu to izvērst pa daļām. tāpat tas nenotiks vienā dienā, bet var aiziet gadi. manam dēlam 2 gadus atpakaļ taisīja lazera terapijas kursu. uz rociņas bija asins izplūdums. vēl tagad viss nav pazudis.

Effy      principā no mana teksta tu izlobīji tikai to, ko gribēji izlobīt, bet nesaprati būtiskāko. lai nu tā arī paliek...
ar "ja nu savādāk nekādi nevar, tad es balsoju par lazra terapiju." es domāju - ja TU savādāk nekādi nevari un nesaproti, un nespēj pieņemt patiesību, tad lābāk ir samaksāt par lazera terapiju, nevis uzkleksēt sev kaut ko uz muguras. bet es bez maz varētu saderēt, ka tas tavu problēmu sieviešu jomā neatrisinās.

ko_nu_vairs      Parasti tetovējumi interesē vai nu mazgadīgos,vai vecēt sākušus abu dzimumu cilvēkus,cerībā ka tādā veidā spēs izraisīt interesi un varbūt pat apbrīnu.
Man tetovējumi raisa asociācijas ar cietumniekiem,labākajā gadījuma ar tādu,kuram galvā putniņi iemetušies.

saullla      Kamēr neredz kādas tieši rētas gana gruti pateikt..
bet domaju,ka tetoveejums diezvai butu risinajums...
Rētas var ari mazliet uzlabot,aadu atjaunot bez plastiskās ķirurģijas.Pat ļoti labi atjaunojas.
man pašai bija kadu laiku atpakaļ smagi apdegusi seja,pareizi kopjot,dodot organismam visu ko tam vajag,šodien nav nevienas rētas.
Protams viss atkarigs no rētu dziļuma,bet sava skaistuma labā var ļoti daudz ko izdarit,ja vien grib,un dara.
tetoveejums domaju noteikti NE.

Adamsone      /studijā ieveļas vecēt sākušais viena dzimuma cilvēks/:D
Manuprāt rētas negrezno vīrieti un arī nebojā. Kāds nu ir, tāds ir. Ja rētas izraisa negācijas, tad, var gadīties, tas ir vnk iegansts....Aiztetovēsi rētas - sāks kasīties pie kā cita.
Apceru iespēju sev kaut ko uztetovēt, bet 1) skopums traucē,2) samērā labi zinu, ka zīmējums, da jebkāds, sāks krist uz nerviem jau pēc kādām 2 nedēļām, ja vien varēšu to apskatīt un kam man to vajag...
Ja cilvēks ir mīļš, tad pie viņa īpatnībām vnk pierod. /pers. pieredze/

liancite      ja rētas traucē pašam, ej pie plastiskā ķirurga, bet taisīt tetovējumu-būtu jāpadomā...rētās ir vairāk saistaudu, tāpēc reizēm krāsa var aizplūst pa saistaudu spraugām, veidojot nekvalitatīvu zīmējumu... kā arī veikt pārbaudi vai vispār uz tavām retām var taisīt tetovējumu...

Ai_rina      Nu ,Tu tāds kā mazais mērkaķītis,gribi būt i umnijs ,i krasivijs.Labi ir tā ,kā no dabas/dzīves/ir dots.

piparbecinja      personīgi man tetovējumi kā tādi riebjas. Reti, kad tiešām gaumīgi un simpātiski. Rētas...kādas rētas? Ja nav gūtas gultā ar citiem sieviešiem, tad diez vai ko negatīvu izraisītu:D A tā interesanti - kur to dabūji ... vai te lācis ar nagu aizķēra... pa manam poētiski...D

Lucy      Ne man garmataini,bārdaini,ne retaini,ne tetoveti vīrieši patīk,man tādi riebjās!!!

neratni_stasti      Tetovējumi - nepatīk. Nekur un nekādi, pat, ja tie "slēpj" rētas. Savukārt rētas mani nesatrauc. Brālis jaunībsdienās iedzīvojās gana daudz rētās, lielās un redzamās, es tās uztveru kā faktu, bez emocijām. Un viņa skaistumu tas nebojā, iespējams pat otrādi - uzlabo ;)

labaa_feja      personiigi man tetoveejumi pat loti patiik, viirietis pludmalee (vai jebkur citur, kur atkailinaas) uzreiz piesaista uzmaniibu. bet smuki tas ir ar nosaciijumu, ka augums ir smuks un trenneets. tetoveejums uz nosljukusas miesas nudien izskataas kaa cietumniekam

WhiteRabbit      drusku atgriežoties pie iepriekšējā offtopika - tetovējumu, ja tas ir daudzkrāsains, var arī nepaveikties neizņemt vispār... ir krāsas, kuras lāzers ņem viegli, bet ir tādas, kurām arī vairāki seansi daudz neko nenodara - īsti neatceros, vai tik tās nebija sarkanā un brūnā - bet to var pajautāt meistariem.

p.s. es ar to neatrunāju no tetovēšanās :) tikai aicinu domāt vairāk par to, ko tetovēt, jau pirms tam.
2012-08-18

Lyanna      Tetovējumi patīk kā mākslas darbs. Ja tie veidoti kaut kā maskēšanai, tad diez vai tas kalpos smukumam. 2012-08-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu