Skaists vai simpātisks?

Dzirdēju dāmu sarunu, kuras izteicās, ka vīrieši ir simpātiski nevis skaisti. Pieļauju , ka skaistums tiešām attiecās uz sievietēm, bet kā tad tur īsti dāmas ir? Vīrietis var būt skaists jeb tikai simpātisks?

luuse      Ir skaisti un ir simpātiski.:)Bet visjaukākie ir tie,kuru klātbūtnē jūties īpaša un tad vairs nav tik svariģs izskats,vnk ir pievilkšanās un nekur neliksies.;)

nakc      patīk gan skaistie, gan simpātiskie :)

persietis      Tas jau izskatās pēc modeļu meklēšanas,tiem jau pielūdzējas pietiek.

babyjag      noo.. visdrausmigakas ir tas jaunaas martini asti reklamas, kur lidz sim bija george clooney, bet tagad bezgala "skaistais" latvieshu balelinsh.. fuj vnk..

bet par jautajumu.. es vienreiz sedeju un domaju - man visi virieshi ir drizak interesanti, nekaa skaisti.. katram kada odzina.. man ir svarigi, lai kopts un par sevi rupejas.. un, protams, izturas galanti un eleganti pret savu sievieti un cilvekiem vispar :)

dzonix      I am very beautiful

[never]      Vīrietis var būt gan skaists, gan simpātisks. Lai arī ir kaut kādi pausaulīgie skaistuma kanoni, tomēr uzskatu, ka aktram tas ir savs. Jā, jā un iekšas arī ir svarīgas!!!
:)))

saulite_spiid      slieks - no manis arī žetons:))

riks      terminoloģijas lieta. izskatīgs?
skaista : simpātiks ≠beautifull : hansom!

Kalvina      Simpātiskas ir arī sievietes::)))
Patiesi skaistu, klasiski pareizi veidotu seju ir maz, bet simpātisku ir pilna pasaule:)

JamesL      Lietojiet pareizos terminus. Skaists? Nē. Simpātisks? Nē. Smuks? lol nē!

ESTĒTISKS? JĀ!

Senajiem grieķiem būtu ko teikt šajā sakarā!

Iva13      Lai gan par vīriešiem nemēdz tā teikt, tomēr ir arī skaisti vīrieši. Parasti saka - pievilcīgs, izskatīgs. Vārdam simpātisks ir cita nozīme.Cilvēks (sieviete, vīrietis) var būt skaisti, tomēr nesimpātiski. Tomēr katrs cilvēks jau arī šos vārdus izprot mazliet savādāk. 2012-01-04

Khally      A man patīk nestandarta skaistums....Tāds, kas dažai sievietei liks noskurināties. Harizmātisks neglītums....brutalitāte... Un tas maucīgais skatiens... 2022-03-25 19:12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu