Kādu kosmētiku jūs lietojat?

noskatījos te raidījumu no Krievijas, ka visā populārajā kosmētikā ir tādi mēsli sagrūzti...tagad sāku aizdomāties, vai nepāriet uz maksimāli dabīgu kosmetiku bez tās trakās ķīmijas...Vai Jūs lietojat kādu no darbīgās kosmētikas produktiem, vai kaut ko piem. no Madaras kosmētikas?

MoonlightGirl      Selnija makslimaali laikam skaitas + tonaalais krems ( kaut ari ir cilv kas nelieto sejas kremus, bet lieto spec tonalos , arstnieciskos) . :))))) Jo vairak pie kosmeetikas jau nevar seviski pieskaitit ;)))

dek. kosm. nonjemsanai - pieninjs un vel losjons pec tam.. ari to var skaitit ;)

violinn      Madara jau vairāk tīņiem domāta, ne?
Man stāstīja par Dzintara jūras līniju, izmēģinājuma krems patika, vēl daži labi produkti viņiem ir. Ēnas un tušas pamainu firmas, bet ne lētais gals.
Bet tā, tikai Thalgo. Daudzus gadus.:) Pietiekoši dabīga.

manis_nav__      lietoju prof.kosmētiku,kā dekoratīvu,kā arī ikdienas kopšanas kosmētiku.

[never]      Ljoti dazjaadu produkciju, patiik Madaras ellja beerniem, izmantoju arii sev. Dekoratiivaa kosmeetika vai nu no YSL vai body shop.

lirica      Es savējo esmu atradusi. Mary Kay vislabākais variants manai ādai,jo man viņa tiešām problemātiska, tad nu šī kosmētika jau vairākus gadus palīdz man ar viņu tikt galā vislabāk.

VecmeitaARrunci      Lietoju tik minimāli,ka tālāk vairs nav kur.Eveline mitrinošo krēmu,Clinique lūpu krāsu un Chanel nr5 smaržas.
Madara nev nemaz tik ekoloģiska un ir neadekvāti dārga.ziemai būs jāpameklē kas cits.

Palomino      Izskatās, ka es arī iztieku ar effy piesaukto mazumiņu. Pa retam uznāk luste, tad piemetu klāt Selnijas mazumiņu. Firmas? Nav tādas vienas, ik pa laikam mainu un citu starpā nesmādēju arī mūsu pašu Dzintara ražojumus.
P.S. No puišu kosmētikas es labprāt lietoju Brenguļu kosmētiku, īsts dabas produkts!;)

sauliite_ljauljiite      Labu.

marmorakaraliene      Ja lietoju, tad tikai "Dzintaru" - un arī tad minimālās devās.

Smaidona      Lietoju visu to,kas izaug aiz kūcpakaļas,bodē pērku tikai Užavas kosmētiku.

aluxx      savējo

orange      pēc tam kad visā kosmētikā sākot no dzintara līdz chanel atradu slavenos parabēnus pārgāju uz aptieku produktu BIODERMA.
cenas: http://www.pricelist.lv/search.html?t=bioderma
par attiecīgo kvalitāti ļoti OK

http://www.bioderma.com/en/home.html

orange      P.S.

body shop kosmētikai ir bezparabēnu līnija. bet manai ādai nepatīk body shop vispār, pārāk smagnēja kosmētika, līdzīgi kā NIVEA un DZINTARS

art_deco      Smiekli nāk par tām naivajām sirdīm, kas uzskata, ka Madaras kosmētika ir dabīga :D:D:D Sončikas pupi ar ir dabiski :D
Pa lielam nav nekādas jēgas vai atšķirības vai tā kosmētika dabīga vai nedabīga - sūdi ir sagrūzti visur, kas tirgojas veikalā bundžā/tūbiņā. Ja grib dabīgi, tad pašai tā kosmētika ir jātaisa no izejvielām. Un katru dienu jātaisa , ko dabīgu nevar uzglabāt.
Es lietoju kaut kādu krievu kosmētiku un krēmus. Nosaukumus neatceros, pavisam nepopulāri. Pārdodas multilukss veikalos. Dabīgi vai nē - dziļi pajāt. Par sliktu nenāk, veikalos pie noteiktu produktu iegādes prasa uzrādīt dokumentus.

slieks      Lietoju MADARAS dienas fluīdu un nakts krēmu. Patīk.
Bet arī DZINTARA krēmi man liekas labi, un nav obligāti lietot tos pašus dārgākos.
MADARAS mājas lapā arī var izlasīt par to, kādas vielas, kas ietilpst dažādos kosmētikas produktos, ir kaitīgas.

fifidrilla      savulaik man teica, ka payot un vichy esot ļoti labi. tos arī visu mūžu lietoju un nesūdzos. bija aizspriedumi pret ķimisko kosmētiku, taču pamēģinot biodroga, secināju, ka labs.
tagad vasarai pamēģināju arī Madaras dienas krēmu, tas gan esot bez SPF filtra, man ļoti patīk tā smarža, it kā arī mitrina, taču tik un āda liekas sausa.

fifidrilla      art_deco

es arī neticu, ka dabīga. :)))))))) bet visi saka - tik ļoti patīk - un es arī uzķēros, nolēmu pamēģinat. Bet tā smarža ----- ir unikāli laba, tas gan laikam kā kuram, bet man - ļoti.

peksene1      Ja gribi īsti dabīgu, varu iedot recepti kā no sarkanajām bietēm lūpu krāsu uztaisīt un no ogles acu tušu! :D

riks      nekādu. un labi izskatos.

martinika      Personīgi lietoju Mary Kay, pati labākā kosmētika, tiešām ļoti laba arī alerģiskiem cilvēkiem, nekādu problēmu nav :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu