smaržas mammai

No labaam smarzhaam neko nesaprotu, bet jaadaavina mammai kaut ko noturiigu un smarzhiigu! Luudzu paliidziet saprast kur, ko un par cik!
Sirsniigi peteicos!!! Lai tomeer nebuutu krutka... :)

marmorakaraliene (2011-06-24 20:52)      YSL "Nu" (varbūt vēl kaut kur - tikai ne Kolonnas krutkās var sameklēt), Clinic Aromātiskais eliksīrs, Black no "Aigner" - Aigner ir arī citi varen labi aromāti solīdām sievietēm.

Dzintaram ir viens labs aromāts "MAMBA"

piparbecinja (2011-06-24 21:06)      es ieperkos tikai veikalos un lidostaas. no rokam pirkt nevajag.
mammai kaut ko ruugtenu, saldenu. pajauta paredevejaam...:)

violinn (2011-06-24 22:53)      Mani dara uzmanīgu pirmais teikums - no labām smaržām neko nesaprotu...
tad labāk ejiet abas ar mammu ekskursijā uz veikalu, izvēlieties, izsmaržinieties un nopērc. Tik iesaku painteresēties pirms tam par smaržu cenām.

nenopietninopietna2 (2011-06-24 23:47)      Hmmmm...! piparbecinja (2011-06-24 21:06) viedoklis - Mammām kautko rūgtenu un saldenu...
Pati esmu mamma, bet tieši šie aromāti mani tracina. No saldajām uzreiz apvemtos.
Arī piederu pie tiem, kas uzskata, ka smaršas ir jāizvēlās pašam lietotājam. Vienīgais izņēmums var būt, ja zin konkrēti otra cilvēka vēlmi un gaumi. Tad var pirkt!
Sev smaržas izvēlos attiecīgi no noskaņojuma, tērpa un situācijas.

Auguste (2011-06-25 00:51)      Pabrīnos par ša`diem komentiem - smaržu nosaukums un "Vinjai noteikti ljoti patiks".. Smaržas tas taču ir tik sasodīti individuāli!
varu gan iedomāties, ka mamma priekā par dāvanu var vienkārši diplomātiski pateikt, ka jā, dikti feinas smaržas..
es, kad gribēju savējai uzdāvināt smaržas, aizbraucu pie viņas ciemos ar sasmaržotajiem paraugiem ar tekstu, ka meklēju sev smaržas :) un vienas no tā visa lēruma viņai iepatikās. tās arī vēlāk uzdāvināju. trussardi. bet mammas no mammām atšķiras :)

es teiktu dāvanu karte uz kādiem 40ls un mammai papildus smaržām tiks arī šopinga prieks :) tas taču ir vesels piedzīvojums - izvēlēties savas smaržas, jo īpaši, ja šī sfēra ir maz apgūta :)

Carolina (2011-06-25 01:06)      es savai mammai dāvināju Davidoff Cool Water Vawe, bet es zināju, ka viņai tādas patīk... svaigas.
Derīgi būtu noskaidot, vai mammai patīk saldas, rūgtas vai svaigas.
Vienas no tādām, kas vairumam patīk ir Nina Ricci āboli, bet arī - jā, vairumam, bet ne visiem!

tas41 (2011-06-25 01:08)      ej cauri štokmanam un ņem pirmo kas pagadās.

jazzyy (2011-06-25 01:15)      Es mammai nopirku dāvanai Hugo Boss Deep Red. Bet arī tikai tad, kad precīzi noskaidroju, ka viņai tieši tās patīk. Kaut arī es labi zinu, ka man mammai vairāk rūgtenās pie sirds, es tik un tā neriskēju pirkt uz savu galvu.

JurisK (2011-06-25 01:53)      Sarunaa ar mammu neuzkriitoshi parunaa par smarzhaam, tad ej uz bodi, arii kolonnu neiesaku. Uniitii apaksheejaa staavaa pie ieejas patika, praatiigas, neuzbaaziigas paardeveejas, pakonsulteesies un izveeleesies. Neizgaaz naudu lielai pudelei, peerc mazinjo, pietiks ar 25-35ls mieriigi.

Effy (2011-06-25 09:41)      no sākuma būtu vērts noskaidrot, kādas smaržas tavai mammai patīk - saldās, rūgtās, svaigās? ja tiec pie mammas kosmētikas krājumiem, tad vienk. pasmaržo, kādas smaržas viņa lieto ikdienā. tad ar šīm zināšanām teci uz Kolonas veikalu. tur pārdevējas tad tevi nokonsultēs un piedāvās dažāda veida smaržas.
pēc pieredzes varu pateikt, ka principā der visas smaržas, kuras ir attiecīgā tipa. ja patīk saldās, tad derēs principā visas saldās, ja patīk svaigās, tad visas vaigās utt.

Effy (2011-06-25 09:43)      jā un neaizmirsti pateikt pārdevējām, ka smaržas ir domātas mammai - tātad sievietei noteiktā vecuma grupā.
vispār pārsvarā Kolonā strādā sakarīgas meitenes, kuras arī zina ko iesaka. agrāk diezgan esmu tur iegādājusies gan kosmētiku, gan smaržas mammai. nav bijis tā, ka iesaka kaut ko galīgi garām.

Just_ (2011-06-25 09:50)      Palasot komentārus, rodas tāda sajūta, ka kaut kur tur - ārā - dzīvo kaut kādas mistiskas "mammas", kurām ir pavisam neizprotama gaume attiecībā uz parfimēriju, piemēram, patīk smaržas Rīgas ceriņi, un viņām vajadzīgas īpašas "smaržās mammām". Bet jautātājai ir tikai 25 gadi! Tātad tā mamma, dārgās padomdevējas, iespējams, ir jaunāka par vienu otru no mums! Es jau nu silti ieteiktu meitenei doties uz veikalu un pirkt to, kas pašai patīk, jo parasti mātēm un meitām šajā ziņā tā gaumes nemaz nav tik atšķirīgas - kopā augušas, kā nekā.

marmorakaraliene (2011-06-25 11:14)      hm, jautāums Effy - kāda tāda sevišķa "sieviešu grupa" atšķirība ar citādu smaržu izjūtu ir vecumā 32-45 gadi? Man, piemēram, smaržas, kas šeit jau nosauktas bija - Angel, savulaik ar devīzi "pasaules erotiskākās smaržas" vēmienu izsauca kā 30 gadu vecumā, tā arī tagad - vēl pa kādam šo smaržu mākonim kādreiz gadās sastapt, turklāt rīta stundā. Vēl viena "smaržu" grupa - gurķi, arbūzi, diņas, ananāsi, monpansjē - vispār lētais gals, nopietna sieviete ar tādā "aromātiem" nesmaržosies jebkurā vecumā. Tas pats "Aigners" - man patīk, manai meitai (28) pat ļoti patīk.... Iesaku tiešī kā Just - vairāk uzticēties sev, nevis pārdevējām, īpaši Kolonnas. Meitenes nav sliktas, bet produkcija - poļu krutkas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu