ko nozīmē "kopts"/"kopta"?

Iepazīstoties ar diezgan lielu sludinājumu daudzumu vairākos portālos, secināju, ka viens no ļoti izplatītiem kritērijiem partnera meklējumos ir "koptība". Manā uztverē tas varētu nozīmēt, ka cilvēks mazgājas, taču man ir sajūta, ka sludinājumu rakstītāji tajā ietver ko vairāk. Paskaidrojiet tiem, "kas tankā", ko konkrēti tas iekļauj (jūsu skatījumā)?

Proxis      Tad tā pa īso un pa īsto sanāk, ka KOPTS=METROSEKSUĀLIS!

garaamejoshais      Ko noziimee kopta mashiina piemeeram? Tiira, kaartiiga, smarzhiiga, visi kasjaki neuzkriitoshi pieshpahteleeti taa lai buutu skaisti nevis izkjeemoti, un piekraasoti taa, ka nevar redzeet, nu vo, arc ilvekeu arii taapat, tiirs, kaartiigi un gliiti sajgeerbies, safrizeejies, sataisijies taa lai buutu skaists utt. ko tu nesaproti?

Inzeniere_      Uzjautā sev - ar kādu vīrieti man ir patīkami uzturēties vienā telpā, divu, viena metra attālumā? Protams, ar tādu, kurš neož, kam uz pleciem nav sakritušas blaugznas, tīri nagi un zobi, apģērbs atbilstoši situācijai, auguma parametriem un vecumam.
Arī vīrietis ar bārdu un gariem matiem var būt kopts. Dažiem metālistu džekiem ir daudz vairāk matu kopšanas līdzekļu kā man.
Liela daļa masas par koptiem cilvēkiem atzīst tos, kas izskatās jaunāki par savu pasē ierakstīto vecumu.

īsumā - piekrītu art_deco viedoklim

KONSUL      Metaforiski ļoti precīzi un skaidri visu uzraxtiijis garaamejoshais (2011-06-12 21:29) viedoklis !:)

marija19561956    1 Katram sava izpratne par "kopts".Manuprat katra normala sieviete sevi nedaudz kopj(manikiruun pedikiru veic pati,uzacis sakarto pati,paduses izskuj pati,bet intimas vietas matinus neaiztiek-pajautajiet savam ginekologam kam tie domati) .Ari matus nokrasot mes protam pasas,frizieris gan jaapmekle pec vajadzibas,sejai maskas var pagatavot majas,kremu uzklat un iesmarzoties makam.Tik daudz ka uzgerbt tiru ,koptu apgerbu esam spejigas,tad sakiet vai mes neesam koptas?Atceresimies gaumes ir dazadas,katram sava. Lai mums veicas!

Proxis       foto komentārs krievu valodā par šo tēmu:
жить с таким красавцем сможет не каждая. Будет странно, если мужчина скажет: "Милая, я не могу вбить этот гвоздик, а то маникюр испорчу". :) :) :)

saullla      Cilvēks kuram nav vienalga kas viņam mugurā,kas kājās,kā izskatās,un neiet uz ielas kā tikko izvēlies no gultas.
Mazgā zobus,sakārto matus,notīra kurpes pirms iziešanas no mājas.

tiritomba_a      nu, ja iepriekšuzskaitīto uzskata par koptību, tad jautājums - cik bieži jūs sastopat nekoptus? Pēc sevis secinu, ka pat ar visdziļāko piepūli nevaru arcerēties nekoptus cilvēkus. Un ja uzsver kā ūberkūlību, tad acīmredzot pašiem ar to koptību ir problēmas ...

marmorakaraliene      Pazīstami puiši stāstīja - viena no sērijas "koptā" (nodarbošanās-prostitūta, tikai ar ārzemniekiem) - vaksēta, bikinēta, izskūta, noepilēta no galvas līdz kājām, durvju rokturiem klāt skārās tikai caur salvetīti, reiz uzlūdza "nekopto" - nu to, kurš nestrādā garīgu darbu, lai palīdzot šai mājās krānu salabot ... Nabadziņš knapi izdzīvoja - labi, ka inparktu nedabūja no tā skata, kas atklājās dzīvoklī...-visur netīrs, netīri trauki, logiem cauri redzēt nevar, izlietnes un vanna krāsu "pazaudējušas"... Tad nu sakiet man - vai tā skaitās kopta sieva?

cilveex      No rītiem ir jāmazgājas. Drēbes jātur kārtībā. Pārējais nieki.

nenopietninopietna2      Tāda iespaids, ka autors izliekas par duru ar lielo burtu.

Zeltiite      Pie visa iepriekš minētā vēl var pievienot augumam atbilstošu svaru. Jo arī tas nozīmē patiesas rūpes par savu fiziko ķermenīti un tā labklājību (un par kārtību un tīrību mājās ir jāparūpjas arī visiem pārējiem iesaistītajiem!).

jollyroger      taaks, viirietim jaaiet uz vaksaaciju- pierakstu
diez cik lielas mokas buutu jaaizciesh, lai buutu gluds kaa ziidainis- bet zato kopts :D

tas41      Kad visbeidzot atlasīti veselīgi domājošie un sadzīvei noderīgie--skatās kā sakoiets gluži ārišķīgi ,bet dažkārt tādiem sīkumiem pietrūkst motivācijas-

tas41      kļūda---sakopies

jollyroger      madame-X
Vēlas iepazīties ar Sievieti
» Vēlamais vecums: no 20 līdz 50
Iepazīšanās mērķis » Sarakstei
» Seksam
» Izklaidei
lezbiete- skaidrs, par viiriesiem komentaari lieki

babyjag      tas nav vienas dienas darbs. mes, koptie, to daram no berna kajas - i par nagiem, i liekiem matiem, i zobiem, i kurpem, i garderobi - par pilnigi visu rupejamies. un edam ar visiem pareizajiem instrumentiem, ja vien neesam jau drusku talak attistibas pakapee, lai atlautos improvizet. tiesi tadel mes izskatamies mazliet labak par videjo peleko latvieti un tiesi tadel sie pelekie mus nepartraukti nicina un norej. viniem skiet, ka musu izskats panem bezgala daudz laika, bet isteniba viss ir atstradats lidz vemienam un notiek passaprotami.
sophie, izskatas, ka ir no tiem mistiskajiem laukiem, kur salasijusies "Sievietes rokasgramata `96" un akli visam tic. ir lietas, ko damas uztic specialistiem un ir lietas, ar kuram tiek gala pasas daudz labak. un par to skali nerunaa. ak jaa, un nevajag parspilet. i mean, maksligie nagi uz neapgrieztiem tipshiem ir vnk bezgaumibas kalngals :)
un tapat ar virieshiem. vnk ir kopts un viss - nav izdilusas apkaklites, aizmirsti 3 bardas rugaji uz kreisaa vaiga, kurpes spid un laistas, pats smarzho smuki..
ja Tev rodas jautajums, kas ir vai nav kopts, tatad neesi tada :P

Just_      Palasīju, ko tauta te sarakstījusi, un kaut kā nejauši atcerējos divus savus kādreizējos priekšniekus - vienu ap 60, otru ap 40. Tad lūk... Vecais bija liels, dūšīgs vīrs (maigi izsakoties, tiešāk sakot - resns), kurš vienmēr izskatījās kā svaigi noberzts, sārts, apaļš, baltiem, pašķidriem matiem, lieliskā uzvalkā, kurpēs, spoži baltā kreklā un ar tādu odieri sasmaržojies, ka prasīt prasījās pieiet viņam tuvāk. Otrs bija izskatīgs, slaids, lieliskā uzvalkā, svaigā kreklā, tīrs, bet... nu viņš vienmēr šķita tāds kā nošņurcis, kā saburzīts. Ja par pirmo noteikti varēja teikt - kopts vīrietis, tad par otro - nu tā, jā, tā nekas, bet nekā īpaša. Tā kā laikam jau svarīgi ir arī tas, kā cilvēks sevi prot "iznest". Un - tas gludeklis, tas gludeklis ir ļoti svarīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu