Balināti mati zaudē baltumu, ko darīt?

Ik pa laikam balinu matus, taču pēc 2 mazgāšanām tie jau kļūst dzeltenpelēki, pēc mēneša jau ir tumši, kā dabiskie. Brīnos kā blondīnēm izdodas visulaiku saglabāt balto toni. Vai ir jābalina katru mazgāšanas reizi? Tas taču ļoti sabojā matus. Kā Jūs to panākat?

violinn      Blondajiem matiem ir tonējumi, kas jāpatur tāpat kā krāsa vai balinātājs. Ja tikai balinātājs, tad parasti dzeltenīgi. Tak frizieri var paskaidrot.

verso      Vecmei, Keunei ir labs silver šampūns. Viņš der gan balinātiem, noņemot dzeltenumu, gan sirmiem matiem. Pati blondajiem lietoju JOHN FRIEDA sērijas šampūnu blondiem matiem. Tagad arī LV nopērkama Stokmanā un Kolonnā redzēju. Fifidrilla, ja ir problēmas ar ūdeni, tad neiesaku mocīties un besīties ar to matu balināšanu. Tad labāk kādā sulīgākā tonī sāc krāsot matus, lai neizskaties pēc pelēkās peles. Gan pati esmu mocījusies ar to blonduma zaudēšanu, kad dzīvoju citur, gan klientes ir pāris, kas mēģina cīnīties ar rūsaino ūdeni, bet tas ir gana bezcerīgs pasākums. Wonderwomwn, savos matos lieku balinātāju arī friziere būdama, jo ir mati kas satur vairāk pigmetus, kas sit cauri dzeltenumu un to ar krāsu grūti dabūt nost. Ja nu vienīgi pāris reizes krāsojot, bet tad rezultāts ir tas pats, kas vienreiz balinot. Matus bojā arī krāsa, bet, ja pabaro ar maskām utt., tad tā aina nav tik pēdīga :)

inkypinky      VecmeitaiARrunci..tiešām iesaku aiziet uz kādu frizieru veikalu,jo tur diezgan laipni izstāsta arī neprofesionālim,kādu materiālu mēģināt. Zilais šampūns varbūt nederēs,ir jāredz sirmuma pakāpe. Ir tonējošie balzāmi,kuri jāšķaida,bet tur jābūt uzmanīgam,jo tiešām var sanākt zili. Labi nedārgs veikals ir uz Artilērijas ielas(pie Asara ielas):)

verso      Ar zilajiem balzamiem neiesaku pašām šķaidīties. Var sanākt malvīne vismaz uz nedēļu, pat, ja vairākas reizes mazgās galvu :) Agrāk bija tāda zōmoglaka. Pietika ar pāris pilēm uz kādu litra vai lielāku krūzi. Tādu vieglu atšķaidītu ūdeni pēc matu skalošanas pārlej. Ideāli noņēma dzeltenumu un vizuāli padarīja matus baltākus.

KAMENE_ES      starp citu neizklausās pēc balināšanas, drīzāk pēc matu krāsošanas...zinu vienu draudzeni, kurai krāsojot matus it kā ar blondo krāsu, sanāca oranžīgi...bet kad es pati biju blondīne, vienmēr balināju mājās, jo neciešu, ka firzētavās par katru cenu "uzspiež" toni, kas izrādās ir pelēcīgs vai kas vēl jocīgāks...

53n50      Man cita problēma..melni mati paliek balti..Ko darīt?
Krāsošana atkrīt.
2020-05-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu